As-33-33@hotmail.com bekliyorum cnm
şimdi yolluyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
As-33-33@hotmail.com bekliyorum cnm
şimdi yolluyorum canım
ferruh hocaya burun ameliyatı olanlar resimlerini bizimle paylaşabilir mi . karar aşamasında olmak çok zor. siz de geçtiniz bu aşamadan lütfen yardımcı olun
ben de ferruh beye ameliyat olmak istiyorum acaba resimlerinizi görmek mumkun mu1 Martta Ferruh Beye ameliyat olucam deviasyonum var aynı zamandada yuzume gore bırascık kaba bakalım nasıl olucak :)) hıc aklımda yoktu ama artık nefes almam cıddı bı problem halıne geldı (
çok teşekkürler.ben Ferruh Bey'e 8 yıl önce ameliyat oldum kızlar,hiç bir sıkıntım yok çok şükür.Şu anda da ilk gün ki gibi görünüyorum,bir düşme,eğrilme vs yok.eğer özelden maillerinizi yazarsanız fotoğraflarımı yollarım.sevgiler.
çok teşekkürler.
bilgenzmn@hotmail.com
ben Ferruh Bey'e 8 yıl önce ameliyat oldum kızlar,hiç bir sıkıntım yok çok şükür.Şu anda da ilk gün ki gibi görünüyorum,bir düşme,eğrilme vs yok.eğer özelden maillerinizi yazarsanız fotoğraflarımı yollarım.sevgiler.
tatlım sabah sana yollamıştım şimdi tekrar yoladım:)))
ben Ferruh Bey'e 8 yıl önce ameliyat oldum kızlar,hiç bir sıkıntım yok çok şükür.Şu anda da ilk gün ki gibi görünüyorum,bir düşme,eğrilme vs yok.eğer özelden maillerinizi yazarsanız fotoğraflarımı yollarım.sevgiler.
resimler için çok teşekkürler. Gerçekten çok begendim.ALLah nazarlardan korusun. burnunuza hangi işlemler yapıldı acaba
Gözü kapalı güvenmek çok zor. ama umarım bizim burunlarımızda şahane olur. Rabbim umarım yardımcı olur bize de
Açıkçası internetten bulmuştum bir de başka işlem yapan bir hastası anneme tavsiye etmiş ama burun yaptıran yoktu çevremde. Nebil bozdoğan ve ferruh hocayla görüştüm biraz kumar oynamak gibi oldu ama zamanım yoktu fb estetiği aradım 5 gün sonrasına ameliyat günü aldım:) koru hastanesinde oldum ve bence hastanedeki ilgi de önemli hemşireler çok iyiydi serumumu ilacımi ara ogunumu eksik etmediler:)Çok geçmiş olsun iyi geçmesine sevindim. Sen nasıl buldun ferruh hocaya ameliyat olan arkin mi vardı? Ameliyatı hangi hastane de yapıyor? Bide görüşmenizden kaç gün sonraya ameliyat günü verdi? Off kbakma ck soru soruyorum
ayrıca co2 fraksiyonel lazer yaptırdım yüzümdeki sivilce izleri için harika sonuç aldım.hiç iz miz kalmadı.ben her doktoru begenmem.bundan sonrası için de tek adresim açıkcası.
Arkadaslar 2 sene geçti burun sırtımı çok fazla aldı ve burun ucum düştü revizyon olucam ve benim burnumda hbirşey yoktu