Dr. Ferruh Bingül hakkinda bilgi

aynen bende yüz dolgusunu merak ediyorum. önceki sayfalarda arkadaşın biri dolguda başarısız olduğundan bahsetmiş. benim de kesinlikle dolguya ihtiyacım var kızlar. çok merak ediyorum. çünkü bildiğim kadarıyla yüzde dolgu her doktorun yapabileceği bir işlem değil.

Canım üst göz kapağında ne problem vardı senin ne için verdi bu fiyatı

arkadaşlar ya ben çok merak ediyorum bu gögs büyütme ameliyatı olanlar içinde evli olan var mı acaba eşleriniz bu konuda ne düşünüyor ben çok merak ediyorum :)

Dün Ferruh beyle görüşmem vardı..Bu sitede yazılan olumlu görüşlere istinaden görüşmeye gittim..fena biri değil, itici gelmedi ama ankarada tavsiye edebileceğiniz başka bir doktor varsa paylaşır mısınız ?

ferruh bey benim doktorum burun ameliyatı oldum gerçekten mükemmel bir insan şiddetle tavsiye ederim...

asya642 merhaba , senin ameliyatının üstünden baya bir zaman geçti sanırım , hala memnunsun değil mi herhangi bir nefes problemi yada başka bir sorun yaşadın mı ? Bende sanırım aralık ayında Ferruh Bey e ameliyat olacam ama aklımda bir sürü soru işareti var , yardımcı olursan çok sevinirim.

fıyatlar naası acaba

canım fiyatlar aslında hastaya göre değişiyor burdan bunu söylemek ne derece doğru bilmiyorum ama bana 3.500,00 TL falan dedi özel bir hastahanade yapacak operasyonu mesala bir arkadaşım var o da Ferruh Bey'e gitti sadace burun ucunu düzeltmişlerdi ondan 1.000,00 TL aldı , muayene de ücretsiz.

Burun ameliyatını muayehanesinde de yapıyormuş. Bu konuda ne düşünüyorsunuz, yaniz sizce güvenli olur mu

Peki düzeltme operasyonunu hastanede mi yapmış muayehanede mi?

canım bende ferruh beye ameliyat oldum sadece hastanede yapıyor ameliyatlarını bende 3750 ytl ye oldum koru hastanesinde

Aprilsecret aslında ben ameliyat olalı 2 yıl oldu ben 3000 tl ye olmuştum, sonra kardeşim için gittik zam gelmiş o koru hastanesinde 3750 tl ye oldu.

ben bu resmi göremiyorum çok araştırıyorum ankarada estetik olucam ama hala karar veremedim bana yardımcı olunn..

peki memnunmsn nasıl oldu smdi?

Ben gayet memnunum zaten buyüzden kardeşimde bana bakarak ameliyat oldu, oda memnun, Ferruh bey güleryüzlü iyi bir doktor, tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…