oldum bitti bile:92:
4500 tl
kızlar bugun ferruh beyle gorustum ust goz kapağı ıcın nebıl bey 1250 dedı ferruh bey 1500 a halletcem galıba 250 daha ındırtırsem ıyı olcak ,nebıl beyın gosterdıgı foto pek hosuma gıtmedı ucuz olsa bıle ona yaptırmıcam ferruh bey tam ıstedıgım gıbı yapcak galıba ayy cok mutluyum
ferruh bey benim doktorum burun ameliyatı oldum gerçekten mükemmel bir insan şiddetle tavsiye ederim...
fıyatlar naası acaba
ferruh bey benim doktorum burun ameliyatı oldum gerçekten mükemmel bir insan şiddetle tavsiye ederim...
canım fiyatlar aslında hastaya göre değişiyor burdan bunu söylemek ne derece doğru bilmiyorum ama bana 3.500,00 TL falan dedi özel bir hastahanade yapacak operasyonu mesala bir arkadaşım var o da Ferruh Bey'e gitti sadace burun ucunu düzeltmişlerdi ondan 1.000,00 TL aldı , muayene de ücretsiz.
canım bende ferruh beye ameliyat oldum sadece hastanede yapıyor ameliyatlarını bende 3750 ytl ye oldum koru hastanesinde
Ya arkadaşlar ben ferruh beyde karar kıldım .
Neden bilmiyorum ama öyle işte belkide
asya642 burnunu çok güzel yapmış olması :)
http://www.kadinlarkulubu.com/burnum-nasil-olmus-siz-karar-verin-t54013/index2.html
Neyse bence tüm dr başarılı birazda biz abartıyoruz daha iyisi daha iyisi diye ya bence kendimize güvenirsek her dr kendine güveniyor ve iyi bir sonuç çıkarır elbet.
İnşallah benim burnumda da çok iyi sonuç çıkar.
dün alçım çıkdı bantlar var yerine şimdilk bişe söleyemiorum inş güzel olmşdr.. ama ferruh beyn çok ilgili bi doktr olduğunu düşünmüorum çünkü ne zmn gitsm kontrole hemşeriler var onun yerine bi tek amelyatta gördm yüzünü bi dahada göremedm..onun dışında ben kliniğinde oldum amelyatı bi sorun olmadı bayıltmadı sedasyon yöntemiyle yaptı amelyatın sonuna doru uyandım bi kaç acıyı hissettm ama inanın narkozdan bin kat iidir narkozdan sora 2 gün mahvolmuşdum..amelyat bitti karşımda bi plazma bn müzik dinliodum hmn kendime geldm..
Aprilsecret aslında ben ameliyat olalı 2 yıl oldu ben 3000 tl ye olmuştum, sonra kardeşim için gittik zam gelmiş o koru hastanesinde 3750 tl ye oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?