Mrvdgn Slm sende benim gibi araştırmalardasin bı karar versek artık :)))
Mrvdgn canım ben ferruh bingul le görüştüm icime sinmedi baska bı doktora gittim onunla iletişim sorunu yasadım Muhammet dilber le görüştüm bilmiyorum napicam ben ankaradayim Muhammet bey istanbul da napicama karar veremedim ama Muhammet dilber cok guzel burun yapıo ondan eminim :))
Mrvdgn ben Muhammet bey le telefonla görüştüm kendisiyle çok ilgili cok güven veren bı doktor benimde istanbulda kimsem yok hastane otel bişey ayarlicam Emre İlhan in burunları cok küçük ve ameliyat olduğu cok belli Nebil bozduğun i duydum ama bilmiyorum Muhammet bey cok icime sindi sonuçta cok önemli bı ameliyat bunun icin en iyisini secmek lazim
mrvdgn canım ben mmuhammet bey le tel den görüstüm ameliyatı yaptıgı hastaneye göre değişiyor dedi nişantaşı amerikan hastanesi ,bakırköy acı badem ,bide estetika diye bi yerde yapıyo muş seçtiğin hastaneye göre fiyat 5000 6000 arası değişiyormuş bana şöyle dedi sehir dışından gelen hastalara öncelik tanıyorum ameliyatta ve muayenede dedi ben haftaya gidebilrim muayene için ameliyat olmaya karar verirsem 2 gün hastanede kalsam ona göre otel vb biyer ayarlıcam büyük ihtimal bakırköy acıbademde olmayı düşünüyorum
Ben Ankara da yaptığını simdi senden duydum inan hic sormadım bile ama öyle bı imkan varsa cok süper olur ben bı ariyim o zaman ama bana sekreteri Nisan'ın 15 den yurtdışında olucak demisti bı süre o zaman ben ariyim bı görüşeyim Ankara da ameliyat ısını
Bende gidicek diye acele ediyordum Ya boyle konuşulmuyor sana mailimi tel imı verimimi konuşalım ben doktoru aradım öyle bişey oluyormuş beni aricak bilgi verecek
burun deliklerin zamanla küçülecektir. 1 Ay gecsın anlayacaksın Ferruh Beye sor hemen sana acıklamasını yapacaktır.
İnan daha cok basındasın benım 3. ayım bıttı hala ıstedıgım gıbı degıl sıslıklerım war bu da yapısal en gusel sonuc 1 yıl sonra bellı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?