Dr. Ferruh Bingül hakkinda bilgi

Mrvdgn Slm sende benim gibi araştırmalardasin bı karar versek artık :)))

aynen polias sürekli kararsızlık ne yapacagız hiç bilmiyorum ben özellikle şikayetçi olan hastaların yazmasını istiyorum ama hiç yazan yok sen hangi şehirde olmayı düşünüyorsun ??

Mrvdgn canım ben ferruh bingul le görüştüm icime sinmedi baska bı doktora gittim onunla iletişim sorunu yasadım Muhammet dilber le görüştüm bilmiyorum napicam ben ankaradayim Muhammet bey istanbul da napicama karar veremedim ama Muhammet dilber cok guzel burun yapıo ondan eminim :))

polias ankarada nebil bozdoğan varmış bide onla bi görüşen ben ankarada deilim senin imkanın varken git,eet istanbulda muhammet bey varmış ama en cok emre ilhan diye bi doktor var ondan memnun kalıyorlar bende bu formda araştırıken gördüm ama hala kararszım benimde istanbulda kalcak yerim yok gerçi 2 gün hastanede kalınabiliormuş ücretsiz daha sonra naparız bilmiyorum =((

tabiki cok ıı karar wermek gerekıo ama ferruh beyle görüşmenizde fayda var zaten görüşmelerde muayene ücreti talep etmiyor

Mrvdgn ben Muhammet bey le telefonla görüştüm kendisiyle çok ilgili cok güven veren bı doktor benimde istanbulda kimsem yok hastane otel bişey ayarlicam Emre İlhan in burunları cok küçük ve ameliyat olduğu cok belli Nebil bozduğun i duydum ama bilmiyorum Muhammet bey cok icime sindi sonuçta cok önemli bı ameliyat bunun icin en iyisini secmek lazim

ohh ne güzel karar vermişsin darısı benim başıma bende sıcak bakmaya başladım muhammet beye ama fğiyat aralığını hiç bilmiyorum onları konuştun mu ve en önemlisi ameliyat tarihlerini çokmu geç veriyor hemen ayarlayabiliyormu cnm sordunmu bunları?? olmadı birlikte gidelim amliyat olmaya kader arkadaşım heheh =)

mrvdgn canım ben mmuhammet bey le tel den görüstüm ameliyatı yaptıgı hastaneye göre değişiyor dedi nişantaşı amerikan hastanesi ,bakırköy acı badem ,bide estetika diye bi yerde yapıyo muş seçtiğin hastaneye göre fiyat 5000 6000 arası değişiyormuş bana şöyle dedi sehir dışından gelen hastalara öncelik tanıyorum ameliyatta ve muayenede dedi ben haftaya gidebilrim muayene için ameliyat olmaya karar verirsem 2 gün hastanede kalsam ona göre otel vb biyer ayarlıcam büyük ihtimal bakırköy acıbademde olmayı düşünüyorum

cnm formda okudum ankaradada yapabiliyormuş ameliyatlarını sen ankaradaydın bende ankara yakınlarındayım eger kesin karar verirsek ankarada olalım mı ben nisan sonuna doğru düşünüyorum hem çalışıyor hem okuyor oldugum için ancak öle denk geliyor sınavlarımın bitişi ama enaz 2 hasta için geliyormuş sanırım ankaraya nedersin sen tarih olarak ne düşünüyorsun görüşmeye gittiğinde bunlarıda sorabilirmisin

Ben Ankara da yaptığını simdi senden duydum inan hic sormadım bile ama öyle bı imkan varsa cok süper olur ben bı ariyim o zaman ama bana sekreteri Nisan'ın 15 den yurtdışında olucak demisti bı süre o zaman ben ariyim bı görüşeyim Ankara da ameliyat ısını

oluyormuş cnm enaz iki hastası olursa geliyormuş ameliyat için sen bi ara benide bilgilendir 15nisanda gidiyormuymuş =( nezaman gelcekmiş peki nisanın son haftası olalım mı? sen nedersin

Bende gidicek diye acele ediyordum Ya boyle konuşulmuyor sana mailimi tel imı verimimi konuşalım ben doktoru aradım öyle bişey oluyormuş beni aricak bilgi verecek

Bende gidicek diye acele ediyordum Ya boyle konuşulmuyor sana mailimi tel imı verimimi konuşalım ben doktoru aradım öyle bişey oluyormuş beni aricak bilgi verecek

mailimi yazıom cnm ekle hemen sileyim sonra] hadi hemen hemen =))

Son düzenleme:
Kızlaar ben ferruh beye burnumu yaptırdım 9. gunumdeym alçım alındı fakat burun deliklerim çok büyük olmuş hergun ağlıyorum sadece burun deliklerime mudehale ettireblrmym bana bişey söyleyn(((

burun deliklerin zamanla küçülecektir. 1 Ay gecsın anlayacaksın Ferruh Beye sor hemen sana acıklamasını yapacaktır.
İnan daha cok basındasın benım 3. ayım bıttı hala ıstedıgım gıbı degıl sıslıklerım war bu da yapısal en gusel sonuc 1 yıl sonra bellı olur.

umarım öyledir persembe veya cuma gidicem inş küçülücektir tesekkür ederim

kızlar ben ferruh beyin yaptığı burunlara ilk randevumda bakmıştm fakat dogru düzgn hatrlamıyorum resmen psikolojim bozuldu ferruh beye burun yaptıranlar resimlerini paylaşabilirlermi rica etsem((((

arkadaslar merhaba bende daha once 2kez burun amelıyatı olmus bır kısı olarak yardım ıstıyorum.oncelıkle benım sorunum sukı benım amelıyat olmadan oncekı burnum muhtesem bır burundu.fakat kulak zarımdakı yırtık yuzunden amelıyat olmam gerektı .burundan kaynaklanan etın alınması lazımdı ankarda bır kbb cı buldum ve oldum 2010 yılında fakat bır yıl sonra burun catım ayrıldı ve ters v denılen bır durum yasandı.doktoruma gıttıgımde burnunun kırılması ve catının bırlestırılmesı gereklı dedı ve benı bır kez daha amelıyata aldı.sonrada rezıl ettı.suan burnum o kadar farklı kı kendımı tanıyamıyorum.sol tarafta cokme var.ucu dustu kocaman bır burun oldu.ınsanlar beı tanıyamıyor.guzelım burnu ne hale getırdın dıyor.2.amelıyatı 5 ay once oldum.doktoruma gıtmedım gıdersem katıl olurum.moralım cok bozuk 3 aydır plastık cerrah arastırıyorum.

arastırmam sonucu plastık su doktorlar sıralaması cıkıo
reha yavuzer
hıfzı velıdedeoglu
serdar öztürk
ferruh bıngol

ferruh hocayla gorustum torpuyle hallederız dedı 5bın ıstedı
serdar bey burnun kırılması gerekırse kıkırdak alınıp yapılması lazım 7 bın dedı.

ferruh hocanın yaptıgı burunlar cok basarılı.cok begendım ve guven verdı bana.serdar beyde aynı sekılde.haslaraı cok memnundu gıttıgımde.
benım tercıhım reha yavuzer fakat ankaradayım.en kısa zamanda hıfzı beylede gorusucem.

ferruh yada dıger doktorlara amelıyat olmus arkadaslar varsa lutfen yardımcı olurmusunuz.bu benım 3.amelıyatım olucak rısk alamam.
ayrıca amelıyat konusunda tecrubelı bır ınsan olarak sorularınızada cevaplayabılırım.sımıden herkese tesekkurler..

merhaba KARYA

ben ferruh hocaya ameliyet oldum şimdilik bir problem yaşamadım 10 ay oldu.
Ins kısa zamanda ıstedıgın gorunume ve sağlığına kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…