Gecen aylarda uzun uzun arastırdım ve sürekli Ferruh Beye Ameliyat olan birilerini aradım.
Tam 1 ay önce Burun estetiği oldum ve şuan morluklarım tamamen geçmiş durumda.
Memnunmusun sorusuna şu şekilde cevap vereyim;
Hiç ağrım sancım olmadı. Sadece morluk ve şişlik oldu. Şişim halen devam etmekte ki bu gayet normalmiş. Burnum gayet iyi gibi ama dediğim gibi şiş ve tamamen inmesi şeklini mutlaka değiştircektir tekrar.
Ferruh Beyden ameliyat ve ortaya çıkan sonuça bakarak memnunum fakat cok ilgisiz diye düşünüyorum. Ameliyat öncesi ve sonrasında arayıp sormak yok, yada ne biliyim detaylı bir bilgilendirme yok.
Burdaki diğer doktorlardan behsedildiğinde bazı arkadaslar aşırı ilgili felan diye bashsediyorlardı doktorları için, Ferruh Beyde ben şahsen bunu göremedim.
Israrcı biri değil. Yaptırmak istersen yaptırsın. İşine gelmiyorsa yaptırmasın gibilerinden. Haaa benim şahsen cok dikkatimi çekmişti bu tavrı ve bu adam kendinden emin ki ısrarcı davranmıyor diye düsündüm ve öyle karar verdim.
Dediğim gibi memnunum ama sadece sonrasında ilgisiz kaldıgı için ben - puan aldı.
merabalar bende ferruh beye ameliyat olmaya karar verdim tıpkı senin gibi düşünüyorum çok soğuk biri ama benimde yaptığı burun ameliyatları ve bu tafrından dolayı dikkatimi çekti artık ilgisi ne olursa olsun iyi bir sonuç elde ediyimde başka birşey istemiyorum.peki sen kliniktemi yoksa hastane demi oldun