• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Ferruh Bingül hakkinda bilgi

Gecen aylarda uzun uzun arastırdım ve sürekli Ferruh Beye Ameliyat olan birilerini aradım.
Tam 1 ay önce Burun estetiği oldum ve şuan morluklarım tamamen geçmiş durumda.
Memnunmusun sorusuna şu şekilde cevap vereyim;

Hiç ağrım sancım olmadı. Sadece morluk ve şişlik oldu. Şişim halen devam etmekte ki bu gayet normalmiş. Burnum gayet iyi gibi ama dediğim gibi şiş ve tamamen inmesi şeklini mutlaka değiştircektir tekrar.

Ferruh Beyden ameliyat ve ortaya çıkan sonuça bakarak memnunum fakat cok ilgisiz diye düşünüyorum. Ameliyat öncesi ve sonrasında arayıp sormak yok, yada ne biliyim detaylı bir bilgilendirme yok.

Burdaki diğer doktorlardan behsedildiğinde bazı arkadaslar aşırı ilgili felan diye bashsediyorlardı doktorları için, Ferruh Beyde ben şahsen bunu göremedim.

Israrcı biri değil. Yaptırmak istersen yaptırsın. İşine gelmiyorsa yaptırmasın gibilerinden. Haaa benim şahsen cok dikkatimi çekmişti bu tavrı ve bu adam kendinden emin ki ısrarcı davranmıyor diye düsündüm ve öyle karar verdim.

Dediğim gibi memnunum ama sadece sonrasında ilgisiz kaldıgı için ben - puan aldı.

merabalar bende ferruh beye ameliyat olmaya karar verdim tıpkı senin gibi düşünüyorum çok soğuk biri ama benimde yaptığı burun ameliyatları ve bu tafrından dolayı dikkatimi çekti artık ilgisi ne olursa olsun iyi bir sonuç elde ediyimde başka birşey istemiyorum.peki sen kliniktemi yoksa hastane demi oldun

bence hiç soğuk bırı degıl ferruh bey bana da nebıl beyı cok ovduler ama oyle sıcak degıl hem ne onemı var işini ıyı yapsın yeter,kızlar 7 sınde amelıyat olıuyorum cok heycanlıyım:52:

:92:IRMAKCAN,ÖZEL MESAJ ATAMIYORUM,UMARIM BURDAN OKURSUN...
Merhaba irmakcan,şuan çok iyiyim,hiç ameliyat olmamış gibiyim,yani gögüslerim süper ama doğustan benim gibiler:)senin yazdıklarını okurken hatırladım o acılarımı,yazdıklarını aynılarını birebir bende yaşadım,hatta ben 9.gün acile iğne olmaya gittim,ben sütyeni 15.gün takmıştım,ilk bi hafta zorlar,ama sonra çıkarmak istemezsin,benim 2 ay bitecek,takmasamda olur ama hala takıyorum,benimde bir gögsüm diğerine göre farklıydı,onun için biraz sabretmen gerekiyor,çünkü 1 ay sürüyo o farklılık,şişliğim epey vardı 1 ayda anca indi,şuan çok yenisin,hiç bişeyi kafana takmadan 1 ay bekle derim,benim birine 275 diğerine 325 takıldı çünkü asimetri vardı,halada biraz var,doktor düzelecek diyor ben hala bekliyorum,ama ufak bi farklılıktan başka sorunum yok,çok mutluyum ve memnunum.

irmakcan
ne zaman istersen kafana takılanları sorabilirsin,elimden geldiğince yardımcı olurum,sana kaç cc takıldı,ben keşke biraz daha büyük taktırsaymışım diyorum,ameliyattan önce çok büyük olmasından korkuyordum,fakat 275-325 takıldı 80-B anca oluyor:(

bana 300 takildi. Ben de acaba 275 daha mi iyi olurdu diye dusunuyorum, buyuk gogusten hoslanmiyorum cunku, tercih meselesi tabii. ama tabii odem cok su anda. Bisey soylemek icin erken henuz. 2 ayda ilk hallerine gore bayagi kuculme oldu mu sende?

merhaba ırmakcan,:74: öncelikle çok geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda iyileşirsin. Bende sütyenimi yaklaşık 1hafta sonra taktım.Başta çok sıktı rahatsız oldum, bendede ödem vardı çünkü,tam dik duramıyordum,nefes almakta bile zorlanıyordum. sol göğsüm daha büyüktü(onda daha çok ödem vardı) banyoya gireceğim zaman özellikle sütyeni çıkardığım zaman patlayacak gibi hissediyordum,sallanmasın diye tutuyordum.Ancak bu süreç çok hızlı geçti benim.her geçen gün dahada iyi oldum.Senin protezinin boyutu büyükmüydü acaba, belki onunda etkisi vardır.benim 2-3 hafta sonraydı sanırım daha ödemli olan sol göğsümden şırıngayla biraz sııvı almıştı dr.çabuk iyileşsin diye.sanada yapabilir.benimkine dokununca içinde şıkır şıkır bişiyler duyuluyordu, çok korkmuştum, meğer ödemmiş, geçti sonra. bikaç ay şişliklerin devam edecek merak etme,ama canın çok yanıyorsa dr.u bir ara istersen, kontrolünü bekleyemeyecek durumdaysan, öne çeker görüşürsün.En kısa zamanda toparlanman dileğiyle...

bana 300 takildi. Ben de acaba 275 daha mi iyi olurdu diye dusunuyorum, buyuk gogusten hoslanmiyorum cunku, tercih meselesi tabii. ama tabii odem cok su anda. Bisey soylemek icin erken henuz. 2 ayda ilk hallerine gore bayagi kuculme oldu mu sende?

tabii ki küçüldü,keşke ilk zamanlardaki gibi olsa diyorum,senin önceki meme büyüklügün nasıldı?varmıydı biraz,benimkiler ufak limon kadardı:)

rica ederim ırmakcan, bilirim zor bir dönem.ama moralini yüksek tut,çünkü bu dönemdeki gibi kalmayacak hiçbirşey.benim 4. ayımda şişlerim inip şekli şemali oturmaya başladı.bu süreç içinde batmalar,yanmalar falan oldu ara sıra,şekli falan değişti.her seferinde panik oldum ama hepsi düzeliyor.Sonuçta bir ameliyat bu.bu arada küçülmeden bahsetmişsiniz, bende senin gibi büyük istemiyordum.başta eyvah çok büyük sanırım dedim ama zamanla şişler inince biraz daha büyük bile olabilirmiş dedim :9:

rica ederim ırmakcan, bilirim zor bir dönem.ama moralini yüksek tut,çünkü bu dönemdeki gibi kalmayacak hiçbirşey.benim 4. ayımda şişlerim inip şekli şemali oturmaya başladı.bu süreç içinde batmalar,yanmalar falan oldu ara sıra,şekli falan değişti.her seferinde panik oldum ama hepsi düzeliyor.Sonuçta bir ameliyat bu.bu arada küçülmeden bahsetmişsiniz, bende senin gibi büyük istemiyordum.başta eyvah çok büyük sanırım dedim ama zamanla şişler inince biraz daha büyük bile olabilirmiş dedim :9:

:) herkes ayni seyleri yasiyor sanirim. cok tesekkur ederim bu arada tecrubelerinden faydalaniyorum...

canım cok gecmiş olsun mesajını yeni okudum. yasadıklarının aynısını bende yasadım direnler 5.gün cıktı benimde cıktıgı gün hemen sutyeni taktım ama bende zorluklar yasadım nefes almakta zorlanıyordum vb. yasadıkların cok normal her gecen gün daha iyi olacaksın.estetiği oldugunu bile hissetmiceksin bi süre sonra. benim bugün 24.gün artık sutyeni de takmıyorum malum havalar ısındı o sutyen her yerden belli olmaya basladı. hatta okadar iyiym ki suan fitnessa basladım cok agırlık kaldırmıyorum korkudan ama yinede artık spor yapabılıyorum sabırlı ol her sey cok güzel olcak =))

canım cok gecmiş olsun mesajını yeni okudum. yasadıklarının aynısını bende yasadım direnler 5.gün cıktı benimde cıktıgı gün hemen sutyeni taktım ama bende zorluklar yasadım nefes almakta zorlanıyordum vb. yasadıkların cok normal her gecen gün daha iyi olacaksın.estetiği oldugunu bile hissetmiceksin bi süre sonra. benim bugün 24.gün artık sutyeni de takmıyorum malum havalar ısındı o sutyen her yerden belli olmaya basladı. hatta okadar iyiym ki suan fitnessa basladım cok agırlık kaldırmıyorum korkudan ama yinede artık spor yapabılıyorum sabırlı ol her sey cok güzel olcak =))

Cok tesekkurler kizlar moral verdiniz :) peki sutyeni 2 ay takmiyor muyduk? Yoksa herkes icin farkli mi sure acaba ?

Cok tesekkurler kizlar moral verdiniz :) peki sutyeni 2 ay takmiyor muyduk? Yoksa herkes icin farkli mi sure acaba ?

Ben dr çıkarabilirsin diyene kadar yani 2 ay taktım canım. Benim kışın olduğu için sorun olmadı. Ortasında kıyafetten belli olan bir dikişi varya bu havalarda sıkıntı yaratabilir, ama evde takarsın olmazsa.

Ben dr çıkarabilirsin diyene kadar yani 2 ay taktım canım. Benim kışın olduğu için sorun olmadı. Ortasında kıyafetten belli olan bir dikişi varya bu havalarda sıkıntı yaratabilir, ama evde takarsın olmazsa.

Evet o dikis yuzunden ne giyecegimi sasirmis durumdayim ben de. Neyse baska bir sutyene izin cikar da belki rahat ederim ben de..
Kizlar birsey daha sormak istiyorum size masaj yaparken ben silokonu hissediyorum sanirim, sizde de baslangicta boyle olmus muydu?

evet başta sürekli bişeyler hissediyordum içinde.oldukçada sertti.daha yeni ameliyatlısın ama, yumuşayacak geçecek.kendi göğsün gibi olacak yavaş yavaş.

Back