Gecen aylarda uzun uzun arastırdım ve sürekli Ferruh Beye Ameliyat olan birilerini aradım.
Tam 1 ay önce Burun estetiği oldum ve şuan morluklarım tamamen geçmiş durumda.
Memnunmusun sorusuna şu şekilde cevap vereyim;
Hiç ağrım sancım olmadı. Sadece morluk ve şişlik oldu. Şişim halen devam etmekte ki bu gayet normalmiş. Burnum gayet iyi gibi ama dediğim gibi şiş ve tamamen inmesi şeklini mutlaka değiştircektir tekrar.
Ferruh Beyden ameliyat ve ortaya çıkan sonuça bakarak memnunum fakat cok ilgisiz diye düşünüyorum. Ameliyat öncesi ve sonrasında arayıp sormak yok, yada ne biliyim detaylı bir bilgilendirme yok.
Burdaki diğer doktorlardan behsedildiğinde bazı arkadaslar aşırı ilgili felan diye bashsediyorlardı doktorları için, Ferruh Beyde ben şahsen bunu göremedim.
Israrcı biri değil. Yaptırmak istersen yaptırsın. İşine gelmiyorsa yaptırmasın gibilerinden. Haaa benim şahsen cok dikkatimi çekmişti bu tavrı ve bu adam kendinden emin ki ısrarcı davranmıyor diye düsündüm ve öyle karar verdim.
Dediğim gibi memnunum ama sadece sonrasında ilgisiz kaldıgı için ben - puan aldı.
bence hiç soğuk bırı degıl ferruh bey bana da nebıl beyı cok ovduler ama oyle sıcak degıl hem ne onemı var işini ıyı yapsın yeter,kızlar 7 sınde amelıyat olıuyorum cok heycanlıyım
sen hastaneyi mi tercih ettin peki şididen geçmiş olsun.
bana 300 takildi. Ben de acaba 275 daha mi iyi olurdu diye dusunuyorum, buyuk gogusten hoslanmiyorum cunku, tercih meselesi tabii. ama tabii odem cok su anda. Bisey soylemek icin erken henuz. 2 ayda ilk hallerine gore bayagi kuculme oldu mu sende?
Senden biraz daha buyuktur sanirim ama nihayetinde kucuktu tabii..tabii ki küçüldü,keşke ilk zamanlardaki gibi olsa diyorum,senin önceki meme büyüklügün nasıldı?varmıydı biraz,benimkiler ufak limon kadardı:)
rica ederim ırmakcan, bilirim zor bir dönem.ama moralini yüksek tut,çünkü bu dönemdeki gibi kalmayacak hiçbirşey.benim 4. ayımda şişlerim inip şekli şemali oturmaya başladı.bu süreç içinde batmalar,yanmalar falan oldu ara sıra,şekli falan değişti.her seferinde panik oldum ama hepsi düzeliyor.Sonuçta bir ameliyat bu.bu arada küçülmeden bahsetmişsiniz, bende senin gibi büyük istemiyordum.başta eyvah çok büyük sanırım dedim ama zamanla şişler inince biraz daha büyük bile olabilirmiş dedim
bana 300 takildi. Ben de acaba 275 daha mi iyi olurdu diye dusunuyorum, buyuk gogusten hoslanmiyorum cunku, tercih meselesi tabii. ama tabii odem cok su anda. Bisey soylemek icin erken henuz. 2 ayda ilk hallerine gore bayagi kuculme oldu mu sende?
canım cok gecmiş olsun mesajını yeni okudum. yasadıklarının aynısını bende yasadım direnler 5.gün cıktı benimde cıktıgı gün hemen sutyeni taktım ama bende zorluklar yasadım nefes almakta zorlanıyordum vb. yasadıkların cok normal her gecen gün daha iyi olacaksın.estetiği oldugunu bile hissetmiceksin bi süre sonra. benim bugün 24.gün artık sutyeni de takmıyorum malum havalar ısındı o sutyen her yerden belli olmaya basladı. hatta okadar iyiym ki suan fitnessa basladım cok agırlık kaldırmıyorum korkudan ama yinede artık spor yapabılıyorum sabırlı ol her sey cok güzel olcak =))
Cok tesekkurler kizlar moral verdiniz :) peki sutyeni 2 ay takmiyor muyduk? Yoksa herkes icin farkli mi sure acaba ?
Ben dr çıkarabilirsin diyene kadar yani 2 ay taktım canım. Benim kışın olduğu için sorun olmadı. Ortasında kıyafetten belli olan bir dikişi varya bu havalarda sıkıntı yaratabilir, ama evde takarsın olmazsa.
evet başta sürekli bişeyler hissediyordum içinde.oldukçada sertti.daha yeni ameliyatlısın ama, yumuşayacak geçecek.kendi göğsün gibi olacak yavaş yavaş.
1 nisanda yani 2 gün sonra ferruh beye gögüs büyütme ameliyatı oluyorum,çok heyecanlıyım ve korkuyorummumarım istediğim gibi olur:18:
canım ne kadara olacaksın ameliyatı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?