Peki düzeltme operasyonunu hastanede mi yapmış muayehanede mi?
o zaman klinikte yapmıştı ama şimdi burun ameliyatı için hastane şart hiçbir doktor klinikte yapamıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki düzeltme operasyonunu hastanede mi yapmış muayehanede mi?
Ben gayet memnunum zaten buyüzden kardeşimde bana bakarak ameliyat oldu, oda memnun, Ferruh bey güleryüzlü iyi bir doktor, tavsiye ederim.[/QUO
TEŞEKKÜRLER TUBASERİN
canım bende ferruh beye ameliyat oldum sadece hastanede yapıyor ameliyatlarını bende 3750 ytl ye oldum koru hastanesinde
Merhaba ben ve kardeşimde ikimizde ferruh beye olduk, kardeşim yeni oldu sayılır şişlikleri indi, işe başladı oldukça mutlu, zaten ben olalı 2 yıl falan oldu sanki hep bu burnum varmış, hiç eski burnum yokmuş gibiyim, eski fotoğraflara bakınca kendimi tanıyamıyorum. Aklına takılan varsa burdan ya da özelden mesaj atabilirsin.
Canım bantlar çıkıncada burun hafif şiş oluıyor ama korkulacak bi şey yok, sabırlı ol 1 ay içinde süper oluyor, ameliyat olduğun bile belli olmuyor, fakat farkedilmeyen hafif bir şişlik sertlik burun ucu kalkıkılığı oluyo, o da zamanla geçiyo, korkma için rahat olsun biz çok memnunuz.
Merhaba Ben de 10 gün önce Ferruh bey'e hem göğüs büyütme hem de burun ameliyatı oldum. Göğüs büyütme konusunda kesin kararlıydım o nedenle pişman değilim. Burun alçım salı günü çıkarıldı, bant takıldı. Yarın tekrar gidicem sanırım bant da çıkıcak. Ortaya çıkıcak görüntüden çok korkuyorum. Bir de herkes şişlikler 6-7 ay sürer dedikçe iyice korkar oldum. Göğüslerim çok güzel oldu, memnunum (ağrılı bir süreçti ama değer). Burun konusunda ise hiç ağrım sızım olmadı, sadece yüzüm çok şişti ve gözaltlarım morardı. Morluklar ve şişlikler şuan %95 geçti. Sadece yanaklarımda burun kenarlarında şişlik var ama tabi bant çıkıcan ne olacak bilmiyorum. Keşke Ferruh beyin göğüs konusundaki başarısının burun için de geçerli olduğundan emin olabilsem. Onu da yarın öğrenicem artık. Ama sonuçtan çok korkuyorum. Siz ve kardeşiniz burun ameliyatı olmuşsunuz, sizin şişlikleriniz tam olarak ne kadar sürede geçti ve burnun tam şekli bant çıkınca belli oluyor mu? Yanıtınız için şimdiden teşekkürler...
Sevgili Hanımlar,aranızda bu başlığı takip edip burun ameliyatıyla ilgili bilgi -özellikle Ferruh Bingül ile alakalı- almak isteyen arkadaşlarla deneyimlerimi paylaşmak isterim.Aşırı terlemeyi geçici olarak ortadan kaldırmak amaçlı yapılan botoks müdahalesi için temmuz ayında araştırma yaparken Ferruh Bingül'ün kliniğini buldum.Beni fazlasıyla rahatsız eden deviasyon sorunu olmasına rağmen burun ameliyatına karşı son derece mesafeliydim.Fakat kendisinin bana verdiği güven sayesinde bu kararı aldım.İstirahat edebileceğim bir tarih olan 24 Ocak günü ameliyat olmak üzere Ferruh Bey'in anlaşmalı olduğu bir özel hastaneye yattım.Öncesinde bir tasarım yaptırmadım.Çünkü bence kendisi herhangi bir tasarım programına ihtiyaç duymayacak derecede deneyimli bir doktor.İlgi,alaka ve verilen güven sayesinde iğne ve hastane fobimin üstesinden gelerek sorunsuz bir ameliyat geçirdim.Narkozdan çok kolay uyandım.İlk geceyi hastanede geçirdim.Gerek Ferruh Bey gerekse hemşireler sık sık ziyaretime geldiler.Narkozun bana bulantı,baş dönmesi gibi tatsız durumları yaşatmadığını söyleyebilirim.Ağrım,sızım olmadı.Sık sık eldiven içerisinde gelen buzları yüzüme tutarak şişme ve morarmaların önüne geçmeye çalıştım.Gayet rahat yemeğimi yedim,hatta ayaklanıp diğer hastaları odalarında ziyarete gittim,koridorda dolandım^_^ Ertesi gün çıkış işlemlerimizi tamamlayıp hastaneden ayrıldık.Ferruh Bey burun içinin kurumaması için pomad,rahat nefes alabilmek için okyanus suyu ve ağrı kesiciler,antibiyotikler yazdı.Bir morluk kremi daha yazdı;fakat onu zorunlu tutmadı.Zaten son derece etkili olduğunu düşünsemde ben de almadım ve ona vereceğim parayı daha uzun süre kullanmam gereken okyanus suyuna yatırdım:) Evdeki ilk gecem sorunsuz geçti.Odama hava nemlendirici de kurdum.Çünkü malum Ankara havası fazlasıyla kuru.Şu günlerde dışardaki havayı pek solumasak da ısınmak için kullandığımız tüm malzemeler odadaki nemi alıp götüren cinsten.Şayet hava nemlendiriciniz yoksa bile birkaç kaba kaynar sular koyup ısıtıcının kaynağının yakınlarına bırakırsanız hemen hemen aynı işlevi görebilir,havanızı nemlendirebilir.Bu elzem bi durum değil tabi,ama uykunuzun kalitesini artıracaktır.İlk hafta evden dışarı çıkmadım,bol bol istirahat ettim,yüzümdeki morluk ve şişlikler hiç de abartılacak gibi değildi.Sadece sol göz kapağımın üstü çok az morardı.İlaçlarımı yaptım,pomad ve okyanus suyunu dediği sıklıkta kullandım.Sorunsuz 1 hafta geçirdim.30 Ocak pazartesi günü Ferruh Bey'e randevumdan önce alçımı yumuşatmak adına banyomu yaptım ve ağrısız bir biçimde alçım,silikon tamponlarım çıkartıldı.Yüzümde sıradan şişlikler var.Toplum içine insanı çıkartmayacak cinsten bir ameliyat değil.Ama şu soğuk havalarda bir müddet çıkmamakta fayda var.Uzun süredir devre dışı kalan burnumun varlığını hissettim.Artık ağzım açık uyumuyorum.Her sabah çamur gibi olmuş bi ağızla ya da boğaz ağrılarıyla uyanmıyorum.Hafif kemerli olan burnumun yeni ve hokka şekline de bayıldım.İnanın hiç pişman değilim.Herkese tavsiye ediyorum.Ferruh Bingül ve ekibi kliniklerinde uyguladıkları her uygulamanın hakkını verebilecek kadar deneyimliler.Gidiniz,görüşünüz ve kafanıza koyduysanız daha fazla ertelemeden bu ameliyatı yaptırınız.Son olarak ameliyat için ödediğim miktarı da buraya ekleyeyim 3750TL.Tabi bu sabit bir ücret olmayabilir.Burnunuzdaki soruna ve talebe göre fiyatta değişiklikler söz konusu olabilir.[/QUO
HER EVRESİNİ HARİKA ANLATMIŞSIN CİDDEN YAŞADIKLARIM GELDİ GÖZÜMÜN ÖNÜNE :) AMELİYAT OLMAYI DÜŞÜNENLERE ÇOK YARDIMCI OLACAK BENCE
Merhaba ben ve kardeşimde ikimizde ferruh beye olduk, kardeşim yeni oldu sayılır şişlikleri indi, işe başladı oldukça mutlu, zaten ben olalı 2 yıl falan oldu sanki hep bu burnum varmış, hiç eski burnum yokmuş gibiyim, eski fotoğraflara bakınca kendimi tanıyamıyorum. Aklına takılan varsa burdan ya da özelden mesaj atabilirsin.
merhaba..öncelikle geçmiş olsun..nem de ferruh beye burun estetiği olucam..sizin rahatsızlığınız tam olarak neydi..benim burnumda kırıktan dolayı eğrilik var ve burun ucu düşük..yani bu şartlardada aynı başarııy sağlayabilr mi bilmiyorum..
benim tam 1 ay oldu ferruh bingüle ameliyat olalı. Gayet memnunum şişliklerde zamanla inicek ins :) nefes alma problemim çözüldü tavsiye ederim