Ben Erhan Eryılmaza burun ameliyatı oldum ... Sonuçtan memnun değilim... Daha önce bilgi almak isteyen arkadaşlar için durumumu anlatmıştım.. Ama silinmiş.. Çok ilginç açıkçası.. Neden silindiğini merak ediyorum.. Olumlu sonuçlara olduğu kadar olumsuz sonuçlar ile ilgili açıklamalara da yer vermelisiniz..
Ben Erhan Eryılmaza burun ameliyatı oldum ... Sonuçtan memnun değilim... Daha önce bilgi almak isteyen arkadaşlar için durumumu anlatmıştım.. Ama silinmiş.. Çok ilginç açıkçası.. Neden silindiğini merak ediyorum.. Olumlu sonuçlara olduğu kadar olumsuz sonuçlar ile ilgili açıklamalara da yer vermelisiniz..
erhan beyin burun ameliyatıyla ilgili pek yorum yok sanırım.yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum. ne açıdan memnun kalmadın bahsedebilir misin biraz
bundan iki sene önce burun ve endoskopik yüz ameliyatı için kendisiyle görüşmüştüm. gösterdiği örnekleri çok başarılı bulmuştum. birkaç kez mailden de örnek istedim.
para biriktirmeye başladım. kafamda erhan eryılmaz netti. endoskopik ameliyattan zaman içerisinde vazgeçtim. burun ameliyatındansa buradaki tek olumsuz yorum nedeniyle vazgeçtim.
çünkü arkadaşla sorunumuz benzer. ilk ameliyatımda fazladan alınan kıkırdak sebebiyle eğrilik oluşmuştu. 2. ameliyatımda da kıkırdak ekleneceği söylendi ama eklenmedi. ve daha çok eğrildiğini düşünüyorum.
zaman ve para kaybı..
şanssız insanlarız.
Dr.Erhan Eryılmaz'a ameliyat oldum arkadaşlar ayın 13 de.ılk gün kabus gibiydi.4 saate yakın sürdü ameliyat.yüzüm hala çok şiş.10 güne kadar geçer dedi doktorum.bu arada arkadaşlar Dr.Erhan bey inanılmaz profesyonel bi doktor.burda bissürü medyatik isim varya hepsine 100 basar.ben bu ameliyat için aylardır doktor araştırıyorum.burdan arkadaşların tavsiyesiyle erhan beyle tanıştım .gerçekten çok başarılı.bu arada bişey hatırlatmak istiyorum size.çok iyi doktor tabiri çok kullanılıyo burda.ama doktorun iletişiminin çok iyi olması güleryüzlü olmasından ziyade lütfen işinde iyi olmasıyla ilgilenin.
Özellikle etkisi hala devam ediyormu? Bugün olsa gene aynı işlemi yaptırmayı uygun bulurmusunuz?
Sevgilerle
Mikae
bende erhan beye burun ameliyatı olmaya karar verdim. kendisi ile mailleştim ve bikaç resim yolladı.. kuzeniminde burun ameliyatını erhan bey yaptı ve gerçekten çok güzel doğal oldu.. şimdi tel sorunum kızımı emzirdiim için beklemek zorunda olmam...
Ben Erhan eryılmaza endoskopik orta yüz germe amelyatı oldum.Bugün 25 .gün yüzüm amelyattan sonra acayip şişti.Zor bir amelyat.Yüzün tam oturması 2 3 ayı buluyormuş.25 inci gün olmasına rağmen hala baya yüzüm şiş.Ben amelyattan sonra gün gün resimlerimi gelişmelerimi ekledim.Görmek isteyenler bakabilirler
Ben Erhan eryılmaza endoskopik orta yüz germe amelyatı oldum.Bugün 25 .gün yüzüm amelyattan sonra acayip şişti.Zor bir amelyat.Yüzün tam oturması 2 3 ayı buluyormuş.25 inci gün olmasına rağmen hala baya yüzüm şiş.Ben amelyattan sonra gün gün resimlerimi gelişmelerimi ekledim.Görmek isteyenler bakabilirler
genel olarak memnunmusun erhan beyden??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?