Dr. Erhan Eryılmaz hakkında bilgi

arkadaşlar merhaba, ben Dr Erhan Eryılmaz hakkındaki yorumları okudum ama yorumlar ve yazılar doktorun hep yüz germe ameliyatlarıyla ilgili, ben burun ameliyatı olmak istiyorum ve erhan beye burun ameliyatı olan arkadaşlar varmı diye bakındım ama pek göremedim, bu konuda bana tavsiye verebilecek varmı Erhan bey yüz germe ameliyatlarında çok başarılı peki burun ameliyatlarıda öylemidir?

Ben Erhan Eryılmaza burun ameliyatı oldum ... Sonuçtan memnun değilim... Daha önce bilgi almak isteyen arkadaşlar için durumumu anlatmıştım.. Ama silinmiş.. Çok ilginç açıkçası.. Neden silindiğini merak ediyorum.. Olumlu sonuçlara olduğu kadar olumsuz sonuçlar ile ilgili açıklamalara da yer vermelisiniz..

ewt haklısınız yorumlarınızı silinmemesi lazım ben baktım göremedim zaten yorumunuzu. Neden memnun değilsiniz nasıl bir sorunla karşılaştığınızı söylermisiniz lütfen sonuçta bende deneyimlerinizi bilmek istiyorum

Ben de doktor beyle bugün görüştüm. Kendisini bana Barış Çakır önermişti. Yanaklarımdan şikayetçiyim deyince hiç durup düşünmeden endoskopik yüz germeyi anlatmaya başladı. Konusunda hayli bilgili, endoskopik yüz germe yaptığı hastalarının resimlerini gösterdi, hepsi de güzel görünüyordu. Sorduğum sorulara tatmin edici cevaplar verdi, rahat bir insan zaten o açıdan sevdim kendisini. Hatta bana ve arkadaşıma kitap önerilerinde bile bulundu Yalnız ben yine de bu ameliyattan biraz çekiniyorum. Kolay bir şey değil sonuçta... İyileşme süreci de öyle. 20 gün sonra rahat rahat insan içine çıkarsın dedi Erhan Bey, ama burada olan arkadaşlar o kadar çabuk geçmediğini söylüyorlar. Açıkçası epey tırsıyorum. Ayhak arkadaşımız sağolsun süreci bayağı yazmış, peki başka bu ameliyatı olan var mı? Süreç nasıl geçti, memnunlar mı, ne kadar zamanda iyileştiler vs.

Ayyh ne kadar zor kadın olmak :96:

burun ameliyatı için aklımdaki doktorlardan biri erhan bey. hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum ben de.

burun ameliyatı dışında erhan beyin Gögüs büyütme ameliyatı konusunda ki barşarısınıda öğrenmek istiyorum ama göremedim forumda erhan Beye göğüs ameliyatı olmuş birini. Bu konuda bilgisi olan varmı varsa bilgilendirirse çok sevinirim

erhan beyin burun ameliyatıyla ilgili pek yorum yok sanırım.yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum. ne açıdan memnun kalmadın bahsedebilir misin biraz

erhan beyin burun ameliyatıyla ilgili pek yorum yok sanırım.yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum. ne açıdan memnun kalmadın bahsedebilir misin biraz

Dediğim gibi bahsetmiştim ama silinmiş.. Kendisine revizyon ameliyatımı oldum. (İlk ameliyatımı 6 yıl önce başka bir doktora olmuştum.) burnum önden eğriydi ve kıkırdaklarım ilk ameliyatımda fazla alındığından çökme olmuştu. Erhan beye şekil ve nefes problemim için ameliyat oldum..Ameliyatta burnuma kıkırdak eklendi kıkırdak eklendikten sonra burnum daha büyük oldu ve orantısız, burun eğriliğim de düzelmedi (

merhaba ben de Erhan Beyde burun ameliyatı olmayı düşünüyorum . fakat pek bilgi verilmemiş ya da çok tercih edilmemiş. yardımcı olabilecek arkadaşlar size gerçekten ihtiyacım var

bundan iki sene önce burun ve endoskopik yüz ameliyatı için kendisiyle görüşmüştüm. gösterdiği örnekleri çok başarılı bulmuştum. birkaç kez mailden de örnek istedim.
para biriktirmeye başladım. kafamda erhan eryılmaz netti. endoskopik ameliyattan zaman içerisinde vazgeçtim. burun ameliyatındansa buradaki tek olumsuz yorum nedeniyle vazgeçtim.
çünkü arkadaşla sorunumuz benzer. ilk ameliyatımda fazladan alınan kıkırdak sebebiyle eğrilik oluşmuştu. 2. ameliyatımda da kıkırdak ekleneceği söylendi ama eklenmedi. ve daha çok eğrildiğini düşünüyorum.
zaman ve para kaybı..
şanssız insanlarız.

merhaba , özel mesaj atamıyorum sizdeki fotoğrafları görme imkanım var mı acaba?

Senin adına da üzüldüm.. Ben sadece yaşadıklarımı paylaştım tabii ki karar sizin.. Paylaşmamdaki sebeplerden biri de ben ameliyat olmadan önce kendisini araştırdığımda pek bilgi bulamamıştım.. Tabii benim kötü oldu diye sizde de aynı sorun yaşanacak diye birşey yok. Demişsiniz ya şanssızlık gerçekten.. Aynı doktora ameliyat olan biri çok memnunken diğeri memnuniyetsiz oluyor..

Şu da bir gerçek eğri burun düzeltmek gerçekten zor zanaat.. Ben istediğim sonucu elde edemedim Evet zaman ve para kaybı..

Özellikle etkisi hala devam ediyormu? Bugün olsa gene aynı işlemi yaptırmayı uygun bulurmusunuz?
Sevgilerle
Mikae

Son düzenleme:
Özellikle etkisi hala devam ediyormu? Bugün olsa gene aynı işlemi yaptırmayı uygun bulurmusunuz?
Sevgilerle
Mikae

bende erhan beye burun ameliyatı olmaya karar verdim. kendisi ile mailleştim ve bikaç resim yolladı.. kuzeniminde burun ameliyatını erhan bey yaptı ve gerçekten çok güzel doğal oldu.. şimdi tel sorunum kızımı emzirdiim için beklemek zorunda olmam...

Ben Erhan eryılmaza endoskopik orta yüz germe amelyatı oldum.Bugün 25 .gün yüzüm amelyattan sonra acayip şişti.Zor bir amelyat.Yüzün tam oturması 2 3 ayı buluyormuş.25 inci gün olmasına rağmen hala baya yüzüm şiş.Ben amelyattan sonra gün gün resimlerimi gelişmelerimi ekledim.Görmek isteyenler bakabilirler

slm gecmis olsun resimlerinizi bende görmekistiyorum... bu arada ne kadar ödediniz bende yüz orta yüz ameliyati düsünüyorum lütfen bilgilendirirmisiniz? nerde hangi hastane ve kac gün kalmak gerek hastanede ben bu arada yurtdisinda yasiyorum bir hafta yeterlimi?

genel olarak memnunmusun erhan beyden??

arkadaşlar merhaba,
ben 8 ay önce erhan beye burun estetiği oldum. kişilik olarak değerlendirmeyeceğim çünkü sonuçta işçiliği benim için daha önemli. sonuçtan ise malesef şekil olarak memnun değilim. nefes almada problem yaşamadım. zaten önceden de sıkıntım yoktu. ancak üzerinden 8 ay geçmesine rağmen burnumda ameliyat sonrasından daha farklı bir değişim olmadı. ve şunu söyleyebilirmki bandajınız tamamen çıktıktan sonra burnunuzu beğenmediyseniz birdaha hiç beğenmiyorsunuz.zaman geçtikçe biraz zarifleşmesinden başka bir değişklik olmuyor. en azından bende öyle oldu. Erhan bey doğallıktan yana ve küçük burunları sevmiyor. benim burnum kemerli ve büyüktü. şimdi ise kemersiz ve aynı büyüklükte. Açıkçası çok bilgili bir doktor. işine çok hakim ve gerçekçi. Hasta memnuniyeti için bu yeterli olmuyor, sonuçta daha güzel bir burun için bıçak altına yatıyoruz. şimdi revizyon olacağım. dr arayışı içindeyim. Erhan beye sıkıntılarımı anlattım. istediğim gibi düzelteceğini söyledi. yani daha kısa ve daha kalkık. ancak bir yanım kendisine güvenemiyor. ya yine beğenmezsem die. Ama sonuçta her doktor için bir risk vardır. Memnun olanlar ve olmayanlar. Sadece Emre beyden menun olmayan birine rastlamadım. ve hemen Emre ilhan ile görüştüm. revizyon için 9000 tl fiyat verdi. Benim ödediğim rakamın 2 katı :)) bukadar para vermek istemiyorum. . . son derece kararsız kaldım. yardım lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…