Endoskopik yüz germe nasıl bir işlem ? yüzünün neresinden memnun değildin ? benim bu konuda hiç bir fikrim yok dabi de kaç yaşındasın genç yaşlardada yapılabiliyorb mu bu işlem ?
gecmis olsun canim...ilk gün cokmu agri vardi?...:S
erhan beyle hic görüsmedim ama dedin gibi eminim cok iyi bir doktordur...bende bu ameliyat icin kesin erhan beye giderim...burda zaten bir iki cok iyi doktor var...hem isinde hemde kisilik olarak...gerisini unut diyebilirsin...:)
canım çok saol.senin sayenede erhan beyle tanıştım.çok teşekkür ederim sana.gerçekten çok profesyonel.kaldığım hastanede de birsürü insana doktoru sordum.cevapların hepsi aynıydı.çok başarılı.burun konusunda da çok başarılıymış.ameliyat 4 saate yakın sürdü.o gün gerçekten biraz zor geçti.ama sonraki günler rahattım.ağrı falanda çok olmuyo zaten.ağrı kesicilerle geçiyo.tek sıkıntı yüzümün şiş olması.hemen geçmesini ve evden dışarı çıkmayı çok istiyorum.
Doktorum 10 gün sonra dışarı çıkabilirsin dedi.3 hafta sonra ödem iyice azalıyomuş.3 ay içinde tam oturuyomuş.yavaş yavaş ödemler azalıyo.ama ben biran önce olsun istiyorum.çok sıkıldım .
merhabalar bende yanaqk kaldırmaa oprasyonu düşünüyorum ama çok korkuyorum .sevgili ayhak oralardaysan son durmu yazar mısın şişliklerin indi mi ? ameliyat ücreti ne kdar bilgi verirsen sevinirm tekrar geçmiş olsun
1,5 ay oldu .halen şişliklerim var.3 ay içinde tamamen geçiyo.internette yazdığı gibi 10 gün sonra işe gidebilirsiniz lafına hiç inanmayın arkadaşlar.valla ben böyle olacağını hiç tahmin etmezdim.gözaltlarım ve elmacık kemiklerim halen çok şiş.orayı kapatmak için gözlük takıyorum ama tabiki anlaşılıyo.ben sağlıkçı olduğum için 5000 $ ödedim.
sevgili ayhak veridiğin bilgiler için tşkler. şişlikler varmış halen ama istediğin görüntü sağlandı mı peki yüzünde?? değdi mi bu sıkıntılara 5000 $ bana çok geldi başka bir doktor bana burun ameliyatıyla beraber 7000 tl fiyat vermişti.2sini beraber olmayı düşünüyorum aslında((
arkadaşlar bilen yokmu bu doktoru.13 kasımda endoskopik orta yüz germe ameliyatı oluyorum erhan eryılmaza.Ama daha fazla bilgiye ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?