Ben Erhan eryılmaza endoskopik orta yüz germe amelyatı oldum.Bugün 25 .gün yüzüm amelyattan sonra acayip şişti.Zor bir amelyat.Yüzün tam oturması 2 3 ayı buluyormuş.25 inci gün olmasına rağmen hala baya yüzüm şiş.Ben amelyattan sonra gün gün resimlerimi gelişmelerimi ekledim.Görmek isteyenler bakabilirler
Erhan Eryılmaza endoskopik yüz germe ameliyatı yaptıran varmı
Sahi arkadaşlar erhan eryılmaz hakkında bilgisi olan yok mu?özellikle elmacık kemiği dolgusu konusunda..
selam arkadaşım dr. erhan eryılmazla görüşmekle harika doğru kararı vermişsiniz kendisi eşi benzeri olmayan bir mahir doktordur ayrıcada cok naif bir kişilikle insana huzur ve güven veriyor bana 2 yıl önce karın germe amliyatı yaptı harika oldu 3 ay sonrada yüz germe yapıcak.. size acil şifalar dilerim... erhan beye selamlarr...
canım bende erhan beyde karara kıldım cok korkularım var hastanede kac gun kalıcam agrılar cokmu olacak sızce erhan bey cok ıyımı kızlar yardım lutfen
Ben Erhan eryılmaza endoskopik orta yüz germe amelyatı oldum.Bugün 25 .gün yüzüm amelyattan sonra acayip şişti.Zor bir amelyat.Yüzün tam oturması 2 3 ayı buluyormuş.25 inci gün olmasına rağmen hala baya yüzüm şiş.Ben amelyattan sonra gün gün resimlerimi gelişmelerimi ekledim.Görmek isteyenler bakabilirler
Merhaba bayagi gecmis ustunden ama resimleriniz hala duruyor mu, ben de bu ameliyati olamk istiyorum ama iyilesme sureci cok zor geliyor, bir de etkisi nekadar suruyor, destek olursaniz cok svinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?