- 13 Ağustos 2014
- 105
- 14
- 33
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 4 ay önce Erhan beye ameliyat oldum kızlar. Kaş asma, göz kapağı ve endoskopik midface lift. Merak edenlere özelden resim yollayabilirim. Aklınıza takılan bir soru varsa seve seve yardımcı olurum.sizin psikolojinizi çok iyi anlıyorum sonuçta yüz bu:)
Resimlerinizi gorebilir miyim, yollayabilirseniz cok mutlu olurum, odemler ne kadar surede geciyor, arkadaslariniz estetik oldugunuzu anliyor mu, kac yasindasiniz?:)Ben de 4 ay önce Erhan beye ameliyat oldum kızlar. Kaş asma, göz kapağı ve endoskopik midface lift. Merak edenlere özelden resim yollayabilirim. Aklınıza takılan bir soru varsa seve seve yardımcı olurum.sizin psikolojinizi çok iyi anlıyorum sonuçta yüz bu:)
Resimlerinizi goremiyorum, kaldirdiniz mi?evet erhan beyden memnunum.Çünkü ben nerede ise 15 yıl geriye gittim.Üstelikte baya bir değişim oldu
Cok tesekkur ederim, ben de ozelden yazdim sana:)Özelden resimlerimi yolladım.
Merhaba Damlasu erhan beye ameliyat oldun mu?canım bende erhan beyde karara kıldım cok korkularım var hastanede kac gun kalıcam agrılar cokmu olacak sızce erhan bey cok ıyımı kızlar yardım lutfen
Nasil bakabilirim resimlere acaba ? Tesekkurler yeniyim deevet resimler hala duruyor.Bakabilirsiniz
canim Endoskopik yuz germe de goz yaninda cizgi ve potluk kaliyor haberin olsun, deri cikartilmasini iste yaptirirsanNasil bakabilirim resimlere acaba ? Tesekkurler yeniyim de
Resimlerinizi gormek isterimResimlerini görebilir miyim ben de?
ameliyat oldunuz mu ses sedanız çıkmıyor,noldu.resimlerinizi görebilirmiyim.bir de tavsiyelerinize ihtiyacım varcanim Endoskopik yuz germe de goz yaninda cizgi ve potluk kaliyor haberin olsun, deri cikartilmasini iste yaptirirsan
canım çok saol.senin sayenede erhan beyle tanıştım.çok teşekkür ederim sana.gerçekten çok profesyonel.kaldığım hastanede de birsürü insana doktoru sordum.cevapların hepsi aynıydı.çok başarılı.burun konusunda da çok başarılıymış.ameliyat 4 saate yakın sürdü.o gün gerçekten biraz zor geçti.ama sonraki günler rahattım.ağrı falanda çok olmuyo zaten.ağrı kesicilerle geçiyo.tek sıkıntı yüzümün şiş olması.hemen geçmesini ve evden dışarı çıkmayı çok istiyorum.
ameliyat oldunmuarkadaşlar bilen yokmu bu doktoru.13 kasımda endoskopik orta yüz germe ameliyatı oluyorum erhan eryılmaza.Ama daha fazla bilgiye ihtiyacım var.
ameliyat oldunmugoogle'a dr.erhan eryılmaz yazdığında web sitesi çıkıyrdan gerekli her türlü bilgiye ulaşabilirsin.Erhan beyin bana gönderdiği fotoğraflar süper.Kendisiyle yüz yüze görüşmeye gittim.Orda da başka fotoğraflar gösterdi gerçekten çok başarılı.İnşallah benimde güzel olur.Çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum.
berrak___@hotmail.com.trcanım çok saol.senin sayenede erhan beyle tanıştım.çok teşekkür ederim sana.gerçekten çok profesyonel.kaldığım hastanede de birsürü insana doktoru sordum.cevapların hepsi aynıydı.çok başarılı.burun konusunda da çok başarılıymış.ameliyat 4 saate yakın sürdü.o gün gerçekten biraz zor geçti.ama sonraki günler rahattım.ağrı falanda çok olmuyo zaten.ağrı kesicilerle geçiyo.tek sıkıntı yüzümün şiş olması.hemen geçmesini ve evden dışarı çıkmayı çok istiyorum.
ameliyat oldunmumerhabalar ben foruma yeni katldım.bende erhan eryılmaza endokopik yüz asma ameliyatı olmayı düşünüyorum
sonuçlardan memnun olan var mı merak ediyorum
berrak___@hotmail.com.tr yazabilirmisinevet erhan beyden memnunum.Çünkü ben nerede ise 15 yıl geriye gittim.Üstelikte baya bir değişim oldu