• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Erhan Eryılmaz hakkında bilgi

Resimleri de ben de görmek istiyorum, nasıl mümkün olabilir?

Ben de 4 ay önce Erhan beye ameliyat oldum kızlar. Kaş asma, göz kapağı ve endoskopik midface lift. Merak edenlere özelden resim yollayabilirim. Aklınıza takılan bir soru varsa seve seve yardımcı olurum.sizin psikolojinizi çok iyi anlıyorum sonuçta yüz bu:)

Resimlerini görebilir miyim ben de?

Ben de 4 ay önce Erhan beye ameliyat oldum kızlar. Kaş asma, göz kapağı ve endoskopik midface lift. Merak edenlere özelden resim yollayabilirim. Aklınıza takılan bir soru varsa seve seve yardımcı olurum.sizin psikolojinizi çok iyi anlıyorum sonuçta yüz bu:)
Resimlerinizi gorebilir miyim, yollayabilirseniz cok mutlu olurum, odemler ne kadar surede geciyor, arkadaslariniz estetik oldugunuzu anliyor mu, kac yasindasiniz?:)

Ben 13 ocak 2015 te abdominoplasty yani karın toparlama ve göğüs toparlama ameliyatı oldum Dr Erhan Eryılmaz'a.
Tam 3 hafta geçti ve şu anda gördüğüm sonuçtan gayet memnunum. 2 gece hastanede kaldım ve ameliyatın 3. günü alışverişe bile çıkıp 3 AVM gezdim Boynerin Magic Form spor sutyenini bulmak için. Ameliyat sonrası Erhan bey tavsiye etti.

İyileşme sürecim çok iyi gidiyor. Kanada'da yaşadığım için ameliyattan 12 gün sonra çok uzun uçak yolculuğu bile yaptım. Dr Erhan Eryılmaz' ı benim çok iyi tanıdığım ailemden 2 doktor tavsiye etmişti ve kesinlikle ben de tavsiye edebilirim.

UOTE="lamia34, post: 20182205, member: 173043"]Ben Erhan eryılmaza endoskopik orta yüz germe amelyatı oldum.Bugün 25 .gün yüzüm amelyattan sonra acayip şişti.Zor bir amelyat.Yüzün tam oturması 2 3 ayı buluyormuş.25 inci gün olmasına rağmen hala baya yüzüm şiş.Ben amelyattan sonra gün gün resimlerimi gelişmelerimi ekledim.Görmek isteyenler bakabilirler[/QUOTE]
Merhabalar, ven de boyle birrayistayim, resimlerinizi nereden gormem mumkun acabz cok tesekkurler

canim Endoskopik yuz germe de goz yaninda cizgi ve potluk kaliyor haberin olsun, deri cikartilmasini iste yaptirirsan
ameliyat oldunuz mu ses sedanız çıkmıyor,noldu.resimlerinizi görebilirmiyim.bir de tavsiyelerinize ihtiyacım var

canım çok saol.senin sayenede erhan beyle tanıştım.çok teşekkür ederim sana.gerçekten çok profesyonel.kaldığım hastanede de birsürü insana doktoru sordum.cevapların hepsi aynıydı.çok başarılı.burun konusunda da çok başarılıymış.ameliyat 4 saate yakın sürdü.o gün gerçekten biraz zor geçti.ama sonraki günler rahattım.ağrı falanda çok olmuyo zaten.ağrı kesicilerle geçiyo.tek sıkıntı yüzümün şiş olması.hemen geçmesini ve evden dışarı çıkmayı çok istiyorum.

Oncelikle paylasimlarin icin cok tsk. Sac derisi icinden yapildi saniyorum. Sac dokulmesi oldumu. Yara izi belli oluyormu.

Erhan beye sakak germe acik alin germe ameliyat olan varmi. Ltf yardim edin. Bu ameliyati olan arkadaslar ltf tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim..

Arkadaslar burun ameliyat olan varmi dr eryilmaza ama oncesinde zor bir burun olan gorusme yapdim dusunme asamasindayim zor burunlari iyi yapiyormu revizyon yanii

google'a dr.erhan eryılmaz yazdığında web sitesi çıkıyo_Ordan gerekli her türlü bilgiye ulaşabilirsin.Erhan beyin bana gönderdiği fotoğraflar süper.Kendisiyle yüz yüze görüşmeye gittim.Orda da başka fotoğraflar gösterdi gerçekten çok başarılı.İnşallah benimde güzel olur.Çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum.
ameliyat oldunmu

canım çok saol.senin sayenede erhan beyle tanıştım.çok teşekkür ederim sana.gerçekten çok profesyonel.kaldığım hastanede de birsürü insana doktoru sordum.cevapların hepsi aynıydı.çok başarılı.burun konusunda da çok başarılıymış.ameliyat 4 saate yakın sürdü.o gün gerçekten biraz zor geçti.ama sonraki günler rahattım.ağrı falanda çok olmuyo zaten.ağrı kesicilerle geçiyo.tek sıkıntı yüzümün şiş olması.hemen geçmesini ve evden dışarı çıkmayı çok istiyorum.
berrak___@hotmail.com.tr
yazabilirmisin

Back