• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Erhan Eryılmaz hakkında bilgi

Endoskopik yüz germe nasıl bir işlem ? yüzünün neresinden memnun değildin ? benim bu konuda hiç bir fikrim yok da :( bi de kaç yaşındasın genç yaşlardada yapılabiliyorb mu bu işlem ?

Ben 34 yaşındayım.Eğer yanaklarında sarkma varsa gözaltlarında çökmüş bi görüntü varsa endoskopik orta yüz germe ameliyatı yapılabiliyo.yaş sınırı yokmuş.zaten bu yöntem özellikle genç hastalarda daha başarılıymış.doktorum 19 yaşında bile hastasının olduğunu söyledi.

gecmis olsun canim...ilk gün cokmu agri vardi?...:S
erhan beyle hic görüsmedim ama dedin gibi eminim cok iyi bir doktordur...bende bu ameliyat icin kesin erhan beye giderim...burda zaten bir iki cok iyi doktor var...hem isinde hemde kisilik olarak...gerisini unut diyebilirsin...:)

canım çok saol.senin sayenede erhan beyle tanıştım.çok teşekkür ederim sana.gerçekten çok profesyonel.kaldığım hastanede de birsürü insana doktoru sordum.cevapların hepsi aynıydı.çok başarılı.burun konusunda da çok başarılıymış.ameliyat 4 saate yakın sürdü.o gün gerçekten biraz zor geçti.ama sonraki günler rahattım.ağrı falanda çok olmuyo zaten.ağrı kesicilerle geçiyo.tek sıkıntı yüzümün şiş olması.hemen geçmesini ve evden dışarı çıkmayı çok istiyorum.

canım çok saol.senin sayenede erhan beyle tanıştım.çok teşekkür ederim sana.gerçekten çok profesyonel.kaldığım hastanede de birsürü insana doktoru sordum.cevapların hepsi aynıydı.çok başarılı.burun konusunda da çok başarılıymış.ameliyat 4 saate yakın sürdü.o gün gerçekten biraz zor geçti.ama sonraki günler rahattım.ağrı falanda çok olmuyo zaten.ağrı kesicilerle geçiyo.tek sıkıntı yüzümün şiş olması.hemen geçmesini ve evden dışarı çıkmayı çok istiyorum.

rca ederim canim...sayemde mutlu olduysan ne mutlu bana...:)
bende insallah bir kac sene sonra artik bu ameliyati yaptiririm...:D
sisler nekadar süre sonra iniyormus?...kesin kisiye göre degisir ama ortalama bir süre vardir kesin...sonucu cok merak ediyorum...umarim sisler indiginde bildirirsin...:)

Doktorum 10 gün sonra dışarı çıkabilirsin dedi.3 hafta sonra ödem iyice azalıyomuş.3 ay içinde tam oturuyomuş.yavaş yavaş ödemler azalıyo.ama ben biran önce olsun istiyorum.çok sıkıldım .

Doktorum 10 gün sonra dışarı çıkabilirsin dedi.3 hafta sonra ödem iyice azalıyomuş.3 ay içinde tam oturuyomuş.yavaş yavaş ödemler azalıyo.ama ben biran önce olsun istiyorum.çok sıkıldım .

desene bu ameliyati yaptirmak isteyen bir ay evden cikmicak...:)

yazının devamını görmemişim.Anlaşılan ameliyatın iyi geçmiş ayhak.Ben de bu ameliyatı olmak istiyorum ama kararsızım.Ankaradan ıstanbula gelmek zor olacak.daha önce teoman doğan için gelmiştim.o da tam olarak içime sinmedi.iyileşme sürecini bizimle paylaşırsan sevinirim.geçmiş olsun

merhabalar bende yanaqk kaldırmaa oprasyonu düşünüyorum ama çok korkuyorum .sevgili ayhak oralardaysan son durmu yazar mısın şişliklerin indi mi ? ameliyat ücreti ne kdar bilgi verirsen sevinirm tekrar geçmiş olsun

merhabalar bende yanaqk kaldırmaa oprasyonu düşünüyorum ama çok korkuyorum .sevgili ayhak oralardaysan son durmu yazar mısın şişliklerin indi mi ? ameliyat ücreti ne kdar bilgi verirsen sevinirm tekrar geçmiş olsun

1,5 ay oldu .halen şişliklerim var.3 ay içinde tamamen geçiyo.internette yazdığı gibi 10 gün sonra işe gidebilirsiniz lafına hiç inanmayın arkadaşlar.valla ben böyle olacağını hiç tahmin etmezdim.gözaltlarım ve elmacık kemiklerim halen çok şiş.orayı kapatmak için gözlük takıyorum ama tabiki anlaşılıyo.ben sağlıkçı olduğum için 5000 $ ödedim.

1,5 ay oldu .halen şişliklerim var.3 ay içinde tamamen geçiyo.internette yazdığı gibi 10 gün sonra işe gidebilirsiniz lafına hiç inanmayın arkadaşlar.valla ben böyle olacağını hiç tahmin etmezdim.gözaltlarım ve elmacık kemiklerim halen çok şiş.orayı kapatmak için gözlük takıyorum ama tabiki anlaşılıyo.ben sağlıkçı olduğum için 5000 $ ödedim.

sevgili ayhak veridiğin bilgiler için tşkler. şişlikler varmış halen ama istediğin görüntü sağlandı mı peki yüzünde?? değdi mi bu sıkıntılara 5000 $ bana çok geldi başka bir doktor bana burun ameliyatıyla beraber 7000 tl fiyat vermişti.2sini beraber olmayı düşünüyorum aslında :(((

sevgili ayhak veridiğin bilgiler için tşkler. şişlikler varmış halen ama istediğin görüntü sağlandı mı peki yüzünde?? değdi mi bu sıkıntılara 5000 $ bana çok geldi başka bir doktor bana burun ameliyatıyla beraber 7000 tl fiyat vermişti.2sini beraber olmayı düşünüyorum aslında :(((

canım şu an yüzüm daha iyi.2 ay oldu.3 ay dolunca kesin bişey söyleyebilirim.ama ben gayet memnunum.bu ameliyatlar zor ve profesyonellik gerektiren ameliyatlar.parasını ucuz bulupta kendini riske atma bence.erhan beyle konuş fiyat konusunu.iki ameliyat birden olunca fiyatın düştüğünü biliyorum.biraz zor bi ameliyattı bu arada.eğer yaptırmak istersen 1 ay kadar evde kalman gerek.ödem çok yavaş geçiyo.

ben kendısını sanırım 12 nısanda kanal d de okan bayulgenın muhabbet kralında gordum cok basarılı cok naif ve reklam yapmayan bır doktora benzıyor aynı zamanda doktorum programındada cok onemlı bılgıler vermıstı ızlemıstım cok kalıtelı bır doktora benzıyor

merhaba arkadaşlar doktor erhan eryılmaz a burun ameliyatı olan war mı yadımcı olursanız sevinirimm

çook gecmiş olsun cnm ben ameliyatımı oldum bir bucuk ay once çook memnun kaldımm çok doğal ve sorunsuz oldu. inş senin burnunda bir an önce düzelir.

merhabalar ben foruma yeni katldım.bende erhan eryılmaza endokopik yüz asma ameliyatı olmayı düşünüyorum
sonuçlardan memnun olan var mı merak ediyorum

arkadaşlar bilen yokmu bu doktoru.13 kasımda endoskopik orta yüz germe ameliyatı oluyorum erhan eryılmaza.Ama daha fazla bilgiye ihtiyacım var.

merhabalar bende endoskopik yüz germede düşünüyorum.sizin ameliyatla ilgili resimleriniz varsa görebilirmiyim.size arkadaşlık daveti göndericem

Erhan bey burun ameliyat konusunda nasıl bilgisi olan varmı? veya tavsiye edbeileceginiz kimelr var?

Back