Dr. Erhan Eryılmaz hakkında bilgi

eylll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
23
0
86
İstanbul
Öncelikle herkese merhabalar; yanak bölgemin çökük olması vede dudak kenarındaki kıvrımlardan dolayı endoskopi denen yöntemle yanakları kaldırtmak için bi operasyon düşünüyorum; bu konuda Erhan ERyılmaz la görüştüm ; kendisi ile ilgili bilgisi olanlardan yorum bekliyorum...

Sahi arkadaşlar erhan eryılmaz hakkında bilgisi olan yok mu?özellikle elmacık kemiği dolgusu konusunda..

selam arkadaşım dr. erhan eryılmazla görüşmekle harika doğru kararı vermişsiniz kendisi eşi benzeri olmayan bir mahir doktordur ayrıcada cok naif bir kişilikle insana huzur ve güven veriyor bana 2 yıl önce karın germe amliyatı yaptı harika oldu 3 ay sonrada yüz germe yapıcak.. size acil şifalar dilerim... erhan beye selamlarr...

Merhaba...,

ben baris cakira 3 boyutlu endoskopik ameliyati icin e-mail atmistim...erhan eryilmazi önerdi bana bu ameliyatta cok basariliymis...bir doktor baska bir doktoru öneriyorsa demek harbiden o iyidir...mi acaba?...:) erhan eryilmaza baska ameliyat olan yokmu???...

nursennn yüz germe icin fiyat nekadar söyledi erhan bey?...

bugün erhan bey önce sonra resimleri gönderdi ve gercekten cok basarili bir doktor...sadece fiyat konusunda bilgi vermiyor hic bir doktor malesef...yurtdisinda yasadigim icin önceden ortalama fiyati bilmek fena olmazdi...:S

arkadaşlar lütfen erhan eryılmazı tanıyan varsa yazsın.onunla ilgili daha fazla bilgiye ihtiyacım var.

arkadaşlar bilen yokmu bu doktoru.13 kasımda endoskopik orta yüz germe ameliyatı oluyorum erhan eryılmaza.Ama daha fazla bilgiye ihtiyacım var.

erhan beye anlasılan sitede ilk yuz gerdirme siz yapacaksınız haberlerinizi bekliyoruz
umarım hersey istediginiz gibi basarili olur .
erhan beyin muayahanesi nerede
emaili varsa alabilir miyim bende sakak germeyi dusunebilirim?

erhan beye anlasılan sitede ilk yuz gerdirme siz yapacaksınız haberlerinizi bekliyoruz
umarım hersey istediginiz gibi basarili olur .
erhan beyin muayahanesi nerede
emaili varsa alabilir miyim bende sakak germeyi dusunebilirim?

google'a dr.erhan eryılmaz yazdığında web sitesi çıkıyrdan gerekli her türlü bilgiye ulaşabilirsin.Erhan beyin bana gönderdiği fotoğraflar süper.Kendisiyle yüz yüze görüşmeye gittim.Orda da başka fotoğraflar gösterdi gerçekten çok başarılı.İnşallah benimde güzel olur.Çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum.

canim simdiden gecmis olsun...sonucu merakla bekliyorum...erhan bey endeskopik yüz germede cok iyi olduguna eminim...hayal kirikligina ugricani hic sanmiyorum...

Selam bugun ameliyat olucaktın oldun mu
İnallah hersey istedigin gibi olmutur
bizide surecden haber edersen memnun kalırız

gecmis olsun...sonucu cok merak ediyorum...paylasirsan seviniriz...:)

Dr.Erhan Eryılmaz'a ameliyat oldum arkadaşlar ayın 13 de.ılk gün kabus gibiydi.4 saate yakın sürdü ameliyat.yüzüm hala çok şiş.10 güne kadar geçer dedi doktorum.bu arada arkadaşlar Dr.Erhan bey inanılmaz profesyonel bi doktor.burda bissürü medyatik isim varya hepsine 100 basar.ben bu ameliyat için aylardır doktor araştırıyorum.burdan arkadaşların tavsiyesiyle erhan beyle tanıştım .gerçekten çok başarılı.bu arada bişey hatırlatmak istiyorum size.çok iyi doktor tabiri çok kullanılıyo burda.ama doktorun iletişiminin çok iyi olması güleryüzlü olmasından ziyade lütfen işinde iyi olmasıyla ilgilenin.

gecmis olsun canim...ilk gün cokmu agri vardi?...:S
erhan beyle hic görüsmedim ama dedin gibi eminim cok iyi bir doktordur...bende bu ameliyat icin kesin erhan beye giderim...burda zaten bir iki cok iyi doktor var...hem isinde hemde kisilik olarak...gerisini unut diyebilirsin...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…