erhan beye anlasılan sitede ilk yuz gerdirme siz yapacaksınız haberlerinizi bekliyoruz
umarım hersey istediginiz gibi basarili olur .
erhan beyin muayahanesi nerede
emaili varsa alabilir miyim bende sakak germeyi dusunebilirim?
google'a dr.erhan eryılmaz yazdığında web sitesi çıkıyrdan gerekli her türlü bilgiye ulaşabilirsin.Erhan beyin bana gönderdiği fotoğraflar süper.Kendisiyle yüz yüze görüşmeye gittim.Orda da başka fotoğraflar gösterdi gerçekten çok başarılı.İnşallah benimde güzel olur.Çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum.
google'a dr.erhan eryılmaz yazdığında web sitesi çıkıyrdan gerekli her türlü bilgiye ulaşabilirsin.Erhan beyin bana gönderdiği fotoğraflar süper.Kendisiyle yüz yüze görüşmeye gittim.Orda da başka fotoğraflar gösterdi gerçekten çok başarılı.İnşallah benimde güzel olur.Çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum.
İlgilenen yok galiba
Dr.Erhan Eryılmaz'a ameliyat oldum arkadaşlar ayın 13 de.İlk gün kabus gibiydi.4 saate yakın sürdü ameliyat.yüzüm hala çok şiş.10 güne kadar geçer dedi doktorum.bu arada arkadaşlar Dr.Erhan bey inanılmaz profesyonel bi doktor.burda bissürü medyatik isim varya hepsine 100 basar.ben bu ameliyat için aylardır doktor araştırıyorum.burdan arkadaşların tavsiyesiyle erhan beyle tanıştım .gerçekten çok başarılı.bu arada bişey hatırlatmak istiyorum size.çok iyi doktor tabiri çok kullanılıyo burda.ama doktorun iletişiminin çok iyi olması güleryüzlü olmasından ziyade lütfen işinde iyi olmasıyla ilgilenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?