Canim simdi okudum yazdiklarimi bizde bir kac arkadas gittik Ercan beye ameliyat olmaya hic birimiz memnun degiliz hele benim memeler biri anyaya biri konyaya bakiyor. Tekrar gørüstüm doktorlar tekrar ameliyata girecegim 1000 euro istedibiraz daha büyük meme istedigim icin... Silikon fiyatlari bukadar pahalimi bunuda anlamis degilim... Icim hic rahat degil tekrar kötü olacak diye.. Size silikon karti verildimi?
Meme düzeltme ve küçük olduğu için daha büyük protez yazdığı için sordum canım.Protez içinmi sadece 1000 Euro yoksa düzeltme artı protezmi bu fiyat istedi.O yüzden sordum,kafam karıştı..Ben yurtdışında bir doktordan fiyat aldı zannetmiştim çünkü,Ercan bey mi yoksa karıştırdım hepsini
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum ve dilerim bu sefer her şey gönlünüzce olur inşallah. Bende 7 martta Ercan Bey e ameliyat oldum. Hemşireninden protez kutusunu istemiştim, kutuyu değil ama seri no olan kısmının fotokopisini vermişti bana. Yardımcı olabileceğim bir şey varsa, akşam bakarım fotokopiye.
Asimetri konusunda Ercan Bey ne diyor? Nasıl bir açıklama yaptı size, izninizle öğrenmek istedim.
Arkadaşlık yolladım size, süreciniz hakkında bilgi verebilirseniz sevirim.
Tekrar geçmiş olsun
Zulyildiz canm bana slikon karti verildi ama garanti belgesi olarak geciyor bu kart.fotokopisini verdi kendisi bana.ustunde bilgiler mevcut.allergan marka benmkilerde.325cc..
Tesekkürler canim
Aciklamasi memelerimde öncedende asimatri olmasi ama doktor olarak bastan halledip dûzeltmesi gerekiyordu diye düsünüyorum yani sonucta benim icin cok pahali bir amilyat oldu ucskti oteldi ameliyat hastane parasiarkadasligini kabul edecegim resimlerime bakabilirsin canim...
Tesekkürler canim
Aciklamasi memelerimde öncedende asimatri olmasi ama doktor olarak bastan halledip dûzeltmesi gerekiyordu diye düsünüyorum yani sonucta benim icin cok pahali bir amilyat oldu ucskti oteldi ameliyat hastane parasiarkadasligini kabul edecegim resimlerime bakabilirsin canim...
Hadtanede 5 gün kalmamiza ragmen bize hic birsey verilmedi kendimiz istedik ve bize bir fotokopi verdiler biraz tuafima gitti.. Sonra arastirayim dedim tüm sorduklarima silikon kasasi silikonun garanti belgesi verilmis. Doktora bunu søyleyince siz kendiniz istemelisiniz dedi... Yanii biz nerden bilelin hergûn meme ameliyati olmuyoruz yani bir doktor olarak hastane olarak hastalarini bilgilendirmeleri lazim diye düsünüyorum. Gecen cuma yanina ugradigimda kendisinden aldim ama daha büyük silikon koydurtursam bastan istiyecem kasasini kartini belgesini 😊
Tesekkürler canim
Canim simdi okudum yazdiklarimi bizde bir kac arkadas gittik Ercan beye ameliyat olmaya hic birimiz memnun degiliz hele benim memeler biri anyaya biri konyaya bakiyor. Tekrar gørüstüm doktorlar tekrar ameliyata girecegim 1000 euro istedibiraz daha büyük meme istedigim icin... Silikon fiyatlari bukadar pahalimi bunuda anlamis degilim... Icim hic rahat degil tekrar kötü olacak diye.. Size silikon karti verildimi?
ercan beyin böyle başarısız ameliyat yapmasına çok şaşırdım...:26:
hep memnuniyet mesajları okuyordum...
umarım sorununuz en kısa zamanda düzelir...
Evet Ercan beye ameliyat oldum canim😊 doktorum söz verdi memislerimi düzeltecekinsallah bu sefer iyi olur 😉 istedigim hayal ettigim memelere kavusurum 😊
İnşallah canım,çok güzel mutlu haberlerle Sorunusuz bir şekilde dön aramızaEvet Ercan beye ameliyat oldum canim😊 doktorum söz verdi memislerimi düzeltecekinsallah bu sefer iyi olur 😉 istedigim hayal ettigim memelere kavusurum 😊
Ben ilk bu foruma yazdım ama şimdi meme kücültme forumundayım evet ben DR ERCAN KARACAOGLUNA ameliyat oldum ve inanılmaz memnunum hem iz acısından hemde şekil olarak benim cok beklentimin üzerinde bir ameliyat oldu lolipop şeklinde izim ve hic potluk olmadan yapıldı sürecim baştan sona diger forumda paylaştım beni bire bir gören 2 kişide şubat ta ameliyat icin gün aldılar bu arkadaşlarda bu zaten öncesinde forum üyeleriymiş.Benim yardım başlıgımla başlayan sürecim ALLAHA bin şükür sorunsuz ve sıkıntısız gecti.Darısı tüm olmak isteyen arkadaşlarımın başına. SEVGİLER
merhabalar ortlama ameliyat masrafınız e kadar oldu acaba ?
Ercan beyin meme esteti icin ayretten sitesi var,yani o konuda uzman oldugu gibi bi dusunce cikiyor ortaya,sitelerde fiyat ve resimleri olmamasi cok kotu birsey,Her bir devletin cerrahinda resim ve fiyat var.Insanlarin ilk ilgelndigi odur,ve herkeze ayri ayri fiyat soylemeleri gerekiyor,cok sacma birsey bu bence.
Aslina ercan beyin yaptiklarinin fotolari cikiyor,bi amerikan sitesinde.Googleye yazarsaniz ve images leri girerseniz gorursunuz.
Hasan findik fiyati cok yuksek bence,5000 euro demisti bana
Ercan beyin meme esteti icin ayretten sitesi var,yani o konuda uzman oldugu gibi bi dusunce cikiyor ortaya,sitelerde fiyat ve resimleri olmamasi cok kotu birsey,Her bir devletin cerrahinda resim ve fiyat var.Insanlarin ilk ilgelndigi odur,ve herkeze ayri ayri fiyat soylemeleri gerekiyor,cok sacma birsey bu bence.
Aslina ercan beyin yaptiklarinin fotolari cikiyor,bi amerikan sitesinde.Googleye yazarsaniz ve images leri girerseniz gorursunuz.
5000 euro..... gıcık kapıyorum döviz üzerinden fiyat verenlere
sanki yurtdışında yaşıyoruz
arzum bu doktora nasıl para yetiştirdi acep:26:
ercan beyin sitede tanınması meme ameliyatları ile başlamış...
bende sonradan öğrendim...
birde fiyat konusunda daha insaflı geldi bana, diğerlerine nazaran yani...:111:
Ben ilk bu foruma yazdım ama şimdi meme kücültme forumundayım evet ben DR ERCAN KARACAOGLUNA ameliyat oldum ve inanılmaz memnunum hem iz acısından hemde şekil olarak benim cok beklentimin üzerinde bir ameliyat oldu lolipop şeklinde izim ve hic potluk olmadan yapıldı sürecim baştan sona diger forumda paylaştım beni bire bir gören 2 kişide şubat ta ameliyat icin gün aldılar bu arkadaşlarda bu zaten öncesinde forum üyeleriymiş.Benim yardım başlıgımla başlayan sürecim ALLAHA bin şükür sorunsuz ve sıkıntısız gecti.Darısı tüm olmak isteyen arkadaşlarımın başına. SEVGİLER
merhabalar ortlama ameliyat masrafınız e kadar oldu acaba ?
meme küçültme 7.bin ile 8.500 arası diye biliyorum ama net değilim tabi sadece olan arakadaşlarımdan bu bilgiler
5000 euro..... gıcık kapıyorum döviz üzerinden fiyat verenlere
sanki yurtdışında yaşıyoruz
arzum bu doktora nasıl para yetiştirdi acep:26:
5000 euro ne için istendi çok fiyat ama Hasan beye bende bacak lipoya 4.sene önce 6.500 tl ödemiştim manyak fiyat yani
ercan beyin sitede tanınması meme ameliyatları ile başlamış...
bende sonradan öğrendim...
birde fiyat konusunda daha insaflı geldi bana, diğerlerine nazaran yani...:111:
genelde aynı bilindik doktorların fiyatı ama bazıları çoşmuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?