Dr. Ercan Karacaoğlu na ameliyat olan arkadaslar bılgı paylaşırmısınız lutfen?

Zulyildiz canm bana slikon karti verildi ama garanti belgesi olarak geciyor bu kart.fotokopisini verdi kendisi bana.ustunde bilgiler mevcut.allergan marka benmkilerde.325cc..

:18:
Canim gecen cuma gittim yanina memeleri düzeltcek hem sagi hem sol memeyi ancak istedigim büyüklükte olmadigi icin ve daha büyük olmasini istedigim icin ercan bey benden 1000 euro istedi... Yani yeni silikon icin kendisi 1000 euro istiyor canim.

Tesekkürler canim
Aciklamasi memelerimde öncedende asimatri olmasi ama doktor olarak bastan halledip dûzeltmesi gerekiyordu diye düsünüyorum yani sonucta benim icin cok pahali bir amilyat oldu ucskti oteldi ameliyat hastane parasi arkadasligini kabul edecegim resimlerime bakabilirsin canim...

Zulyildiz canm bana slikon karti verildi ama garanti belgesi olarak geciyor bu kart.fotokopisini verdi kendisi bana.ustunde bilgiler mevcut.allergan marka benmkilerde.325cc..

Hadtanede 5 gün kalmamiza ragmen bize hic birsey verilmedi kendimiz istedik ve bize bir fotokopi verdiler biraz tuafima gitti.. Sonra arastirayim dedim tüm sorduklarima silikon kasasi silikonun garanti belgesi verilmis. Doktora bunu søyleyince siz kendiniz istemelisiniz dedi... Yanii biz nerden bilelin hergûn meme ameliyati olmuyoruz yani bir doktor olarak hastane olarak hastalarini bilgilendirmeleri lazim diye düsünüyorum. Gecen cuma yanina ugradigimda kendisinden aldim ama daha büyük silikon koydurtursam bastan istiyecem kasasini kartini belgesini 😊

Canim senin memeler ne halde ??? Memnunmusun??Tekrardan ameliyat olmak beni cok korkutuyor yine böyle berbat olacak diye cok korkuyorum 😔😔😔

Kesinlikle katılıyorum, ilk ameliyatında ona göre işlem yapılmalıydı veya en azından sonuç hakkında sana bilgi vermeliydi
hem maddi hem manevi ekstra bir yük altına girmek durumunda kalman çok üzücü.
İnşallah bu sefer her şey istediğin gibi olur
Sevgiler

Cnm daha oncede yazdigim gibi banada fotokopisini verdiler.orjinali almak istemek aklima gelmedi.ama fotokopiyi gorunce bende neden acaba diye sasirmistim.vardir bi bildikleri diyip sormadimda acikcasi..dedigin cok dogru.yonlendirilmemiz lazim.dr tarafindan degilse ozaman asistani tarafindan.ameliyati teknikleri nasil anlatiyrlarsa.prosedurude anlatmalilarki bizde anlayalim bilelim.umarim bir sorun cikmazda bir daha o masaya yatmak zorunda kalmayiz.inss.cnm.

canım, ameliyatını ercan karacaoğlu mu yaptı...

ercan beyin böyle başarısız ameliyat yapmasına çok şaşırdım...:26:

hep memnuniyet mesajları okuyordum...

umarım sorununuz en kısa zamanda düzelir...

ercan beyin böyle başarısız ameliyat yapmasına çok şaşırdım...:26:

hep memnuniyet mesajları okuyordum...

umarım sorununuz en kısa zamanda düzelir...

Evet Ercan beye ameliyat oldum canim😊 doktorum söz verdi memislerimi düzeltecek insallah bu sefer iyi olur 😉 istedigim hayal ettigim memelere kavusurum 😊

Evet Ercan beye ameliyat oldum canim😊 doktorum söz verdi memislerimi düzeltecek insallah bu sefer iyi olur 😉 istedigim hayal ettigim memelere kavusurum 😊

sanırım meme konusunda Hasan Fındık daha başarılı...

her doktorun özellikle iyi olduğu bir alan oluyor...

ercan bey, karın germede çok geliştirdi kendini bence...

Ercan beyin meme esteti icin ayretten sitesi var,yani o konuda uzman oldugu gibi bi dusunce cikiyor ortaya,sitelerde fiyat ve resimleri olmamasi cok kotu birsey,Her bir devletin cerrahinda resim ve fiyat var.Insanlarin ilk ilgelndigi odur,ve herkeze ayri ayri fiyat soylemeleri gerekiyor,cok sacma birsey bu bence.
Aslina ercan beyin yaptiklarinin fotolari cikiyor,bi amerikan sitesinde.Googleye yazarsaniz ve images leri girerseniz gorursunuz.
Hasan findik fiyati cok yuksek bence,5000 euro demisti bana

5000 euro..... gıcık kapıyorum döviz üzerinden fiyat verenlere

sanki yurtdışında yaşıyoruz

arzum bu doktora nasıl para yetiştirdi acep:26:

ercan beyin sitede tanınması meme ameliyatları ile başlamış...

bende sonradan öğrendim...

birde fiyat konusunda daha insaflı geldi bana, diğerlerine nazaran yani...:111:

5000 euro..... gıcık kapıyorum döviz üzerinden fiyat verenlere

sanki yurtdışında yaşıyoruz

arzum bu doktora nasıl para yetiştirdi acep:26:

Birde tavri da hosuma gitmedi,ben ona bir kac soru sordum,hangi implant sizce bana olur gibisinden,onun bana cevabi sonuctan memnun kalacaksiniz,ve hic sormadim sorular cevapamis,emzire bileceksiniz vsyr.Onu babanem de bilir,hani boyle insani cahil yerine alir gibi bi tavir.Bide bu fiyat,ben direk eledim.
Fazla havali geldi bana

ercan beyin sitede tanınması meme ameliyatları ile başlamış...

bende sonradan öğrendim...

birde fiyat konusunda daha insaflı geldi bana, diğerlerine nazaran yani...:111:

Evet Ercan beyin fiyatlari bana da daha normal geldi,bide baya hastalari var,bir doktorun cok hastasi olmasi da onemli yani her gun ameliyatta eli alisik,nadir yapan bir doktor ise kendini gelistiremez bence

elizeliz merhaba; fiyat inan kişinin meme büyüklüğüne göre bile değiiyor ondan fiyatlar yazmıyordur benim meme küçültme ameliyatım 2.seneyi geçti yeni olan arakadaşım 7.bin ödedi biri çok büyüktü 8.500 ödedi en iyisi dr ile görüşmek resimleri atmak fiyat almak

Ben bir kac doktora resim atip bilgi alip verdiim icin diyorum 5000 euro cok yani.Hic baska doktordan oyle fiyat almadim,tabi hepsi deisik ama bir birine yakin rakkamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…