arkadaşlar sorunun tarihine baktım sanırım artık çok geç ama ben uyarmak için özellikle ercan karacaoğlu yazıp onunla ilgili linklere bakarken soru başlığınızı gördüm.belki sizin için geç kalmışımdır ama başka olmak isteyen arkadaşlara fikir olur diye yazmak istedim yinede.ben göğüs küçültme ameliyatı oldum ercan beye,çok yakın bir arkadaşımla beraber gittik ,oda karın germe ve göğüs dikleştirme oldu ayını gün.ben sabah 9 da ameliyata girdim arkadaşımda ben çıktıktan sonra.çok korkuyorduk ve aylarca dr araştırdık en son netten ercan beyle alakalı nerdeyse tüm yorumları okuduk ve gözümüz kapalı gittik ona.sadece bir kez görüştük ve ameliyat tarihi aldık.ameliyat olalı 3 ayı geçti.6 kasımda olduk.sonuç: ben göğüslerimin küçüklüğünden memnunum bi sorunum yok fakat arkadaşım için feci bir son oldu.göğüsleri şuanda inanılmaz sarkık,sanki hiç ameliyat olmamış gibi
ayrıca göğüsü geçtik karnını gören bu ne hal diyor.kocaman bir kesik ve sadece 2cm gerildi.ayrıca eski göbek deliğide bırakılmış yani iç çamaşırından görünüyor yeni göbek deliğnin hemen altında eski göbek deliğinin izi var.dikişleri çok kötü durumda hadi o çamaşırın altına denk geliyor deyip sakinleşiyor ama göğüsleri ve o iğrenç bir görüntü olmasına sebep olan eski göbek deliği feci.ben 2 cm gerilmesi içinmi çektim bu acıyı diye ağlayıp duruyor.dün başka bir dr gitti gösterdi ve bir dr bunu nasıl yapar o izi orda nasıl bırakır ,bu göğüslerin hali ne böyle gibi yorumlarda alınca iyice bunalıma girdi.bence iyice araştırmanızda fayda var.bizim gibi gözününz kapalı güvenip gitmeyin burdaki yorumlara aldanıp