elizeliz merhaba; fiyat inan kişinin meme büyüklüğüne göre bile değiiyor ondan fiyatlar yazmıyordur benim meme küçültme ameliyatım 2.seneyi geçti yeni olan arakadaşım 7.bin ödedi biri çok büyüktü 8.500 ödedi en iyisi dr ile görüşmek resimleri atmak fiyat almak
jelesec,senin izlerin ne halde meme ameliyatindan sonra
Ercan bey ile ilgili olarak göz estetiği hakkında bilgisi olan varmı? İz kalmaması için estetik dikiş atıyormuş diye duydum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hadi hayırlıı olsun canım,dualarımız seninleKizlar Ercan beyde 2.ci kez meme ameliyati olacagim ... Saskin memisler bu sefer insallah bomba memis olur... Ama cok tedirgin ve korku iceridindeyim. Fotolarim herkeze acik isteyen baksin saskin memislerime ameliyat sonrasida tekrardan yükliyecegim resimlerimi
Ben ilk bu foruma yazdım ama şimdi meme kücültme forumundayım evet ben DR ERCAN KARACAOGLUNA ameliyat oldum ve inanılmaz memnunum hem iz acısından hemde şekil olarak benim cok beklentimin üzerinde bir ameliyat oldu lolipop şeklinde izim ve hic potluk olmadan yapıldı sürecim baştan sona diger forumda paylaştım beni bire bir gören 2 kişide şubat ta ameliyat icin gün aldılar bu arkadaşlarda bu zaten öncesinde forum üyeleriymiş.Benim yardım başlıgımla başlayan sürecim ALLAHA bin şükür sorunsuz ve sıkıntısız gecti.Darısı tüm olmak isteyen arkadaşlarımın başına. SEVGİLER
Kizlar Ercan beyde 2.ci kez meme ameliyati olacagim ... Saskin memisler bu sefer insallah bomba memis olur... Ama cok tedirgin ve korku iceridindeyim. Fotolarim herkeze acik isteyen baksin saskin memislerime ameliyat sonrasida tekrardan yükliyecegim resimlerimi
:18:
Canim gecen cuma gittim yanina memeleri düzeltcek hem sagi hem sol memeyi ancak istedigim büyüklükte olmadigi icin ve daha büyük olmasini istedigim icin ercan bey benden 1000 euro istedi... Yani yeni silikon icin kendisi 1000 euro istiyor canim.
arkadaşlar sorunun tarihine baktım sanırım artık çok geç ama ben uyarmak için özellikle ercan karacaoğlu yazıp onunla ilgili linklere bakarken soru başlığınızı gördüm.belki sizin için geç kalmışımdır ama başka olmak isteyen arkadaşlara fikir olur diye yazmak istedim yinede.ben göğüs küçültme ameliyatı oldum ercan beye,çok yakın bir arkadaşımla beraber gittik ,oda karın germe ve göğüs dikleştirme oldu ayını gün.ben sabah 9 da ameliyata girdim arkadaşımda ben çıktıktan sonra.çok korkuyorduk ve aylarca dr araştırdık en son netten ercan beyle alakalı nerdeyse tüm yorumları okuduk ve gözümüz kapalı gittik ona.sadece bir kez görüştük ve ameliyat tarihi aldık.ameliyat olalı 3 ayı geçti.6 kasımda olduk.sonuç: ben göğüslerimin küçüklüğünden memnunum bi sorunum yok fakat arkadaşım için feci bir son oldu.göğüsleri şuanda inanılmaz sarkık,sanki hiç ameliyat olmamış gibiayrıca göğüsü geçtik karnını gören bu ne hal diyor.kocaman bir kesik ve sadece 2cm gerildi.ayrıca eski göbek deliğide bırakılmış yani iç çamaşırından görünüyor yeni göbek deliğnin hemen altında eski göbek deliğinin izi var.dikişleri çok kötü durumda hadi o çamaşırın altına denk geliyor deyip sakinleşiyor ama göğüsleri ve o iğrenç bir görüntü olmasına sebep olan eski göbek deliği feci.ben 2 cm gerilmesi içinmi çektim bu acıyı diye ağlayıp duruyor.dün başka bir dr gitti gösterdi ve bir dr bunu nasıl yapar o izi orda nasıl bırakır ,bu göğüslerin hali ne böyle gibi yorumlarda alınca iyice bunalıma girdi.bence iyice araştırmanızda fayda var.bizim gibi gözününz kapalı güvenip gitmeyin burdaki yorumlara aldanıp
Arkadasin icin cok uzuldum. Ama soylediklerine katilmiyorum. Oncelikle gozu kapali gitmen gercekten kotu olmus. Biraz daha kritik goz ile bakmanizi tavsiye ederim. Istanbul gibi bir sehirde masallah doktorlar yerden bitiyor mantar gibi. Televizyonda reklam yapan doktorlarmi dersin, Sadece deneyimleri okuyarak gitmeseydiniz keske.
Bir de olumlu olumsuz tepkilerin hepsini toplarsan eger Ercan Karacaoglu hakkinda, gercekten daha cok olumlu seyler okudum ben. Ve unutmayalim doktor Ercan beyin hastalari tek buradan ibaret degil. Herkes hersey internetten arastiriyor olabilir ama KK ya girmek bazen tesaduf oluyor.
Mesela ben tesadufen buldum burayi. Sonra arastirdim, baya konu basligi okudum. Abartmadan 10 doktorla gorustum 3 doktorda karar kildim. Sonunda da Ercan beyde durdum. Kendisi once Amerikada deneyim yapmis ve ingilizce aratirsaniz ismini baska deneyimlerde okuyorsunuz.
Bu ameliyatlari yapan herkes tip okumus.. el becerisi vc is deneyimi cok onemli. Referans daha da onemli. Jelesec, Bentoprak, kosmetik bana cok yardimci oldular deneyimlerini paylasarak. Pamukcilek ayrica cok sey paylasmis.
Simdi siz memnun degilsiniz ve paylasiyorsunuz buda cok onemli. Ama bence memnuniyetsizliginizi once doktorla paylasin. Umarim yardimci olur size.
estetigi olan bayanlar fiyat hakkinda da bilgi verirmisiniz:)Arkadaşım sadeestetisyenin arkadaşı büyük silikon taktırdı en son yazısında yazdı doktora tşklerini diğer başlıkta var yazısıhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...hasta-yorumlari.535405/page-289#post-34735341 kendisi zaten memnundu arkadaşı değildi oda şimdi memnun umarım herkes memnun olur sonuç da para ve sağlık var işin içinde,sen çok güzel açıklamışsın evet tek k.k. değil hasta yelpazesi o kadar çok reelde ameliyat olan varki üye bile değiller tesadüf hep kontrolde tanıştık bazıları ile....herkes olumlu olumsuz paylaşıyor sürecini kimse doktorun avukatlığını yapmıyor bizim gurupta bu en güzeli
Canım sen ameliyat oldun muBurun estetigi olan arkadadlar fiyat bilgisi verirmisiniz
Mrb canım bende ercan beye burun estetiği oldum ve aynı şeylerden şikayetçiyim acaba arkadaşınızın burnu suan ne durumda cvp verirseniz sevinirim. Bende olalı 2 buçuk ay oldu uzun ve ucu dusuk duruyor ama Dr düzelir dedi moralim çok bozuk cvp verirseniz çok sevinirim.aa birde unuttum şunu söylemeyi.çalıştığım işyerinden bi arkadasımda ercan beye gitti benim burnumu görünce cok begendı.hımm bugün gördüm kızı benimki kadar başarılı degıldı.gercı onun burnu kıkırdaklı ve oldukca buyuktu kırkırdagı almıs ama burun ucu hem buyuktu hemde aşağıdaydı ben begenmedım acıkcası belkıde şişlikten gözüme öle geldi.bıraz iyileştikten sonra ameliyatsız estetık uygulamaları var ucunu o şekilde kaldırıcakmış kıza umarım istedıgı gıbı olur.
Ben oldum ahmet ıslam medipolde oldum doğal ve guzel oldu hıc sorun yasamadım bır buçuk oldu amelıyat olalıCanım sen ameliyat oldun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?