Dr. Ercan Karacaoğlu na ameliyat olan arkadaslar bılgı paylaşırmısınız lutfen?

Ercan bey ile ilgili olarak göz estetiği hakkında bilgisi olan varmı? İz kalmaması için estetik dikiş atıyormuş diye duydum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ercan bey ile ilgili olarak göz estetiği hakkında bilgisi olan varmı? İz kalmaması için estetik dikiş atıyormuş diye duydum.

Canim Sende mi goz kapagi estetigi yaptiracaksin? Alt gozkapagi mi,ust gozkapagi mi? Benim kendisi ile gorusmem Agustos ortasinda olacak sanirim.

Evet üst gözkapağı düşünüyorum. Ekim kasım gibi olmak uygun gibi.Ercan bey muayene ücreti alıyor mu peki?? Henüz görüşmedim herhangi bir doktorla. Sen ne yaptırıcaksın ?

Hadi hayırlıı olsun canım,dualarımız seninle Tam tarih ne zaman?

canim fotolarini gorebilir miyim?bende ameliyat olcam ama kime cok kararsizim?

ameliyat ne zaman?
şimdiden geçmiş olsun canım fotoğraflarına bakmak istedim ama göremedim

nasıl yani ?

Arkadasin icin cok uzuldum. Ama soylediklerine katilmiyorum. Oncelikle gozu kapali gitmen gercekten kotu olmus. Biraz daha kritik goz ile bakmanizi tavsiye ederim. Istanbul gibi bir sehirde masallah doktorlar yerden bitiyor mantar gibi. Televizyonda reklam yapan doktorlarmi dersin, Sadece deneyimleri okuyarak gitmeseydiniz keske.

Bir de olumlu olumsuz tepkilerin hepsini toplarsan eger Ercan Karacaoglu hakkinda, gercekten daha cok olumlu seyler okudum ben. Ve unutmayalim doktor Ercan beyin hastalari tek buradan ibaret degil. Herkes hersey internetten arastiriyor olabilir ama KK ya girmek bazen tesaduf oluyor.

Mesela ben tesadufen buldum burayi. Sonra arastirdim, baya konu basligi okudum. Abartmadan 10 doktorla gorustum 3 doktorda karar kildim. Sonunda da Ercan beyde durdum. Kendisi once Amerikada deneyim yapmis ve ingilizce aratirsaniz ismini baska deneyimlerde okuyorsunuz.

Bu ameliyatlari yapan herkes tip okumus.. el becerisi vc is deneyimi cok onemli. Referans daha da onemli. Jelesec, Bentoprak, kosmetik bana cok yardimci oldular deneyimlerini paylasarak. Pamukcilek ayrica cok sey paylasmis.

Simdi siz memnun degilsiniz ve paylasiyorsunuz buda cok onemli. Ama bence memnuniyetsizliginizi once doktorla paylasin. Umarim yardimci olur size.

Arkadaşım sadeestetisyenin arkadaşı büyük silikon taktırdı en son yazısında yazdı doktora tşklerini diğer başlıkta var yazısıhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...hasta-yorumlari.535405/page-289#post-34735341 kendisi zaten memnundu arkadaşı değildi oda şimdi memnun umarım herkes memnun olur sonuç da para ve sağlık var işin içinde,sen çok güzel açıklamışsın evet tek k.k. değil hasta yelpazesi o kadar çok reelde ameliyat olan varki üye bile değiller tesadüf hep kontrolde tanıştık bazıları ile....herkes olumlu olumsuz paylaşıyor sürecini kimse doktorun avukatlığını yapmıyor bizim gurupta bu en güzeli

Burun estetigi olan bayanlar fiyat hakkinda da bilgi verirmisiniz:)

Bende ercan beye 2 buçuk ay önce burun estetiği yaptırdım ve suan memnun değilim çok düşük ve uzun duruyor ...gerçi Dr. Bey bekle daha sis diyor ama bilmiyorum çok moralim bozuk yani kısalacak yada diklesek hali yok bilmiyorum
Ercan beye burun estetiği olan arkadaşlar yazarsa sevinirim

Mrb canım bende ercan beye burun estetiği oldum ve aynı şeylerden şikayetçiyim acaba arkadaşınızın burnu suan ne durumda cvp verirseniz sevinirim. Bende olalı 2 buçuk ay oldu uzun ve ucu dusuk duruyor ama Dr düzelir dedi moralim çok bozuk cvp verirseniz çok sevinirim.

Ne olur biri bana cvp versin.ben ercan beye revizyon oldum ve sonuç hüsran çok kötü sarkık bir burnum oldu.psikolojimi anlatamam şimdi ucuna müdahale edelim kaldıralım diyo bilmiyorum çok korkuyorum perişan haldeyim 3. Ameliyatimdi eski burnum daha kalkikti burun ameliyati olanlar ne olur bana yardım edin ercan bey den burunda memnun olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…