aslında cevapladım sorunuzu ama gönderemedim sanırım,benzer bi soruyu başka arkadaşta sormuş ordan kopyalayıp gönderiyorum kusura bakmayın :)tabki sordu,ilk başlarda anlamadı bandajlar falan fakat pansuman yapmaya başladığında farketti.ilk randevusunda ercan beye mutsuzluğunu dile getirdi.ercan beyde eyvah ben yaptım demedi tabii,deriniz ancak bu kadar gerirebiliyordu dedi,arkadaşım uzun araştırmalardan sonra ercan beye karar verdi.sadece göğüslerini yaptıracaktı aslında karın içinde liposaction düşünüyordu,çünkü çatlak yada sarkık gibi bi sorunu yoktu sadece yağlardan kurtulmak istiyordu ama ercan bey liposactionın aynı neticeyi vermeyeceğini,ameliyatla dümdüz ,harika bir sonuç elde edileceğini söyleyince karar verdi karnınada.ama derisin en fazla 2cm gerileceğini ve eski göbek deliğinin,kalacağını ilk baştan bilen hiçbir kadın o kadar acıyı ve riski göze almaz diye düşünüyorum.ilk görüşmede öyle bir anlatıldıki ben bile yaptırsam mı dedim karnımıda girmişken ve nerdeysede yaptırıyordum ama allahtan eşim girdi araya saçmalama neyin varki diye.göğüslerinede gelince eliyle kaldırıp altına 2 tane kalem koyduğunda rahatlıkla tutuyor
nasıl böyle bir sonuç çıktı anlamıyorum.ama kız altüst oldu .ayrıca o başka dra gitmeyi planlarken ercan beyi ben bulup onuda zorla götürdüğüm için kendimi inanılmaz suçlu hissediyorum