• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Ercan Karacaoğlu na ameliyat olan arkadaslar bılgı paylaşırmısınız lutfen?

mesajima cevap yazdiginiz icin tesekkur ederim.hangi dr olacagim konusunda emin degilim, istanbul disinda yasadigim icin dusundugum dr larla direk kontaga gecemiyorum.dr la konusup karar vermek cok onemli diye dusunuyorum.mart ayi icinde yaptirmak istiyorum islemleri hazirana kadar izler yok olursa sevinirim.bu nedenle sizlerin tecrubesinden yararlanmak isterim tekrar tesekkurler arkadaslar

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu.Doktorlarla görüşüp karar vermen bence de en mantıklısı.Yaşadığın yerde ki doktorları araştır canım.Aklına yatanları listele sonra görüşmelere git.Gittiğin zaman randevundan 1-2 saat önce git beklerken hastaları ile görüşmeye çalış işe yarıyor inan.

cooook tesekkur ederim beni aydinlattiginiz icin cidden merak ediyordum sureci cunku esimin disinda kendi ailemde dahil kimse bilmiyor,ve soramiyorum da kimseye dr larla telefonda konustugumda aciklama yapiyorlar ama uygulamayi yaptiran birinden bunlari duymak beni rahatlatti cidden.sevindim.esimede yaptirsak hic fena olmaz aslinda onun da gobek fazlaligi var biraz ikna edebilirsem coook iyi olacak.sagolun arkadaslar allah ne muradiniz varsa versin coook iyisiniz.

Doğru yerdesin :52: bende kimseye söylemedim.Kızım dışında kimse bilmiyor detayları.Öyle olunca burdan paylaşmak dertleşmek rahatlatıyor beni.Doktorlar resim gösteriyor acaba rütuşlumu diye düşünüyordum.Yaparız ederiz diyenlere kimse yoğurdum ekşi demez tabi diyordum.Ameliyat olan arkadaşların desteği burda sonsuz sağolsunlar bende çok faydalandım.Allah seninde muradını versin :54:

Doğru yerdesin :52: bende kimseye söylemedim.Kızım dışında kimse bilmiyor detayları.Öyle olunca burdan paylaşmak dertleşmek rahatlatıyor beni.Doktorlar resim gösteriyor acaba rütuşlumu diye düşünüyordum.Yaparız ederiz diyenlere kimse yoğurdum ekşi demez tabi diyordum.Ameliyat olan arkadaşların desteği burda sonsuz sağolsunlar bende çok faydalandım.Allah seninde muradını versin :54:

amin cumlemizin.beni guldurdunuz coook yasayin yalniz olmadigimi bilmek guzelmis evet buradan dusuncelerini paylasmak, takildigin konulari sormak, dertlesmek iyi geldi bana.mini etek giymeyi,sort giymeyi coook ozledim ozellikle yazin denizde cok geriliyorum.durumum vahim yani az kaldi ama umarim istedigim sonucu alirim.

Beni soruyorsun sanırım.Biz aile boyu Ercan Karacaoğlu hastalarıyız.2 kuzenim meme büyütme,ben meme küçültme karın germe,eşim lazer lipo ile beraber jinekomasti:)

simdi esinizin lazer lipo yaptirdigi kisimlarda kucuk cukurcuklar yada deride dalgalanma seklinde izler varmi.sormamin nedeni 4 sene once bir yakinim yaptirmisti karnindan,uygulamayi yapan dr cok iyi bilinen unlu bir doktordu istanbul da.sonuc icler acisi resmen serit seklinde bir cizgi olustu yag alinan bolgede, kucuk kucuk cukurcuklar dalgalanmalar vardi ve gecmedi.

simdi esinizin lazer lipo yaptirdigi kisimlarda kucuk cukurcuklar yada deride dalgalanma seklinde izler varmi.sormamin nedeni 4 sene once bir yakinim yaptirmisti karnindan,uygulamayi yapan dr cok iyi bilinen unlu bir doktordu istanbul da.sonuc icler acisi resmen serit seklinde bir cizgi olustu yag alinan bolgede, kucuk kucuk cukurcuklar dalgalanmalar vardi ve gecmedi.

Kesinlikle öyle bir durum yok.Gayet düzgün duruyor. Sizin bahsettiğiniz olumsuzluklar liposakşın dediğimiz eski yöntemlerle olanlarda görülen durumlardı.Eminmisiniz arkadaşınızın Lazer Lipo yaptırdığına? Liposakşın da dediğiniz çukurluklar ve dalgalanmalar çok olurdu.Lazer lipo da böyle bir durum söz konusu olmuyor.Eşim gerçekten çok memnun.

Kesinlikle öyle bir durum yok.Gayet düzgün duruyor. Sizin bahsettiğiniz olumsuzluklar liposakşın dediğimiz eski yöntemlerle olanlarda görülen durumlardı.Eminmisiniz arkadaşınızın Lazer Lipo yaptırdığına? Liposakşın da dediğiniz çukurluklar ve dalgalanmalar çok olurdu.Lazer lipo da böyle bir durum söz konusu olmuyor.Eşim gerçekten çok memnun.

aman korktum simdi ben doktora sormadımda bu hangi lipo diye in dalgalanma olmaz ya daha yasım genc o zmn nasıl gecer bu dalgalanma karın germeylemi doktor bana 2 inci ay olabilcegini ama kesin gecceğini sölemişti inş öyle olur yoksa kapısında yatarım valla

aman korktum simdi ben doktora sormadımda bu hangi lipo diye in dalgalanma olmaz ya daha yasım genc o zmn nasıl gecer bu dalgalanma karın germeylemi doktor bana 2 inci ay olabilcegini ama kesin gecceğini sölemişti inş öyle olur yoksa kapısında yatarım valla

Sen daha yatmadınmı bakiim? HEryerden mantar gibi çık karşıma:16:

Sen daha yatmadınmı bakiim? HEryerden mantar gibi çık karşıma:16:

yatmadım takipcinizim saka saka :)) öyle gezerken konu dikkatimi cektide sormak istedim cünkü ayrıntılı ve güzel acıklamalarda bulunuyorsunuz sunuda belirtmek isterim istanbulda otursaydım sizin ameliyat oldugunuz doktora ameliyat olmak isterdim gercekten cok güzel bir vucudunuz var allah nazarlardan saklısın darısı herkesin basına

yatmadım takipcinizim saka saka :)) öyle gezerken konu dikkatimi cektide sormak istedim cünkü ayrıntılı ve güzel acıklamalarda bulunuyorsunuz sunuda belirtmek isterim istanbulda otursaydım sizin ameliyat oldugunuz doktora ameliyat olmak isterdim gercekten cok güzel bir vucudunuz var allah nazarlardan saklısın darısı herkesin basına

GEyik muhabbetine bir şey yazdım hadi cevapla bakalım:34: Teşekkür ederim gizmo:) sen daha çok gençsin senin de güzeldir mutlaka:31:

GEyik muhabbetine bir şey yazdım hadi cevapla bakalım:34: Teşekkür ederim gizmo:) sen daha çok gençsin senin de güzeldir mutlaka:31:

sagol bende biraz iyileşeyim resim koyacagım gerci önce resmim yok hiç ama biraz kg var bende inş onuda diyetle halletcem inş :) cünkü diyetsiz insan giden kiloyuda geri alır bence

sagol bende biraz iyileşeyim resim koyacagım gerci önce resmim yok hiç ama biraz kg var bende inş onuda diyetle halletcem inş :) cünkü diyetsiz insan giden kiloyuda geri alır bence

AAA bak bu gerçekten çok önemli.Mutlaka diyet yap biraz.Eşim 3 ay kadar dikkat etti yediğine içtiğine.5-6 kilo verdi.Sonuç daha güzel oldu.Doktor zaten özellikle biraz kilo vermesini söylemişti.O da dinledi ve sonuç harika oldu.Şimdi baharda mutlaka daha güzel yaparsın diyetini.2 haftaya kadar da yürüyüş önerir doktorun mutlaka.Hadi bakalım görelim seni şöyle ver biraz daha kilo.Yaza tam fit ol.:32:

AAA bak bu gerçekten çok önemli.Mutlaka diyet yap biraz.Eşim 3 ay kadar dikkat etti yediğine içtiğine.5-6 kilo verdi.Sonuç daha güzel oldu.Doktor zaten özellikle biraz kilo vermesini söylemişti.O da dinledi ve sonuç harika oldu.Şimdi baharda mutlaka daha güzel yaparsın diyetini.2 haftaya kadar da yürüyüş önerir doktorun mutlaka.Hadi bakalım görelim seni şöyle ver biraz daha kilo.Yaza tam fit ol.:32:

inş pazartesi gögüse bakarken lipoyuda kontrol eder zaten cnm bakıyorumda aynada baya lipo toparladı morluklar filan gecmeye basladı daha rahat hareket edebiliyorum belki simdi bile yürü der

yaklasik 4-5 sene once yaptirmisti sanirim eski yontem olan liposaksindi.gercekten cok kotu duruyordu karni ikiye bolunmus iki ayri gobek gibi duruyordu.esinizin memnun olmasina sevindim.

mrb bende dr.ercan karcaogluna meme kücültme ameliyati olmak istiyorum bana fiyat bilgisi yazarmisiniz özelden ona göre radevu alim:)umarim ucuk rakamlar degildir!

mrb bende dr.ercan karcaogluna meme kücültme ameliyati olmak istiyorum bana fiyat bilgisi yazarmisiniz özelden ona göre radevu alim:)umarim ucuk rakamlar degildir!

Meme küçültme 6.bin ile 8.bin arası değişiyor muayene veya fotoğraf göndererek fiyat bilgisi alabilirsin

Arkadaşlar Allah muhabbetinizi daim etsin :)
Ercan beyi burun ameliyatı için araştırmaktayım. Maalesef daha çok diğer konularda yorumlar gelmekte. Burun ameliyatı konusunda acil olarak fotoğraf görmem lazım. Şuan doktor seçiminde karar aşamasındayım, 4 doktordan birini seçeceğim. Tonguç İşken, Abdülkadir Göksel, Emre İlhan ve Ercan bey... Ercan beyin hastaları ile ilgili hiç bir görsel bulamadım. ( burun ameliyatı ) Doğallık ve yüze uyum ana kriterlerim.
yardım ve ilginiz için teşekkür ederim.

kendisine nasıl fotoğraf göndere bilirim?

Back