Dr. Ercan Karacaoğlu na ameliyat olan arkadaslar bılgı paylaşırmısınız lutfen?

glorys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
393
3
46
İstanbul
onumuzdekı gunlerde tavsıye uzerıne gıtmeyı dusunuyorum kendısıne vucut estetıgı ıcın, tanıyan bılen varsa bılgı verır mı acaba? tşk

kımse yok muuu ercan beye amelıyat olan?

Glorys merhaba,

Canım sen bu doktoru (Doç. Dr. Ercan Karacaoğlu'nu) araştırıyordun bir gelişme var mı, bilgi alabildin mi acaba?
Benim de iki hafta sonra ameliyatım olacak ama çok kararsızım.
Bilgilerini benimle de paylaşırsan sevinirim.
Teşekkürler.

Merhabalar ercan bey'e ameliyat olacaginizi yazmistiniz nasil gecti?

Merhaba arkadaslar,
ben baska bır dr.ye aml. oldum,:) fakat Ercan beye meme aml. olup memnun olan bır arkadasımız var bu sıteden
cok fazla daha dogrusu onun dısında Ercan beye aml. olan bırısı yok bu sıtede ama onun aracılıgı ıle gorusen kısıler de oldu
sevgıler

Ben ilk bu foruma yazdım ama şimdi meme kücültme forumundayım evet ben DR ERCAN KARACAOGLUNA ameliyat oldum ve inanılmaz memnunum hem iz acısından hemde şekil olarak benim cok beklentimin üzerinde bir ameliyat oldu lolipop şeklinde izim ve hic potluk olmadan yapıldı sürecim baştan sona diger forumda paylaştım beni bire bir gören 2 kişide şubat ta ameliyat icin gün aldılar bu arkadaşlarda bu zaten öncesinde forum üyeleriymiş.Benim yardım başlıgımla başlayan sürecim ALLAHA bin şükür sorunsuz ve sıkıntısız gecti.Darısı tüm olmak isteyen arkadaşlarımın başına. SEVGİLER

mrb kızlar.bende 2 ay önce dr.ercan karacaoğluna 3 amleiyat birden oldum.göğüs,burun ve çene ucu ameliyatı ben 3 ünden de memnunum.sadece sol göğüsüm yeterınce yumusama olmadı onuda masajla uyumuşatma çalısıyorum.2 ay sonra tekrar muayanem var.

aa birde unuttum şunu söylemeyi.çalıştığım işyerinden bi arkadasımda ercan beye gitti benim burnumu görünce cok begendı.hımm bugün gördüm kızı benimki kadar başarılı degıldı.gercı onun burnu kıkırdaklı ve oldukca buyuktu kırkırdagı almıs ama burun ucu hem buyuktu hemde aşağıdaydı ben begenmedım acıkcası belkıde şişlikten gözüme öle geldi.bıraz iyileştikten sonra ameliyatsız estetık uygulamaları var ucunu o şekilde kaldırıcakmış kıza umarım istedıgı gıbı olur.

Arkadaşlar, bende yaklaşık 4 ay önce ameliyat oldum, sonucum dan çok memnunum İşini önemseyen ve çok titiz çalışan bir doktor, benim ameliyatım dan sonra beni görüp karar veren 1 arkadaşımın da sonuçları çok iyi

Merhabalar;

Bende ameliyat oldum Ercan Bey'e. Burun için... Ve hiç kimse anlamıyor estetik olduğunu eski fotoğraflarımı görene kadar. Çok güzel oldu. 1 yıl oldu ameliyat olalı ve hiç bir problem yaşamadım. Şimdi sıra çenede

Selam arkadaşım, vallahi bu doktora denk geldigimiz için çok şanslıyız Benim de karın germe ameliyatım var nisanda içim cok rahat şimdiden sana da geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar,
ben tam 10 gün önce Ercan bey'e meme küçültme ameliyatı oldum. Ercan bey'i seçmeden önce aynı ameliyatı olan, forum vesilesiyle tanıştığım sevgili Jelesec'i ve sonuçlarını görmüş olmak benim için çok büyük bir şanstı. Meme küçültme biliyorsunuz izli bir ameliyat. Ve bir çok doktor izler konusunda "bu ameliyatı istiyorsanız kabulleneceksiniz" diyor. Ancak Ercan bey bu konuda kendini o kadar geliştirmiş ki, miminum iz, ve hiç potluk yapmadan ve lolipop tekniğiyle ameliyat yapabiliyor. İzler konusunda en az hastalar kadar hassas. Ameliyattan sonraki ilk evrede bile izleriniz sizi rahat etmiyor. Ameliyattan sonraki 1 ay boyunca dikişlerini üzerini izi azaltan bir bant ile kaplıyor,benim dikişlerim şuan öyle. 1.aydan sonra ise silikon bant kullanmayı öneriyor. Ben sevgiili jelesec'ten duydum forumda ilk kez adını ve araştırdığımda doktorumun meme konusunda gerçekten başarılı bir hekim olduğunu gördüm. Üstelik çalıştığı hastanenin de Memorial oluşu, bana ameliyathane ve anestezi uzmanı bakımında da rahatlatıcı etki yapmıştı. Ben şu an için gerçekten hem sonucumdan hem doktorumdan çok memnunum. Onu bulmama, forumda adını duymama vesile olana Jelesec'e de burdan teşekkür ediyorum. Ercan bey'i tanımama vesile olduğu için Allah ondan bin kere razı olsun. Herkese, sonuçlarının yüzünü güldürdüğü ameliyatlar diliyorum.

Son düzenleme:
Sevgili ogltkne sonuçların dan memnun olman inan beni çok mutlu etti Dr ercan bey, senin de dediğin gibi meme konusun da kendini çok iyi geliştirmiş. yaptığı işin sonuna kadar hakkını veren bir doktor çok şanslıyız Bende hangi doktorla görüşme yaptıysam, hep aynı şeyleri söylediler memeniz büyük ya potluk yada T kesi izlerde ilk ay kötü görünür.İnan bir ara yaptırmaktan bile vazgeçmiş timVe bu forumun başlıgını açan arkadaşım GLORYESE NİN, bu doktorun adını yazmasıyla hayatım degişti bende burdan ona tekrar teşekkür ediyorum

Bende çok az izle sıfır potluk la süper memelere kavuştum

Sevgili ogltkne sonuçların dan memnun olman inan beni çok mutlu etti Dr ercan bey, senin de dediğin gibi meme konusun da kendini çok iyi geliştirmiş. yaptığı işin sonuna kadar hakkını veren bir doktor çok şanslıyız Bende hangi doktorla görüşme yaptıysam, hep aynı şeyleri söylediler memeniz büyük ya potluk yada T kesi izlerde ilk ay kötü görünür.İnan bir ara yaptırmaktan bile vazgeçmiş timVe bu forumun başlıgını açan arkadaşım GLORYESE NİN, bu doktorun adını yazmasıyla hayatım degişti bende burdan ona tekrar teşekkür ediyorum

Bende çok az izle sıfır potluk la süper memelere kavuştum

iki gun once kendisine ameliyat oldum (bacak dolgusu) ilk izlenimlerimden cok memnunum. Dr ameliyat isinin yani sira psikolojik destek de veriyo. Bugun varis corabinin ustundeki goruntusune inanamadim insallah bandajlar cikinca da boyle kalir. Muayene icin beklerken bi kizla tanistim burun ameliyati olmus ercan beye ve burnu bence harika gorunuyodu. Hastanede bi bayanla tanistim meme ameliyati olmus, goruntusu oldukca harikaydi. Kendisi de bu forumda sanirim. Benm annem de onumuzdeki aylarda ercan beye ameliyat olacak.

Ben baska br estetik cerrahla hic gorusmedim ama ercan bey hakkindaki dusuncelerim cok iyi. Yani vadettigi sonucu verecegini dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…