asistanlara selam haneyse tamam canım doğru senin 100 mesajın olmadı daha yazarım mail..adresimi ...benden de sevgiler
Bak bak nasil da biliyor ne yaptigini :)))) dioyrdur simdi bizi cekemiyenler hahaha
Aslinda insanin begendigi memnun kaldigi doktorun asistani olmasi ne guzel olur, bunu bir dusunmek lazim... Bir doktora gittiginizde yaptigi aciklamalar insana teorik geliyor bazen de anlasilmiyor, ancak ameliyati gecirmis biri hastalara oneri, yolgosterme yapsa , bak goruyormusun, bir elestiri bize ne guzel yollar acti :))
Umarim iyisinizdir, ani bastiran sicaklarla basim dertte, biz sehirden ayrilana kadar bekleseydi iyi olurdu ama ne yapalim...
Hepinize sevgi ve selamlar tekrar..
beni unutmaEvet dün gibi.Doktor arayışlarım görüşmelerim seninle ebderle yazışmalarım.
asistanlara selam haneyse tamam canım doğru senin 100 mesajın olmadı daha yazarım mail..adresimi ...benden de sevgiler
beni unutma
yol uzak diye yazdığını görünce atlamıştım hemen...ben taa nerelerden gittim, istanbul da yaşıyorsan üşenme demiştimhatta derken de tereddüt etmiştim. Ya sonucundan mutlu olmazsan diye..
Hıı bak şimdi hatırladım o senmiydin.Bide sitemli yazmıştın ki kızmıştım bende Gerçi kızdığımı yazmadım ama herkesin durumu farklı sen gidebilirsin benim durumumu bilmiyorsun böyle yazmışın diyede söylenmiştim içimden Ercan beyle görüşmeye gittiğimde amacım yolu da görmekti kafamda o vardı tek.Bilmediğim için bana çok uzak gelmişti.Eğer yol ters olsaydı inan geri dönerdim.Bunun içinde kendime göre sebeblerim var yazamayacağım arkadaşım.Neyse rahat gidince yol problemi kafamdan indiğimde gitti zaten.Ercan beyle konuşuncada ne zaman müsaitsiniz dedim herkesi sollayıp ameliyatımı oldum Emeği geçen herkese teşekkürleeeeer.
Ben ilk bu foruma yazdım ama şimdi meme kücültme forumundayım evet ben DR ERCAN KARACAOGLUNA ameliyat oldum ve inanılmaz memnunum hem iz acısından hemde şekil olarak benim cok beklentimin üzerinde bir ameliyat oldu lolipop şeklinde izim ve hic potluk olmadan yapıldı sürecim baştan sona diger forumda paylaştım beni bire bir gören 2 kişide şubat ta ameliyat icin gün aldılar bu arkadaşlarda bu zaten öncesinde forum üyeleriymiş.Benim yardım başlıgımla başlayan sürecim ALLAHA bin şükür sorunsuz ve sıkıntısız gecti.Darısı tüm olmak isteyen arkadaşlarımın başına. SEVGİLER
ne kadara ameliyat olsun canım?? peki kaç beden küçüldün?
beni unutma
yol uzak diye yazdığını görünce atlamıştım hemen...ben taa nerelerden gittim, istanbul da yaşıyorsan üşenme demiştimhatta derken de tereddüt etmiştim. Ya sonucundan mutlu olmazsan diye...Neyse ki senin de sonucun benim gibi oldu iyiki bulduk birbirimizi ve Jelesec sayesinde de Ercan Beyi..
Seni unutmak ne mümkünöğretmenim azarlamış gibi hissetmiştim
Hepinize gerçekten çok teşekkürler bazılarınızı tanımasamda burdan sıcaklığınızı hissetmek de çok güzel.Kendimi kocaman bir ailenin içinde hissediyorum.Hepinizi seviyorum iyki varsınız.
istediğin ölçüyü söyle ona göre doktorlar yapıyor zatenmeme küçültme ameliyatları 6.bin ile 8.bin arası değişiyor doktor görüp inceleyip öyle fiyat belirliyor
Ne kadar çok hastası varmış Ercan beyin sanırım bende kararımı ondan yana kullanıcam . Bir an önce olmak istıyorum ama malesef daha emziriyorum ve emzirmeyi sonlandırdıktan bi kaç ay sonra küçültme işlemini yapabiliyolarmışdemiş oldugunuz bu lolipop tekniğiyle ters t kesi nası oluyo çokmu fark var aralarında acaba ? Göğüs ölçüm hamilelik öncesi 80DD idi şimdi E cup oldu emzirmeyi sonlandırdıktan sonra eski cup haline dönermi bilmem ama bu ölçüdeki göğüse lolipop tekniği yapılırmıki ?
Öncelikle güle güle büyüt bebişini.Sütten kestiğinizde 4 ay geçmesi gerekiyor diye biliyorum.Meme küçültme topiğinde güzel paylaşımlar var.Olan arkadaşlar sana yardımcı olurlar canım.Evet Ercan beyin insanlığı ve tekniği çok beğenildi.Bende karın germe oldum kendisine.Bence birkaç doktorla görüş fikirlerini al.Yaptıkları ameliyatların canlı örneklerini gör.Aradaki farkları anlama açısından güzel bir uygulama nacizane fikrim..Bana güzel geleni sen beğenmezsin,sana güzel geleni ben.
Sanırım nldglp ,jelesece,ogltkn arkadaşlar lolipop tekniği.Herşey gönlünce olsun.
beni unutma
yol uzak diye yazdığını görünce atlamıştım hemen...ben taa nerelerden gittim, istanbul da yaşıyorsan üşenme demiştimhatta derken de tereddüt etmiştim. Ya sonucundan mutlu olmazsan diye...Neyse ki senin de sonucun benim gibi oldu iyiki bulduk birbirimizi ve Jelesec sayesinde de Ercan Beyi..
asistan nerden çıktı kuşum, "araştıran" yazmış yellowroseböyle dikkatsizlikle anında işine son verirdim asistanım olsaydın eğer
arkadaslar acil yardiminiza ihtiyacim var lutfen yardimci olun bana lutfen.benim sorunum bacak ve basenlerde ercan beyi arastirdim ama emin degilim.ve bu ay ameliyat olmak istiyorum dr karar verirsem.yag aldirma isleminden sonra izler ne kadar zamanda geciyor acaba
Öncelikle güle güle büyüt bebişini.Sütten kestiğinizde 4 ay geçmesi gerekiyor diye biliyorum.Meme küçültme topiğinde güzel paylaşımlar var.Olan arkadaşlar sana yardımcı olurlar canım.Evet Ercan beyin insanlığı ve tekniği çok beğenildi.Bende karın germe oldum kendisine.Bence birkaç doktorla görüş fikirlerini al.Yaptıkları ameliyatların canlı örneklerini gör.Aradaki farkları anlama açısından güzel bir uygulama nacizane fikrim..Bana güzel geleni sen beğenmezsin,sana güzel geleni ben.
Sanırım nldglp ,jelesece,ogltkn arkadaşlar lolipop tekniği.Herşey gönlünce olsun.
Ne kadar çok hastası varmış Ercan beyin sanırım bende kararımı ondan yana kullanıcam . Bir an önce olmak istıyorum ama malesef daha emziriyorum ve emzirmeyi sonlandırdıktan bi kaç ay sonra küçültme işlemini yapabiliyolarmışdemiş oldugunuz bu lolipop tekniğiyle ters t kesi nası oluyo çokmu fark var aralarında acaba ? Göğüs ölçüm hamilelik öncesi 80DD idi şimdi E cup oldu emzirmeyi sonlandırdıktan sonra eski cup haline dönermi bilmem ama bu ölçüdeki göğüse lolipop tekniği yapılırmıki ?
Ben toprak cım ben ters T tekniği ile oldum ameliyatımı jelesec ve ogltkn lolipop oldular.Benim göğüs ölçüm çok büyüktü.DD bazen de E cup sütyenler oluyordu2.200 gr alındı.Bu kadar büyük göğüsü B cup a getirmek için ters t tekniğinden başka olmaz demişti doktorum.
Neden emin değilsin canım? Bana lazer lipo yapıldı sırt bölgesi iz yok gibi.Mercimek kadar izlerdi soluklaşmaya başladı.
mesajima cevap yazdiginiz icin tesekkur ederim.hangi dr olacagim konusunda emin degilim, istanbul disinda yasadigim icin dusundugum dr larla direk kontaga gecemiyorum.dr la konusup karar vermek cok onemli diye dusunuyorum.mart ayi icinde yaptirmak istiyorum islemleri hazirana kadar izler yok olursa sevinirim.bu nedenle sizlerin tecrubesinden yararlanmak isterim tekrar tesekkurler arkadaslar
Lazer lipo da pek iz olmuyorki berfru.Eşim Geçtiğimiz 20 Nisan da oldu lazer lipo karın bölgesinden ve göğüs bilgesinden sadece ufacık kibritucu kadar diyebilirim pembemsi noktalar vardı işlemin yapıldığı yerlerde.Onlarda sanki sivrisinek ısırığı sonrası olan hafif pembemsi görüntüdeydi.Şuanda da kaybolup gittiler zaten
cooook tesekkur ederim beni aydinlattiginiz icin cidden merak ediyordum sureci cunku esimin disinda kendi ailemde dahil kimse bilmiyor,ve soramiyorum da kimseye dr larla telefonda konustugumda aciklama yapiyorlar ama uygulamayi yaptiran birinden bunlari duymak beni rahatlatti cidden.sevindim.esimede yaptirsak hic fena olmaz aslinda onun da gobek fazlaligi var biraz ikna edebilirsem coook iyi olacak.sagolun arkadaslar allah ne muradiniz varsa versin coook iyisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?