iki gun once kendisine ameliyat oldum (bacak dolgusu) ilk izlenimlerimden cok memnunum. Dr ameliyat isinin yani sira psikolojik destek de veriyo. Bugun varis corabinin ustundeki goruntusune inanamadim insallah bandajlar cikinca da boyle kalir. Muayene icin beklerken bi kizla tanistim burun ameliyati olmus ercan beye ve burnu bence harika gorunuyodu. Hastanede bi bayanla tanistim meme ameliyati olmus, goruntusu oldukca harikaydi. Kendisi de bu forumda sanirim. Benm annem de onumuzdeki aylarda ercan beye ameliyat olacak.
Ben baska br estetik cerrahla hic gorusmedim ama ercan bey hakkindaki dusuncelerim cok iyi. Yani vadettigi sonucu verecegini dusunuyorum.
Senin adına çok üzüldüm...Geçmiş yazılarına baktım daha önceki doktorla da mahkemelik olmuşsun(mahsuru yoksa bu doktor kimdi )ben her doktorun her konuda çok iyi olacağına inanmıyorum...belki vardır ama o kadar paylaşım okudum denk gelmedi.
Ercan bey vücut estetiği konusunda gerçek anlamda çok başarılı(ben dahil yaklaşık 12 kişi ameliyat oldu forumdan kimsede sorun yaşanmadışimdilik herkes sonuçlarından memnun) Başka arkadaşlarımız da var gün alan sorun onlarda yaşamazlar inşallah.
Bende burunla ilgili doktor hakkın da yorum yapamam...bilgim yok ..umarım herkes ameliyat sonrası sonuçlarından mutlu olur
İşte göğsü güzel olan bayan ben:) Annen mutlaka olsun sonuçları gözlerinizle gördünüz...Sana da çok geçmiş olsun.Tanıştığımıza çok memnun oldum.
Ameliyat öncesi görüntümü, hatırlamak bile istemiyorum. Şubat ayında meme küçültme ve karın germe ameliyatı oldum...iki ameliyatımın'da sonuçları yüz güldüren sonuçlar
İşinde başarılı ve çok titiz çalışan bir doktor ,kendi adıma çok memnun kaldım.Herkese tavsiye ediyorum.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun ben de kombin aml.düşünüyorum Ercan Beyle tlf. görüştüm benim önemli bir sağlık sorunum var bu yüzden ikisi birarada olmasın ayrı yapalım dedi. Öncelikle bende gögüs dikleştirmeyi yaptırmak istiyorum ücret hk. bilgi verirseniz memnun olurum
Merhaba samyeli35
çok geçmiş olsun,sağlıkla ilgili durumunuz sizi zorlayacak'sa ayrı olun tabi...ama kombine ameliyat hem fiyat olarak daha uyguna geliyor...hemde tek seferde narkoz,iyileşme süreci bir arada çıkmış oluyor. Sen hangi ameliyatları düşünüyorsun? Doktor konusunda çok isabetli bir karar vermişsin,forumda birçok kişi ona ameliyat olduk,herkes sonuçlarından çok memnunSende bizler gibi mutlu sonu yaşarsın inşallah(özelden yazarım fiyatı)
12 kişiden biri de benim.12 ameliyatın sonuçları da tartışılmaz güzel.
Merhaba arkadaşlar,
ben tam 10 gün önce Ercan bey'e meme küçültme ameliyatı oldum. Ercan bey'i seçmeden önce aynı ameliyatı olan, forum vesilesiyle tanıştığım sevgili Jelesec'i ve sonuçlarını görmüş olmak benim için çok büyük bir şanstı. Meme küçültme biliyorsunuz izli bir ameliyat. Ve bir çok doktor izler konusunda "bu ameliyatı istiyorsanız kabulleneceksiniz" diyor. Ancak Ercan bey bu konuda kendini o kadar geliştirmiş ki, miminum iz, ve hiç potluk yapmadan ve lolipop tekniğiyle ameliyat yapabiliyor. İzler konusunda en az hastalar kadar hassas. Ameliyattan sonraki ilk evrede bile izleriniz sizi rahat etmiyor. Ameliyattan sonraki 1 ay boyunca dikişlerini üzerini izi azaltan bir bant ile kaplıyor,benim dikişlerim şuan öyle. 1.aydan sonra ise silikon bant kullanmayı öneriyor. Ben sevgiili jelesec'ten duydum forumda ilk kez adını ve araştırdığımda doktorumun meme konusunda gerçekten başarılı bir hekim olduğunu gördüm. Üstelik çalıştığı hastanenin de Memorial oluşu, bana ameliyathane ve anestezi uzmanı bakımında da rahatlatıcı etki yapmıştı. Ben şu an için gerçekten hem sonucumdan hem doktorumdan çok memnunum. Onu bulmama, forumda adını duymama vesile olana Jelesec'e de burdan teşekkür ediyorum. Ercan bey'i tanımama vesile olduğu için Allah ondan bin kere razı olsun. Herkese, sonuçlarının yüzünü güldürdüğü ameliyatlar diliyorum.
Bende göbek fıtığı ve karın germe ameliyatı oldum. 2.5 ay olacak ameliyat olalı.Ercan Karacaoğlu nu bende topikten duydum.Meme ameliyatı olmuş arkadaşımız jelesece ile yazıştık.Karın olan görmedim o zaman ama meme olan vardı.Birkaç doktor görüşmesinden sonra Ercan beyle de görüşmeye karar verdim.Diğer doktorlardan ben size tekrar dönerim karar verdikten sonra deyip çıkmıştım.Ercan beye de ne zaman müsaitsiniz sorusunu sordum.On gün sonra ameliyat oldum.Şaka gibi ama gerçek.Karın germe topiğin de sürecimi paylaştım paylaşmaya da devam ediyorum.Bu sayede güzel arkadaşlıklar kurdum.Hiç tanımadığı halde jelesece arkadaş ameliyat çıkışımda karşımdaydı.Sonrasında nldglp arkadaşın gelmesi anlatılmayacak yaşanılması gereken güzel ve anlamlı duygulardı.Sonrasında patlama oldu sanırım canlı örnek görenler Ercan beyin kapısını çalmaya başladılar.(laf aramızda içimizde en çok açan da jelesece) İstanbul dışı derken yurt dışı güzel görünmek isteyen güzel bayanlarla güzel arkadaşlıklar da kurduk.Güzel görünmek tüm bayanların hakkı diye düşünüyorum.Paylaşımlarla bir çok hemcinsimize örnek olduk yol açtık insanların bilgilenmesine yardımcı olduk öncü olduk kanısındayım.Tüm bayanların istedikleri vücuda kavuşması dileğiyle.
canım ya çok güldümevet doğru ben aşırı açtım ama artık kapattım yeni olanlar açsın ben karnımı olayım bütün açarım artık biri beni durdursun dün gibi ya arkadaşım oldun ameliyatını birde üzerinden 2.5 ay geçti ne güzel sonuçlarınız yüz güldüren sonuçlar inşallah herkesin sonuçları çok iyi olur...evet çok güzel arkadaşlıklar oldu aramızda Allah bozmasın.
Ben ta en başta yazdım foruma.. aman bana vebal yüklemeyin diye ..iyi olur doktordan kötü olur jelesecten olmasın diye...her ameliyat iyi olacak diye bir kural yok ufak tefek sorunlarda yaşanabilir tabi...evet doktorum benden sonra duyuldu ama sizlerle ve sizlerin iyi sonuçlarıyla adını daha iyi duyurdu...zaten hasta pörtföyü çok fazla olan bir doktordu şimdi dahada artmış oldu...sonuçları hep iyi olur inşallah...ben başarılı hekimleri hep taktir ederim
canım ya çok güldümevet doğru ben aşırı açtım ama artık kapattım yeni olanlar açsın ben karnımı olayım bütün açarım artık biri beni durdursun dün gibi ya arkadaşım oldun ameliyatını birde üzerinden 2.5 ay geçti ne güzel sonuçlarınız yüz güldüren sonuçlar inşallah herkesin sonuçları çok iyi olur...evet çok güzel arkadaşlıklar oldu aramızda Allah bozmasın.
Ben ta en başta yazdım foruma.. aman bana vebal yüklemeyin diye ..iyi olur doktordan kötü olur jelesecten olmasın diye...her ameliyat iyi olacak diye bir kural yok ufak tefek sorunlarda yaşanabilir tabi...evet doktorum benden sonra duyuldu ama sizlerle ve sizlerin iyi sonuçlarıyla adını daha iyi duyurdu...zaten hasta pörtföyü çok fazla olan bir doktordu şimdi dahada artmış oldu...sonuçları hep iyi olur inşallah...ben başarılı hekimleri hep taktir ederim
Selam arkadasim, mesajini aldim ama yanit veremiyorum maalesef, henuz forumda yeni oldugumdan..mail adresini iletirsen ordan ulasabilirim..
Tum arkadaslara, ameliyat olanlara, olacaklara, henuz para biriktirenlere veya dr arastiranlara, sevgi ve selamlar :) x
Selam arkadasim, mesajini aldim ama yanit veremiyorum maalesef, henuz forumda yeni oldugumdan..mail adresini iletirsen ordan ulasabilirim..
Tum arkadaslara, ameliyat olanlara, olacaklara, henuz para biriktirenlere veya dr arastiranlara, sevgi ve selamlar :) x
Yellowrose bu mesaj hakkı can sıkıcı bidurum.Bende aynı durumu yaşadım.Mesaj hakkını doldurmak isteyenler diye bir başlık var.Oradan şarkı sözü vs yazarak tamamlayabilirsin.
Bana kımse söylememişti.Kendim buldum tesaduf.Üşenmeden yazarsan 15 20 dakıdada bitiyor.Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?