Dr Engin Erkal - Antalya Hasta yorumları

bence sana psikolog lazım kendini bilmiyosun bir ikinciside burda engin erkala eleştiri yapınca toplum sağlığımı bozuluyormuş vayyy adam neymiş beee ne alaka burda senden başkası rahatsız olmadı yani senin kadar rahatsız olan olmadı olan söyledi cevapladım kapandı konu sana noluyor ki burda msjları okuyan bana hak veren kişilerde var merak etme yazdıklarından anlaşılıyor ne olduğun çok gülüyorum sana yaaa toplum sağlığı düzelcekmiş alakaya bak hele neyse evet aynadır insanlar doğru seninle konuşmamış bile dr lar layığını bulur herkes ben engin erkalı senin diğer dr ları aşağıladığın kadar aşağılamadım ki gidin dedim soranlara karaınızı verin belki iyi olur ben memnun olmadım saygı görmedim dedim bukadar sen napmışsın yok ilgilenmemişler yok para koparmışlar falanlar.... daha ne dicen ha sen eleştirirsin milletin dr larını senin dr eleştirilince sahte hesap yalan.... yok öyle dünya bende eleştiririm YOL GÖSTERMEK AÇISINDAN bende eleştirdiğin dr lara gitcem sen eleştiriyosan kesin yalandır veeee niye sahte hesap olmadığını kanıtlamaya çalışıyosun demekki var bişey engin erkalın neyiysen artık ama sana tavsiyem bana değil kendine başkasının sağlığına değil kendi sağlığına bakkkk yazdım yazacağımı dahada yazarım yorulmam sorun yok.......sen millete yardımcı falan olmuyosun dr reklamı yapıyosun reklamı benim üstümden yapma relamın ters dönebilir

Son düzenleme:

Ailecek doktorumuzla iletişimdeyiz .Annem biraz fazla endişelidir. Doktorum her aşamada (ameliyat olurken bile) anneme ayrıca hassasiyet gösterdi Allah razı olsun ..benim yarın 8 ayım bitiyor 9 oluyorum maşallah :)

Uzun zamandır başka işlerle meşgulüm foruma bakamamıştım

değişik yorumlar gelmiş gerçekten..öncelikle amelitar olan arkadaşlara çok özeniyorum ne güzel kurtuldunuz :) benim ameliyat bir türlü gerçekleşemedi önce kendi kararsızlığım sonra özel hasten olayı fiyatlar vs derken kaldı gitti....ama hala fotoğraflara küsüm yani
çok ilginç yorumlar yapılmış sonuçtan memnun arkadaşlar 1-2 mesaj yazıp kaybolmuşlar..ama mutlaka fotoğraf koymalısınız..yoksa yazdıklarınız reklam gibi oluyor kusura bakmayın :)
bu arada negatif yorumlarda gelmiş özellikle melism nickli arkadaş baya çoşmuşsun yani...engin bey hakkında sanırım ilk defa birisi bu kadar negatif yorum yapmış..sinirden kopmuşsun yazarken resmen..çoğu yorumunu 3-4 kere okudum anlayamadım valla...cümlelerin başı sonu belli değil anlam dütünlüğünden uzak..bir sıkıntın olmuş ama hekimliklemi ilgili, kişisel bir şeymi, yoksa başka özel bir şeymi anlayamadım...neyse geçmiş olsun yinede inşallah kafana göre birisini bulursun...ama bu kadar kin dolu mesajlar yazınca sanki altında başka şey var gibi geliyor insana
ben engin beyle 1 defa görüştüm 2-3 defada telefonla görüştük hiç benden psikiatri raporu falan bişey istemedi konusu bile geçmedi ..geçseydi nasıl karşılardım bilemiyoyum..ayrıca başka kimsede bu konudan bahsetmemiş...bilemiyorum yani..
Ama bence bir doktoru yaptığı ameliyatlarla değerlendirmeliğiz yapmadıkları ile değil..
Tüm bu forumlarda bunun için bence ..

evet bu formda kimse kimseyi tanımıyor ve yazdıklarından tam emin olunması mümkün değil bunun için size bişey diyemem ama ben kendi adıma çok üzüldüm dr la konuştuğumda çünkü okadar drla konuştum bu şekilde kimse yaklaşmamıştı amacım kötülemek yada gitmeyin sakın değildi yani yazarken aklıma bile gelmedi zaten yalan söylesem adım belli burda dr belli hastalar gider söyler yalanım çıkar öyle bişey olmadığı ortaya çıkar diye düşünürüm ve bana özel msj atan arkadaşlarda oluyor ve ben hiç birine gitmeyin vs demedim eğer başka amacım olsa bunu da söylerdim nasılsa özel msj kim görüyor ki bunada inanmayan olcaktır mutlaka özel msj aldığını yazdığını ne bileyim diye bişey diyemem (karşımdakinin üslubuna göre ama) ben bunları yaşadım anlattım üzüldüm (ameliyat yapmaması değil o yapsa nolur yapmasa nolur başka dr mu yok )yaptığı konuşmalar ve arkadaşlarımın yanında yaptıkları ve nişanlımın ama ister inanın ister inanmayın ben yazdıklarımda ne yalan ne eksik bişey yazdım okadar dr eleştiriliyor da memnun olan hastasıda var bunların bişey olmuyor da neden engin erkalı eleştirdiğimde birden okadar hasta çıkıyor ve tepki veriyor olabilir herkesin düşüncesi gördüğü muamele farklı herkes aynı şeyi yaşayamaz ve güzellik görecelidir ki öyle olmasaydı herkesin burnu aynı olurdu bence ve benim çok beğendiğim burnu bazen bir arkadaşım yada burda konuştuklarım beğenmiyebiliyor kii konu buda değil bana yaklaşımı konuşması yemin ederim çok üzdü beni ben paylaştım ve pişman da değilim çünkü kendimi ve yaşadıklarımı en iyi ben biliyorum yalan bişey yok tabiki inanmayan olur ama bunu normal bir dille yazıp söylese bende aynı şekilde derdimi anlatırım yani kimseyi inandırmaya yada buna zorunlu olduğumu düşünmüyorum kim nasıl yaklaşırsa öyle cevap alır benden kin demişsiniz evet var kinim çünkü bence resmen aşağılandım benimle konuştu ama nişanlımı çıkardı konuşurken sen çık biraz dedi ve bana kızdığım konuşmaları yaptı dışarda başka arkadaşlarımızda vardı ama dr un yanına hiç girmediler zaten dışarı çıktım ben kapıdada raporsuz yapmam yani ben çok kötü burunları yaptım çok kötülerdi ve naptıysam eskisinden güzel oldu beğenip gittiler seninkini yapıp memnun edemem uğraşmak istemem falan dedi ama çok sert yani yumuşak sevecen konuşsa ne diye yorumlayayım ne amacım olur haa başka dr um olsa engin erkel böyle yaptı sonra şu dr a gittim o çok iyidi ona oldum ameliyat desem tamam amacım belli başka dr a müşteri bence hani öyle algılanır yada tek engin erkala yorum yapmayıp gidip antalyada ki bütün dr ların sayfalarına girip hepsini kötülerim kendi dr umu öneririm ki öyle amaç ararsınız engin erkal sonuçta okadar duyulmuş biri değil daha çok konuşulan dr lar var emin olun kötü amacım yada yalanım olsa ilk onları kötülerdim engin erkalı değil yani neyse ben açıklama yapmak zorunda değilim ama tamam inandırıcı bulmamışsınız beni ama en azından çocuklukla yada eminim yalan adında yalan vs şeyler yazmamışsın bunun için anlattım sana da inşallah en kısa zamanda istediğin şey olur da fotoğraflarla aynalarla barışırsın tabiki bendeeee aminnnn ve ayrıca coşmak değil daha çok coşanlar var başka dr larda yaptıklarıyla eleştiriliyor yaptıklarıyla ve coşmak değil bence ben o anlık sinirle çok yeniyken yazdım onları okadar sinir normal çünkü kim psikolog raporu alır kbb cı için ve kim yadırgamaz kızmaz bilmiyorum isteyen inanır isteyen inanmaz bu herkesin kendi sorunu kimse kötü yamasa niye hep iyi derler kimse iyi yazmasa niye hep kötü derler mutlaka bişey bulunur inanmamak için

Son düzenleme:
veee artık şu yorumlara gülüp geçiyorum gereksiz ben yaşadığımı paylaştım giden gitsin napıyım parasını ben mi veriyorum yada gitmeyin mi dedim nedense burda engin erkala gitmeden önce doktor ararken kimse şu deneyimim diyip msj yazmadı yada mail atmadı (bir kişi hariç) yardımcı olan msj yazan yoktu nedense kötü yorum gören toplandı geldi birden ona ameliyat olan olana birden bana garip geldi haa konuşurum konuştum kimse kısıtlayamaz bunu yaşadıklarımı paylaştım ve burdayım kii kimse bana sivri konuşmasa ben kimseye sataşmam ama haddini bilmek gerek bazen hiç tanımadığın nasıl biri olduğunu bilmediğin kişilere neyse kim nasıl yaklaşırsa onun katını alır yani şu doktorun sitesine girmekten bıktım ama artık hergün yok şunu yazan olmuş melism diye gelen olmasa girmem şuraya reklam yapan bana sataşarak yapmasın yada memnunsan olmayan niye garip geliyor sana yani olabilir bu adam güzelce yaklaşsaydı bana yazardım emin olun kimsenin hakkına girmek istemem ben AYNA MİSALİ işte o iyi olmadı bende onun olduğunu yansıttım hani SÖZDE AYNA MİSALİYMİŞ ya yanımdamıydın ki ben kötüymüşüm o da beni yansıtmış saçmalıyosun haa dicen ayyy ben doktorumu tanıyorum beni tanımıyosun ama hiç yüz yüze gelmedik tanımıyosun ve yoktun dr la konuşurkn yanımda o beni yansıtmadı yani ben onun bana yaklaşımını yansıttım doktora en ufak kötü konuşmam bişeyim olmadı görüşmemde tek o psikolog memnuniyet raporundan sonra alamam rapor diye ve ne alaka diye konuştum okadar haa şimdiki aklım olsa daha sert olurdum o an şaşkınlıktan fazla bişey söylemedim söylesem farklı olurdu ve onuda yazardım emin olun kimse kimseye inanmak zorunda değil ama bunu sataşarak yapamaz ki sataşsa nolcak güler geçerim bu saatten sonra cevap gerekirse veririz

Son düzenleme:
engin erkal medstarda şimdi baktım internete hiç duymamıştım antalyada çok doktor bilmiyorum biriyle görüştüm oda 5500 6000 civarı dedi bende kulakta var maalesef ikisi çok geldi bu doktorun fiyatı nedir diğerlerinden uygun olduğu söyleniyor ama fiyat verilmemiş neden

merhabalar arkadaşlar,Engin bey ile ilgili yorumlarınızı okudum ,içim rahatladı:)peki engin bey ameliyat için kendisi mi gün belirliyo,yani en kısa nekadar sonrasına gün veriyor,bilginiz var mı?

merhabalar arkadaşlar,Engin bey ile ilgili yorumlarınızı okudum ,içim rahatladı:)peki engin bey ameliyat için kendisi mi gün belirliyo,yani en kısa nekadar sonrasına gün veriyor,bilginiz var mı?

Hastanenin yogunluk durumuna gore degisir saniyorum, benimki bir hafta sonra gerceklesmisti. Yine de net bilgi icin Engin Bey ile gorusmelisin.

kızlar fotoğrafta ameliyattan önceki halim ve ameliyattan sonraki 10. günüm ..

Eklentiler

• $01.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 268
kızlar fotoğrafta ameliyattan önceki halim ve ameliyattan sonraki 10. günüm ..

özellikle gülerken burnumda düşme söz konusuydu ama şuan bu problemimden eser yok :) teşekkürler doktorum..

hem nefes almadaki güçlüğüm sona erdi hem fazlasıyla küçüldü hemde gülerken kıkırdak düşmesi sorunum ortadan kalktı.. herkese engin erkal hocamı tavsiye ederim..pişman olmayacaksınız..

çok geçmiş olsun öncelikle, maşallah 10. gün olmasına rağmen çok iyi görünüyorsun, hiç morluğun falan olmadımı senin ?...özellikle gülerkenki pozdaki değişim muhteşem..ne güzel atlatmışsın herşeyi..senin yerinde olabilseydim keşke :)
güle güle kullan güzel burnunu

canım cok güzel cok değişmişsin , burundaşız desek yalan olmaz hani ne kadar yaptırdın lys den hemn sonra yaptırmayıistyrm

ben Antalya'da Kemal islamoğluna oldum gayrette doğal oldu

canım cok güzel cok değişmişsin , burundaşız desek yalan olmaz hani ne kadar yaptırdın lys den hemn sonra yaptırmayıistyrm

tweetle burun estetiğin guzel olmuş ve fazlasıyla seni değiştirmiş engin erkala ameliyat olmussun sana sormak istetiğim cok fazla agrın sızın oldumu ne kadar zaman sonra gunluk yasamına devam etmeye başladın

tweetle burun estetiğin guzel olmuş ve fazlasıyla seni değiştirmiş engin erkala ameliyat olmussun sana sormak istetiğim cok fazla agrın sızın oldumu ne kadar zaman sonra gunluk yasamına devam etmeye başladın

arkdaşlar ben yazın ameliyat olacam çevremdekiler yazın olmamamı oneriyorlar ameliyat olan arkadaşlarım sizce fazla etki edrmı yazın ameliyat olmam mecbur da olmak zorundayım temmuz gibi...

Son düzenleme:
arkdaşlar ben yazın ameliyat olacam çevremdekiler yazın olmamamı oneriyorlar ameliyat olan arkadaşlarım sizce fazla etki edrmı yazın ameliyat olmam mecbur da olmak zorundayım temmuz gibi...

ben temmuzda ameliyat olan birisiyle birebir görüstüm ..zorlandığını soylemedi bi problem olmaz zaten uzmanlarda yaz lıs rinoplasti ameliyatı yapılabilir diyo:)

Eki Görüntüle 722867 resim eklemeyi becerebildimmi bilmiyorum 25 mesaj engeli bitince ekledim:)

cemile merhaba burnun cok doğal vede güzel görünüyor burun ameliyatı olmamış gibisin:) bu resim amaliyattan ne kadar sonra çekildi ayrıca eski ameliyatsız halini merak ettim soylediğim gibi nekadar değişiklik oldu ...... çünkü son derece doğall inan buna rahtsında sanırım daha once nefes problemin varmıydı şimdi nasıl? soru cok soruyorumm ama kusurama bakmaa ameliyat olmak istıyorum cokk korkuyorum acısından kotu olmasındann .....sizin gibi deneyımlı arkadaşlarımızın bilgisine fazlasıyla ihtiyacımız varr ayrıca ameliyatından sonra memnun kalman ne kadar gusel birşeyy inşallah bende ameliyatımdan sonra memnun kalırım senın gibi

Çok tesekkür ederim 14 eylülde ameliyat oldum 9. ayımı geride bırakmak üzereyim..Nefes problemim vardı özellikle gece uyurken agzım acık uyuyodum ve bogazım kuruyodu .Çook şükür simdi iyiyim benim burnumda biden çok problemim vardı..agrı konusunda hiç desem yalan olmaz sanırım zaten agrı kesici yapıyolar ama ben son günlerde agrı kesici bile yaptırmamıştım..eski fotolarım dan yayınlayayım.Ama tepkiler senin gibi kimse ameliyat olduğumu anlamıyo :) bence rinoplastinin başarısı da budur bence doğal yüze uyumlu burun ..Doktor seçimi çok önemli benim biraz şansım oldu Engin hocamla tanışmam ..senin içinde en iyisi olur inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…