Cemile merhaba;
Biz hastanede kontrol sırasında sanırım senin annen ile de tanıştık. KBB ile ilgili bir rahatsızlığı dolayısıyla orada idi. Bekleme salonunda hepimiz sıra beklerken tanışmış, sende ki maddi manevi tüm değişimleri ve ailece hekime müteşekkir olduğunuzu orada da sohbetleşmiştik. Sanırım ailece biz de aynı duygular içindeyiz. Hoş ça kal :)
merhabalar arkadaşlar,Engin bey ile ilgili yorumlarınızı okudum ,içim rahatladı:)peki engin bey ameliyat için kendisi mi gün belirliyo,yani en kısa nekadar sonrasına gün veriyor,bilginiz var mı?
Selam kızlar !
Öncelikle bende uzun zamandır ameliyat olmak istiyordum, sizin gibi birçok doktoru araştırdım. Lakin Engin hocam dışında hiçbir doktor güven veremedi.. ilk görüşmemizden bu yana onu kendi yanımda sanki yıllardır tanıdığım bir yakın gibi hissettim. Her daim güler yüzü ve anlayışıyla karşıladı beni. Ameliyat öncesinden sonrasına kadar hiç çizgisini bozmadı. Burnumda oldukça problem olmasına rağmen doktorum harika sonuçlar ortaya çıkardı. Eski halimden eser yok şimdi :) üstelik henüz 15. günümdeyim.. Bu kadar kısa sürede hiçbir şişlik ve morlukta kalmaması cabası ! Ellerine sağlık doktorum :) Bu arada sırf bu yorumu yazmak için kulübe üye olmuş bulunmaktayım (!) ve buradaki yorumlar sayesinde bir kez daha iyi ki dedim ki müteşekkirim. Her aynaya baktığımda Engin hocamı seçmekle doğru bir karar verdiğimi yineliyorum.. Engin hocamı çok seviyor ve buradan da kendisine çok çokkk teşekkür ediyorum.. Hoşça bakın zatınıza, sağlıcakla..
kızlar fotoğrafta ameliyattan önceki halim ve ameliyattan sonraki 10. günüm ..
özellikle gülerken burnumda düşme söz konusuydu ama şuan bu problemimden eser yok :) teşekkürler doktorum..Eki Görüntüle 716623
hem nefes almadaki güçlüğüm sona erdi hem fazlasıyla küçüldü hemde gülerken kıkırdak düşmesi sorunum ortadan kalktı.. herkese engin erkal hocamı tavsiye ederim..pişman olmayacaksınız..
ben Antalya'da Kemal islamoğluna oldum gayrette doğal olduMerhaba Melisim, yaşadıklarını okudum evet baya can sıkıcı olmuş:-( Ben de Antalya'da estetik doktor arıyorum ama hala emin değilim yorumlardan yararlanmaya çalışıyorum. Benim de burnum hafif kemikli yandan görünüşünü sevmiyorum ama hem yandan hem önden iyi durmalı yapılan estetik bence. Benim mesaj sayım az sanırım fotoğrafları göremiyorum daha ama Antalya'dan da hiç foto koyana rastlamadım bitek Ömer Özkan a olmuş bir arkadaş eklemiş ama ben göremedim onu da.
Benim her Dr. la görüşme şansım da yok ancak burdan bilgiyle karar vericem. Eğer gelişmeleri paylaşırsan sevinirim.
canım cok güzel cok değişmişsin , burundaşız desek yalan olmaz hanine kadar yaptırdın lys den hemn sonra yaptırmayıistyrm
tweetle burun estetiğin guzel olmuş ve fazlasıyla seni değiştirmiş engin erkala ameliyat olmussun sana sormak istetiğim cok fazla agrın sızın oldumu ne kadar zaman sonra gunluk yasamına devam etmeye başladın
arkdaşlar ben yazın ameliyat olacam çevremdekiler yazın olmamamı oneriyorlar ameliyat olan arkadaşlarım sizce fazla etki edrmı yazın ameliyat olmam mecbur da olmak zorundayım temmuz gibi...
Eki Görüntüle 722867 resim eklemeyi becerebildimmi bilmiyorum 25 mesaj engeli bitince ekledim:)
cemile merhaba burnun cok doğal vede güzel görünüyor burun ameliyatı olmamış gibisin:) bu resim amaliyattan ne kadar sonra çekildi ayrıca eski ameliyatsız halini merak ettim soylediğim gibi nekadar değişiklik oldu ...... çünkü son derece doğall inan buna rahtsında sanırım daha once nefes problemin varmıydı şimdi nasıl? soru cok soruyorumm ama kusurama bakmaaameliyat olmak istıyorum cokk korkuyorum acısından kotu olmasındann .....sizin gibi deneyımlı arkadaşlarımızın bilgisine fazlasıyla ihtiyacımız varr ayrıca ameliyatından sonra memnun kalman ne kadar gusel birşeyy inşallah bende ameliyatımdan sonra memnun kalırım senın gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?