Eki Görüntüle 722944
inan başka bulamadım eski halimden foto bulduğum diğerlerinde fazla anlaşılmıyo burnum net değil.. doktorumda vardı bi sürü çekmişti ama burdan da belli sanırım :) antalya med star hastahanesine uğrarsan Engin hocamdan bakabilirsin:)
Eki Görüntüle 722944
inan başka bulamadım eski halimden foto bulduğum diğerlerinde fazla anlaşılmıyo burnum net değil.. doktorumda vardı bi sürü çekmişti ama burdan da belli sanırım :) antalya med star hastahanesine uğrarsan Engin hocamdan bakabilirsin:)
gerçekten inanamadım ne kadar cok değiştirmiş yeni burnun farklılaştırmış daha genç, güzel ve modern birhava vermiş..:) demekki burun bukadar önemli ayrıca senin kemerin varmıs burnunda ön tarafıyla oynadımı kalkıklık biraz var sanırım yani daralttımı burnunun ön kısmını dikişler yanlardada varmı fotoğrafta cok belli deil ama bayıldıımmmm inan bana tabiki insanın özgüvenide dahada yerine getiriyor değilmi ben asla foto çektiremiyorum burnumu beğenmiyorum anlaşılan biran önce ameliyat olmam gerekiyoorr
Gecmis olsun, sanki bu fotodaki siz degilsiniz gibi duruyor yeni halinizi gorunce...Daha net eski halinizi koyabilirmisiniz?
gerçekten inanamadım ne kadar cok değiştirmiş yeni burnun farklılaştırmış daha genç, güzel ve modern birhava vermiş..:) demekki burun bukadar önemli ayrıca senin kemerin varmıs burnunda ön tarafıyla oynadımı kalkıklık biraz var sanırım yani daralttımı burnunun ön kısmını dikişler yanlardada varmı fotoğrafta cok belli deil ama bayıldıımmmm inan bana tabiki insanın özgüvenide dahada yerine getiriyor değilmi ben asla foto çektiremiyorum burnumu beğenmiyorum anlaşılan biran önce ameliyat olmam gerekiyoorr
özellikle gülerken burnumda düşme söz konusuydu ama şuan bu problemimden eser yok :) teşekkürler doktorum..Eki Görüntüle 716623
hem nefes almadaki güçlüğüm sona erdi hem fazlasıyla küçüldü hemde gülerken kıkırdak düşmesi sorunum ortadan kalktı.. herkese engin erkal hocamı tavsiye ederim..pişman olmayacaksınız..
Eki Görüntüle 722944
Öncelikle bu polemiklere katılmak istemediğimi bu başlıkta yazmamak konusunda 1 aydan uzun süredir düşündüğümü bilmenizi isterim. Çok da hoşlandığım bir iletişim şekli değil. Ancak Engin bey'i tavsiye eden bu forumda Engin Bey hakkında sayfalarca olumsuz yorum yapılmış olması çok ironik. Hekim hastasıyla ilgili karar verendir ve size tavsiyelerde bulunabilir. Uygun bulmazsanız o hekime muayene ya da ameliyat olmazsınız. Nasıl bir öfkedir ki bilinçli olarak Engin bey'den çok çok memnun kalmış hastaların yazdığı bu foruma hakkında bir yığın kötü şey yazılıyor. Burada bir art niyet olmadığını düşünmek safdillik olur bana kalırsa. Kaldı ki eğer başka hekim arıyorsanız bu web sitesinde buna dair bir çok forum var oralarda yazabilirdiniz. Hem hekim hakaret mi etmiş, zaman mı ayırmamış, kaba mı davranmış, sesini mi yükseltmiş. Anladığım kadarıyla hayır. Ameliyat etmek istemeyebilir. Mesela bana bir devlet hastanesi hekimi ben bu ameliyatı yapmam çok fazla geri dönüşü var memnun edilmesi zor hem de bu tip ameliyatlar içinde en zor olanı ve hatta devlet bana bundan 60 tl para veriyor dedi. Şimdi ben onu başbakanlığa şikayet mi etseydim çocuklar gibi. Hayır haklıydı çünkü...Psikoloğa da yönlendirebilir. 10 yıl üniversite okuyor bu insanlar kimi zaman hepimizin psikolojik desteğe ihtiyacı olabiliyor, bunu sıradan insandan daha doğru tespit edebilir. Ayrıca belki karşı tarafın üslubunda da ister istemez hatalar vardı. Biz burada mahkeme değiliz kimseyi yargılama hakkına sahip değiliz. Ama polemiği bence uzatmamakta fayda var. O yoğunlukta onca hastayı memnun et çıksın 1 hasta hakkınızda 3 sayfa olumsuz istihbarat yazsın hem de milyonlarca insanın ulaştığı bir portalda. Engin bey adına çok üzüldüm. Gerçekten övgüyü hakeden ve işini son derece iyi yapan bir hekim. Ayrıca engin beyi yeren arkadaşın ameliyat olup memnun olan hastalarından sürekli fotoğraf yani ispat istemesi de manidar. Kişinin kendisi kendi ismini bile vermiyor mahlas kullanıyor karşı taraftan eski ve yeni halini gösteren fotoğraf istiyor 70 milyonun önünde. Yayınlamak isteyen elbet yayınlayabilir ama sırf karşı taraf provake ediyor diye niye yayınlasın ki ? Engin bey in nasıl ameliyat yaptığını görmek isteyen gidip muayene olduğunda hastalarının fotoğraflarını zaten görebilir. Çok başarılı örnekler görecektir eminim ki ben gördüm. Bir sürü deviasyon ve rinoplasti ameliyatı geçiren insanla karşılaştım, milyonlarca lira para döküyorlar bu işe ve üst dille konuşan hekimlere üstelik de ve sonuçlar hiç iç açıcı değil. O yüzden bu mütevazi hekimi lütfen artık yerden yere vurmayın, hem işi hem insanlığı açısından doğru bir insan. Herkese memnun kalacakları bir seçim ve sonuç dilerim.
cemile merhaba......:) daha önce ameliyat olduğundan bahsetmişsin ilk ameliyatını nerede ve kime oldun..daha sonraki ameliyatını engin bey yapmış medstar hastanesindemi yaptı nekadar ücret ödedin?
selam..daha önceki ameliyatımı antalya serikte bi özel hastahanede yaptırmıştım ve yaptırmasaymısım cok daha iyiymiş çünkü o zaman agrılı ve cok zor geceler gecirmistim ve alınan kıkırdaklar benim için dezavantaj oldu...Engin hocamla serik devlet hastahanesinde tesadüfen tanıştım ama çok kısa sürede kesin karar verdim..(görüşünce sende doğru karar olduğunu anlarsın).Daha sonra bir kaç tane hastasıyla konuştum onlarla hastahanede karşılastım kontrole geliyolardı..sonuçları gözümlede gördüm yanı..benim ameliyatım dediğim gibi zor oldu .Ama ilk ameliyatımdaki ağrının nerdeyse eser yoktu yani .Doktorum Kaburgamdan kıkırdak çıkardı ve burnumu yapılandırdı.Bu ameliyatı devlet hastahanesinde yaptı..En uygun şartları oluşturuyor zaten hastaları için.Benim EngİN Bey hakkında bir hastasından duyduğum aynen şuydu''Araştırdım antalya da bir numara '' dedi.Yardımcı olabilmek dileğiyle Tekrar geçmiş olsun.
hadi beyin numarasını nasıl bulabilirim internetten tek mail atabildim numara olsa arıcam görüşme günü için varsa yardımcı olurmusunuz
herkese selamlar
antalyada yaşıyorum üniversite öğrencisiyim
yıllardır burnumdan nefes problemim var her gittiğim doktor ameliyat dedi
artık bende ameliyat olmak istiyorum ama olmuşken biraz estetik müdahalede istiyorum
bu şehirde pek kimseyi tanımıyorum ama sınıfdan bir arkadaşım Serik Devlet Hastanesinde
dr.engin erkal diye birisine ameliyat oldu..inanılmaz değişti kız adeta başka biri oldu..teyzesi hemşire olduğu için o tavsiye etmiş
istersem benide götürecek muayeneye..çok genç birisi diyor..acaba tecrübelimi bilemiyorum
şimdi çok kararsızım bilemiyorum ne yapsam..maddi durumumda çok iyi değil malum öğrencilik halleri :)
daha önce bu doktoru tanıyan yada duyan varsa yardım edebilirmi bana
şimdiden teşekkürler..
ben de 6 gün önce Engin beye septorinoplasti ameliyatı oldum. burada gördüğüm fotoğraflar ve kendisiyle yaptığım görüşmeler sonucu ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyatım 4.5 saat kadar sürdü. Ameliyattan sonra bugüne kadar ağrım sızım olmadı hafif morluklarım ve şişliklerim var. Ameliyattan çıktıktan sonra alçılı haliyle de olsa şimdilik eskisine göre çok kibar görünüyor burnum. Tabi alçı çıkınca neyle karşılaşırım bilmiyorum. Fakat Engin Bey için kesinlikle gözardı edilmemesi gereken bir durum var: Kendisi gerçekten ilgili, sabırlı ve anlayışlı bir doktor. Ameliyatta neler yapacağını bana tek tek anlattı. Benim yüz yapımla ilgili sıkıntıları dile getirdi. Beni sorduğum her soruyla ilgili aydınlattı. Ameliyattan sonra ufak tefek sorularım içim bile kendisini cep telefonundan aradım sabırla beni dinledi. Gerçekten işini iyi yapmaya çalışan bir doktor. Umarım alçı çıkınca da güzel bir burunla karşılaşırım. Buradan da fotoğraflarımı paylaşırım.
senin adına sevindim tatlım. benim henüz 12. günüm şişlik morluk falan kalmadı yüzümde. Ancak burnum fazlasıyla şiş. Bir tarafta hafif yamukluk var gibi ama o tarafta sanırım ödem var dokununca ağrıyor çünkü. 2 gündür burnumun ucuna darbe alıyorum, bu gün de ağzım kapalı hapşırdım korktum valla. Bir an önce inse şu şişlikler de bir şey oldu mu görsem. İnşallah ben de zaman ilerledikçe senin gibi güzel şeyler yazarım. Engin Bey hakkında söylediklerine katılıyorum. Ben kendisini çooooooook rahatsız ettim umarım bana kızmıyordur. Sabrı için tekrar teşekkür ederim kendisine. Ameliyat olmayı düşünenlere de tavsiye ediyorum, güvenebilirsiniz. Eli çok hafif. Şu süreçte en mutlu olduğum şey ameliyat olduğum andan bu ana kadar yaptığı hiçbir işlemde canımın yanmamış olması. İnşallah burnumda güzel olur da burdan kendisine methiyeler yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?