• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr Engin Erkal - Antalya Hasta yorumları

engin bey antalya MEDSTAR önceki ismiyle yıldız andeva da..... :) nlytlg niye yanlış anlayalımkii:) haklısın üyeliğim kısa sürelik amacım engin beyin başarısını sizlerle paylaşmak ve sizlere yardımcı olabilmek için.. bu sitede doktor ararken aktif bir üye deildim sadece okuyucuydum yani kararsız olan bir araştırmacıydım:( ameliyat olduktan sonra bunu paylaşmak istedimki kötü bir sonuç alsaydımda emin ol bunuda paylaşırdımm ama fazlasıylaa memnunumm:):)üye olmamın diğer bir sebebi de burda bana yardımcı olan arkadaşlara teşekküürr edebilmem.. haklısın bendede bu sayfadaki yeni üye arkadaşları okuduğum zaman bir şüphe olmustu takiii doktorumla görüşene kadar... engin beyle görüştüğün zaman yaptığı başarılı ameliyatların fotolarını göreceksin zaten benide görürsünnn:) ozaman işte doğru adreste olduğundan emin olursunnn........

bütün msjları okudum ama ücret konusunda bilgi alamadım ameliyat olan arkadaslar ücret yazabilir mi ona göre kalkıp antalyaya gelcem:34:

ben de 6 gün önce Engin beye septorinoplasti ameliyatı oldum. burada gördüğüm fotoğraflar ve kendisiyle yaptığım görüşmeler sonucu ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyatım 4.5 saat kadar sürdü. Ameliyattan sonra bugüne kadar ağrım sızım olmadı hafif morluklarım ve şişliklerim var. Ameliyattan çıktıktan sonra alçılı haliyle de olsa şimdilik eskisine göre çok kibar görünüyor burnum. Tabi alçı çıkınca neyle karşılaşırım bilmiyorum. Fakat Engin Bey için kesinlikle gözardı edilmemesi gereken bir durum var: Kendisi gerçekten ilgili, sabırlı ve anlayışlı bir doktor. Ameliyatta neler yapacağını bana tek tek anlattı. Benim yüz yapımla ilgili sıkıntıları dile getirdi. Beni sorduğum her soruyla ilgili aydınlattı. Ameliyattan sonra ufak tefek sorularım içim bile kendisini cep telefonundan aradım sabırla beni dinledi. Gerçekten işini iyi yapmaya çalışan bir doktor. Umarım alçı çıkınca da güzel bir burunla karşılaşırım. Buradan da fotoğraflarımı paylaşırım.

slm mhtp özelden msj atamadm arkadaslk isteği gönderdim.ameliyat ücreti hakkında bilgi alabilir miyim. ya da dr ulaşabilecegim bir numara hastaneyi aradm ücret konusunda telden bilgi veremeyz dediler. ama ben uzaktan gelicem pahalı bulupta geri dönemem bana bilgi verrsenz sevinirimm:)

özel hastane olduğu için hastanenin aldığı ücret yani ödediğim net ücret 2.400 tl....

teşekkür ederim.drla görüştüm bana 3000-4000 arası dedi:(karar veremedim.... senin dediğin ücreti söyleseydi hemen gelecektm Antalyaya kısmet :)

$Untitled - 3.jpg
engin beye selamlar saygılar :D

Bugun dr beyle gorustum.gercekten soylendigi gb cok ilgili:)pazartesi ins ameliyat olcam!bende paylasmlarimi yaparm.umarim sizin gb memnun olurum

bütün msjları okudum ama ücret konusunda bilgi alamadım ameliyat olan arkadaslar ücret yazabilir mi ona göre kalkıp antalyaya gelcem:34:

canım ben setum deviasyonu ve estetik ameliyatı oldum engin bey 2 gün hastanede yatırdı toplam 3.000 lira ödedim

arkadaşlar kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem ama birşey dikkatimi çekti.konunun ilk üç dört sayfalarındaki arkadaşlar(hepsi için demiyorum) sadece bu sayfaya yorum yazmak için üye olmuşlar sanki. bir günlük on günlük en fazla 20 günlük forumda aktifler. buda beni düşündürdü. belkide ben fazla şüpheciyim.asla kimseyi suçlamıyorum.yinede dikkatinize.

inan ki ben de senin gibi düşünmüştüm ama engin bey iyi bir doktor çok anlayışlı ve ilgili. ben yaptığı burnu şuan için çok övemem çünkü önden yamuk duran bir burnum var.Şişlik olduğunu düşünüyorum. İnşallah zamanla düzelir. Onun dışında işlevsel açıdan oldukça iyi durumda. Ben de ameliyat olduktan sonra üye olarak yazmaya karar verdim tavsiye etmek için. Ama kendisiyle konuşursan eğer "fotoğraf görmediysen iyi ya da kötü söylenen hiçbir şeye itibar etme" dedi bana. Reklam düşkünü bir insan değil anlayacağın.

Mrb arkadaslar pazartesi ameliyata giricem ins.yanima neler almam gerek tecrubeli arkadaslar bana yardmci olurmusunz sizin de keske yanima alsaydm dediginz seyler oldumu.cantami hazrlicam tesekkur ederim simdiden:)

Mrb arkadaslar pazartesi ameliyata giricem ins.yanima neler almam gerek tecrubeli arkadaslar bana yardmci olurmusunz sizin de keske yanima alsaydm dediginz seyler oldumu.cantami hazrlicam tesekkur ederim simdiden:)

Hastanede var ama fazladan buz almanı tavsiye ederim başka bir şey almana gerek yok zaten ama biz bir ara buz sıkıntısı çektik.

Sonunda ameliyat oldum.merakla slcinin cikmasini morluklarmn gitmesini bekliyorum

Geçmiş olsun nurti :) arkadaşlığımız başka konudan. Hangisi önce olsun derken burnu hallettin. Tek olsun güzel olsun. Ben de yarın burun için üçüncü ameliyat mı gerekiyor diye görüşmeye gideceğim. Korkuyorum aslında.

Slm yenide.hatrladm diger ameliyat hakkinda karar verememistim burnu tercih ettim ama sanirim gerek kalmadkca bir daha ameliyat olmam ins.ne kadar aci hissetmesemde hastane durumlari skci:( simdi merakla sonucu bekliyorum umarm bu son olur benim icin ikinciye gerek kalmaz.senin burunla olan problemin nedir? İns istedigin sonucu alirsn gercekten bu surec oldukca skntili:((

Back