konuyla ilgili redbutterfly, 100 tane yorum yazmadan mesajlara cevap verilemiyor sanırım, o yüzden buradan cevap vereceğim sana umarım görürsün. yukarıda bahsedilen fiyatlar doğru, benim ameliyatım da o civarda tuttu, eğer bir sağlık problemin varsa sigorta bir kısmını karşılıyor demişti Engin Bey bana ama bahsettiğim gibi benim herhangi bir sağlık problemim yoktu, bundan dolayı ne kadarlık bir kısmını karşılıyor bilmiyorum.
kızlar serik küçük yer diye hekimi de mi küçük allah aşkına ya...sonuçta bu doktorun kendini geliştirmesiyle alakalı bir mevzu.tıp fakültesinde olur işe yaramaz ya da bir sürü paranızı alır bir kaç ay sonra burnunuz çöker.önemli olan şey deneyim,bilmem anlatabildim mi?
Engin Beyin hastalarının hiç biri ameliyat sonrasında herhangi bir sorun yaşamıyorlar ki ben de onlardan biriyim.ne doğru düzgün morluğum oldu ne acı hissettim ne de yaptırdığıma pişman oldum hatta yine olsa yine yaptırırım yani.Bulabileceğiniz en mükemmel doktor,kaçırmayın derim ben.
ayrıca fiyatı da bu kadar takmayın yani öyle yüksek meblağlarda değil.hem kötü bir doktora yaptırıp çöken burnunuzu tekrar yaptırmaya vereceğinize...bence doğru adrestesiniz fıstıklar.öptümmmm
fotoğraf paylaşabilirmisin rica etsem ben doktor araştırıyorum bikaç dr la görüştüm aklıma uymadı ve ailem estetik olmamı istemiyodu ikna ettim ama dr bulamadım özerdemlere iyi diyolar ama kimse fotoğraf paylaşmıyo bende öğrenciyim gidip konuşamadım engin beye iyi diyosunuz demekki iyi ona gidicem artık ama fotoğraf paylaşırmısın merdogan540@gmail.com paylaşmak istersen buda mail adresim ordanda paylaşabilirsin iyi akşamlar
Farkli bir konuda paylasmistim daha onceki mesajlarima bakarak ulasabilirsiniz..
Bende inceledim fakat fotolarınızı göremedim, bizimlede paylaşmanız mümkün mü karar aşamamızda çok etkili olacak..Farkli bir konuda paylasmistim daha onceki mesajlarima bakarak ulasabilirsiniz..
Bende inceledim fakat fotolarınızı göremedim, bizimlede paylaşmanız mümkün mü karar aşamamızda çok etkili olacak..
Bende Ankara, Antalya veya istanbul da olmayı düünüyorum. Sabahlara kadar araştırma yapıyorum(( Lütfen paylaşırmısınız
Merhaba Melisim, yaşadıklarını okudum evet baya can sıkıcı olmuş:-( Ben de Antalya'da estetik doktor arıyorum ama hala emin değilim yorumlardan yararlanmaya çalışıyorum. Benim de burnum hafif kemikli yandan görünüşünü sevmiyorum ama hem yandan hem önden iyi durmalı yapılan estetik bence. Benim mesaj sayım az sanırım fotoğrafları göremiyorum daha ama Antalya'dan da hiç foto koyana rastlamadım bitek Ömer Özkan a olmuş bir arkadaş eklemiş ama ben göremedim onu da.
Benim her Dr. la görüşme şansım da yok ancak burdan bilgiyle karar vericem. Eğer gelişmeleri paylaşırsan sevinirim.
benim de yandan çok hafif kemik var ama soldan belli canımı sıkıyor ama en çok da burnumun ucu sıkıyor canımı hiç foto çektiremiyorum önden ama dr bulamadım öğrenciyim ben ama antalyada oturuyorum şimdide hadi nuralla görüşcem randevu alıp sınavdan sonra sizede bilgi veririm gerçekten zor bir durum anlıyorum sizi birinden bişeyler beklemek dr aramak zor ki burun da çok önemli ben yakınlarda bir dr la görüştüm iyi biri ve sizede ne istediğinizi soruyor enazından sizi dinliyor sonra kendi fikrini söylüyor en olmadı ona gitcem ama oda özel bir hastanede çalışıyor ve mayısta ıspartaya gitcekmiş artık dr bulamazsam onu düşünüyorum ragıp özdemir dr olimposta şuan keşke ist. da olsam muhammet dilbere olurdum kesinlikle çok kibar biri ve güzel burunlar yapmış bu formda gördüm aradım en azından fiyat uysaydı kalcak yer parası dahil olsaydı hiç düşünmem giderdm ama olmadı aslında değer o parayada ama olmayınca olmuyo iştefiyata bide kalcak yer eklenince baya fiyat oldu aştı keşke kalcak yer de içinde olsaydı değer o dr a ama olmadı işte
Sitede bazı yerlerdede yazdım hadi nural çok başarılı kardeşim görümcem kuzenim ve bir çok arkadaşımın burnunu yaptı...özelden isim veririm muayenesi ücretsiz resimlere bakarsınız...bende bu sektördeyim hadi beyi iyi tanırım hatta bütün kbb doktorlarını...burun estetiğinde ve doğal görünümde tek geçerim...plastik cerrah AKIN beyde iyi ama doğal görüntü derseniz ilk isim hadi bey
Sitede bazı yerlerdede yazdım hadi nural çok başarılı kardeşim görümcem kuzenim ve bir çok arkadaşımın burnunu yaptı...özelden isim veririm muayenesi ücretsiz resimlere bakarsınız...bende bu sektördeyim hadi beyi iyi tanırım hatta bütün kbb doktorlarını...burun estetiğinde ve doğal görünümde tek geçerim...plastik cerrah AKIN beyde iyi ama doğal görüntü derseniz ilk isim hadi bey
Ben de Hadi beyin adini duydum daha once ama hic hastasinin fotosu yok sitede sanirim, ben rastlamadim. Diger Ispartaya gidecek dr u hic duymamistim daha once. Yaptiran giden arkadaslar varsa ve paylasirlarsa cok iyi olur, gercekten Antalyali arkadaslardan destek yardim bekliyoruz.
Melism gorusmeye gittigin dr olursa ve paylasirsan cok sevinirim canim, artik busene yaptirmak istiyorum tabii once emin olursam.Dedigin gibi keske Istanbul sansimiz olsa, benim de buradan yorumlarini okudugum arkadaslar var bazilarinin burunlarini da gordum cok basariliydi. Ben de Baris Cakir i cok begeniyorum yaptigi burunlar cok dogal. Emre ilhan da oyle, Muhammet Dilber de iyi sanirim cok arastirmadim ben. Yani orada karar verme sansimiz daha iyi ama benim de imkanim yok orada olmak icin. Ameliyatla birlikte cok yuklu geliyor konaklama gidip gelme parasi. Bir de bakacak kimse yok Istanbulda bana :-( Bu yuzden Antalyada bakiyorum.
Akin Demiralay Istanbuldan geliyormus hasta icin Antalyaya ama onun hakkinda da tam bilgim yok. Ama iyi bir dr oldugunu duydum. Belki onunla da gorusme sansiniz olur geldiginde. Bu da bi fikir olsun size.
Tesekkur ederim dstek icin buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?