• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr.emzik kesinlikle verme dedi

arkadaşlar memenin bi zararı yok verin ya neden korkuyonuz parmak emmek ten iyidir sadece ilk dogdugu zamanlar vermeyin ve çocugu hep yan yatırın

doktor neden emzık verme dedı

bende vermek ıstemıyordum ama o kadar cok rahatsız oldu verdım
gunduz vermıyorum sadece uykuya dalmasında yardımcı oluyor.
bebeklerın her daım emme ıstegı var bunu engellıyemıyoruz...

bana da dr kiziyor cok emzirdigim icin bebegimi ama ne yapayim yalanci meme(emzik) almiyor cok ugrastim olmadi midesi bulaniyor kucuk hanimin ama benim memem agzinda sariliyor bir de ona en buyuk zevki o oylece uyumak mememi alinca kabus basliyor agliyor.benim kizim parmakta emmiyor sadece dogdugunda babasinin kucaginda bas parmagini emmis o kadar simdi yok cok sukur.cumlemize kolay gelsin gercekten sabir isi cocuk buyutmek.

bana da dr kiziyor cok emzirdigim icin bebegimi ama ne yapayim yalanci meme(emzik) almiyor cok ugrastim olmadi midesi bulaniyor kucuk hanimin ama benim memem agzinda sariliyor bir de ona en buyuk zevki o oylece uyumak mememi alinca kabus basliyor agliyor.benim kizim parmakta emmiyor sadece dogdugunda babasinin kucaginda bas parmagini emmis o kadar simdi yok cok sukur.cumlemize kolay gelsin gercekten sabir isi cocuk buyutmek.

eger emzik vermek istersen chicco nun kauçuk damaklısı var annesinin memesi gibi hiissediyomuş

Back