dr.emzik kesinlikle verme dedi

yelsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
198
1
96
45
Ankara
dr.emzik verme dedi oglum 3.ay 1 haftalık baş parmagının tümünü emiyor sonra agzından su şaklinde kusuyor ne yapmalıyım emzik vermek istemiyom ama elini emmesi geçermiki ne yapsam

cnm bende oğluma 10 yakın emzik denedima ma hiçbirisini kendisi almadı ve 2 aylıkken parmak emmeye başladı.şu anda 3,5 yaşında hala emiyor. bence dr la bu konuyu görüş derim yani emzik vermiyorum ama parmak emmeye başlıyo galiba ne yapabilirim diye danış. çünkü ben çok çabalıyoruma ama parmak emmekten vazgeçiremiyorum. emzikten uzaklaştırma şansın daha yüksek

canım benim kızımda 3 aylıkken parmak emmeye başladı.bende bu durumdan çok rahatsızdım dr sakın bebeğe engel olma vazgeçirmeye çalışırsan iyice alışkanlık haline getirir zamanla kendiliğinden bırakır demişti .6 aylık oldu hala cuk cuk parmak emiyo inşallah bırakır.

kızlar benim korkum amcamın kızı elini emmeyi bırakmadı koltuk altından bundan dolayı beze oluştu aldılar ben 3 aylık bebelerin hepsi emiyorsa emzik vermeyim dedim
teşekkür ederim çok tatlı kızın sembar ama oglum küçük

benim yengem de oğluna emzik vermedi.1,5 yaşında oğlu hala parmağını emiyo.bi de emdiği parmağı acayip oldu.ortası inceldi böle bazen şişiyo falan.bi türlü bıraktıramadı.emziği bıraktırması daha kolay.bu dr.lar neden böle diyoki anlamadım.parmak emmesi daha mı iyiymiş?

merhaba kızlar konuyu görünce yazamadan duramadımvallahi benim drum emzık emebilir
deedi sadece bu damaklı olanından alırsanız daha iyi olur dedi eskıdendı emziklerçok basıttı ağız yapısını bozuyordu dedi bende rahatlıkla veriyorum şimdi 20 aylıkkızım biraz daha geçsinde ondan sonra bıraktıracağımyanı ben zararınıgörmedim................

canım yabenım kardesım 15 yasında bıraktı okulda sıranın altına gızlenıp emıyodu cabalamalarını bırakma sakın

vallahı elını emmeye başladıgında agzına dayıyorum emzıgı

benim kiz da cup cup emiyor parmagini ama her zaman degil ama insallah alismazlar zor ya Allah bizlere sabir versin gercekten

15 yaşın damı..şok şok şok oldum valla:)))))
doktorum banada sakinleştirme amacı vermek şartıyla damaklı emzik önerdi..parmak emme gibi bi sorun yaşamadık..kızıma bundan 1 ay önce bıraktırdım emziği ama nasıl bıraktırdım bide bana sorun..1hafta uyumadan gezdik ikimizde..durmadan ağladı..doktorlar 1 yaşından önce mutlaka emziği bıraktırın diyorlar..bide arkadaşım bebeğim 3 aylık oldu diyosun istesende bundan sonra zaten tutmaz ki emzik..onu doğduğunda verseydin keşke...

keşke verseydin canım ya dr.lara kalsa herşey yasak su verme emzik verme bizler nasıl büyümüşüz ya parmak emmesinden iyidir

vallahı kız 15 yasına kadar emmdı zorla bırakrtırdık kız kardesımde orto okul bıtene kadar ve emdıklerı parmak ınceldı oğlanda dıs yapısı cırkın mesela

Kzm emzikte emiyor parmağını da, doktora sordum parak emesini engelleyemiyoruz dedi.
bende parmak emmeye başladığında emziği veriyorum.

bana doktor ilk gün hastane de al ver di :) iyiyki almışım
çoğu zaman emziksızıs ama bazen istiyo,yümruğunu ağzına götürünce de hemen veriyorum

canım yabenım kardesım 15 yasında bıraktı okulda sıranın altına gızlenıp emıyodu cabalamalarını bırakma sakın
evet cnm ya maalesef dediğin doğru uğraşıyorum bıraktırmaya ama çokda üstüne gidince daha ters tepki gösteriyor sürekli emiyor

kızlar ben de 6 yaşıma kadar parmak emmişim. bundan dolayı damak yapım bozuk, gören her dişçi tel takalım diyor ama ben yanaşmıyorum:1no2:
yani dikkat edelim bebişlerimize de böyle sorunlar yaşamayalımsenağlama

bızım drda emzık vermeyın dedı ama bız verdık gazlı bır bebek oldugu ıcın onunla azda olsa sakınlestı 1 yasındada bıraktırmayı dusunuyorum basarırız ıns

benim bebegimde 4 aylık ben 30 günlükken alıştırdım emzik almaya çünkü uykuda rahat oluyo sonrasında beni emzik niyetine kullanıyodu parmak emmek te kötü zamanla nasır olur ya eline agzına sokucagı şeyler ver geçiştir

bende şaşırdım ne yapıcam diye. geceleri bi bakıyorum parmağı ağzında bıraksan sabaha kadar hayatta uyanmaz. emzirirken bile bazen memeyi çıkarıp ağzına parmağını sokuyo vazgeçirmeye çalışıyorum inşallah başarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…