Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bende oğluma 10 yakın emzik denedima ma hiçbirisini kendisi almadı ve 2 aylıkken parmak emmeye başladı.şu anda 3,5 yaşında hala emiyor. bence dr la bu konuyu görüş derim yani emzik vermiyorum ama parmak emmeye başlıyo galiba ne yapabilirim diye danış. çünkü ben çok çabalıyoruma ama parmak emmekten vazgeçiremiyorum. emzikten uzaklaştırma şansın daha yüksek
cnm bende oğluma 10 yakın emzik denedima ma hiçbirisini kendisi almadı ve 2 aylıkken parmak emmeye başladı.şu anda 3,5 yaşında hala emiyor. bence dr la bu konuyu görüş derim yani emzik vermiyorum ama parmak emmeye başlıyo galiba ne yapabilirim diye danış. çünkü ben çok çabalıyoruma ama parmak emmekten vazgeçiremiyorum. emzikten uzaklaştırma şansın daha yüksek
evet cnm ya maalesef dediğin doğru uğraşıyorum bıraktırmaya ama çokda üstüne gidince daha ters tepki gösteriyor sürekli emiyorcanım yabenım kardesım 15 yasında bıraktı okulda sıranın altına gızlenıp emıyodu cabalamalarını bırakma sakın