Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi inşallah bu sefer göndericek:) ya da adamcağız benim burnumu görünce hemen ameliyat olayım diye acil cevap yazmıştır:):)
Kizlaaar belki garip bir soru ama, ameliyattan sonra 4. 5. günlerde fln kuaföre ugramakta bi sakinca varmidir? Dayanilir mi acaba, yoksa aci oluyor mu? Hazir gitmisken bildigim güvendigim kuaföre de ugriyim diyorum![]()
Barış Bey,
Çok yoğun galiba, ben de tasarım istemiştim cevap geç gelmişti.Yaptığı tasarım benim istediğim gibi değildi.Ben sanırım listemdeki doktorlardan biri olan Barış Bey'i eleyeceğim.Serhat Tuncer'den de tasarım istemiştim ama o da gönderdiğim resimlerin tasarım için çok uygun olmadığını yazmış, randevu almamı söylemiş.Ama ben Istanbul'a tasarım yapılmadan nasıl gideyim?Istanbul'da olsam Serhat TUNCER'le ve Emre İLHAN'la görüşürdüm.İstanbul'da oturanlar çok şanslı ya.
Barış Bey,
Çok yoğun galiba, ben de tasarım istemiştim cevap geç gelmişti.Yaptığı tasarım benim istediğim gibi değildi.Ben sanırım listemdeki doktorlardan biri olan Barış Bey'i eleyeceğim.Serhat Tuncer'den de tasarım istemiştim ama o da gönderdiğim resimlerin tasarım için çok uygun olmadığını yazmış, randevu almamı söylemiş.Ama ben Istanbul'a tasarım yapılmadan nasıl gideyim?Istanbul'da olsam Serhat TUNCER'le ve Emre İLHAN'la görüşürdüm.İstanbul'da oturanlar çok şanslı ya.
öle olsaydı benimkine daha önce cvp verirdi:roflol:
kızlar yaa benm aklıma cok garip bisi takıldı, yani garip heraldesimdi bu burnumuz kücülüyor o kadar, e peki o kadar deri ne oluyor napıolar kesiolar mı? nasıl saklıolar, sarkık kalması gerekmez mi yani ???
Ay valla hiç de garip bir soru değil bu :)
Benim de burnumun yarısı gitmiş, deri nasıl sarkmadı, nasıl toparladılar diye düşünüyorum düşünüyorum çözemiyorum :)
ayy ben bunu baska bir topikte daha sormustum, meger tek merak eden ben degilmisim, bir arkadas doktoruna sormus ameliyat olmadan önce, deri esnekmis ve ameliyattan sonra burnun seklini alıyormus, aynen hamilelikte derinin sismesi cocuk dogduktan sonra eski halini alması gibi, yani kesmiolarmıs, deri balon gibi sönüomus![]()
Bir de daha öncede sormuştum ama cevap yazan olmadı..70 gün oldu nerdeyse ben hala nefes alamıyorum bu normal mi diye((
Dilemgiz Duffyy NERDESİNİZZZ senağlama
evet kızlar bunu bana açıklamıştı Barış bey..doğum yapan bir kadının karnı bile 2 yılda esnekliğini kazanır bu deriler şimdi yayılmış durumda kendini toplucak demişti..
şu tasarıma takılan arkadaşlarıma diyorum ki,benim tasarımımı da yanımda yapmıştı Barış bey ve hatta pek beğenmediğimi kendisinede söylemiştim..ama tasarımdan daha güzel daha küçük bir burnum var..benim hayatım değişti,ben çok memnunum ki herkese sonuna kadar tavsiye ederim..
Bir de daha öncede sormuştum ama cevap yazan olmadı..70 gün oldu nerdeyse ben hala nefes alamıyorum bu normal mi diye((
Dilemgiz Duffyy NERDESİNİZZZ senağlama