• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Kizlaaar belki garip bir soru ama, ameliyattan sonra 4. 5. günlerde fln kuaföre ugramakta bi sakinca varmidir? Dayanilir mi acaba, yoksa aci oluyor mu? Hazir gitmisken bildigim güvendigim kuaföre de ugriyim diyorum :utangac:

Kizlaaar belki garip bir soru ama, ameliyattan sonra 4. 5. günlerde fln kuaföre ugramakta bi sakinca varmidir? Dayanilir mi acaba, yoksa aci oluyor mu? Hazir gitmisken bildigim güvendigim kuaföre de ugriyim diyorum :utangac:

ay bu benm de aklıma gelmisti, acaba fön cektirsem o halde olur mu die düsünmüstüm ama sonra burnuma fln elleri kolları carpar die korktum düsüncesinden bile vazgectim :D

Barış Bey,
Çok yoğun galiba, ben de tasarım istemiştim cevap geç gelmişti.Yaptığı tasarım benim istediğim gibi değildi.Ben sanırım listemdeki doktorlardan biri olan Barış Bey'i eleyeceğim.Serhat Tuncer'den de tasarım istemiştim ama o da gönderdiğim resimlerin tasarım için çok uygun olmadığını yazmış, randevu almamı söylemiş.Ama ben Istanbul'a tasarım yapılmadan nasıl gideyim?Istanbul'da olsam Serhat TUNCER'le ve Emre ıLHAN'la görüşürdüm.ıstanbul'da oturanlar çok şanslı ya.

Son düzenleme:
Barış Bey,
Çok yoğun galiba, ben de tasarım istemiştim cevap geç gelmişti.Yaptığı tasarım benim istediğim gibi değildi.Ben sanırım listemdeki doktorlardan biri olan Barış Bey'i eleyeceğim.Serhat Tuncer'den de tasarım istemiştim ama o da gönderdiğim resimlerin tasarım için çok uygun olmadığını yazmış, randevu almamı söylemiş.Ama ben Istanbul'a tasarım yapılmadan nasıl gideyim?Istanbul'da olsam Serhat TUNCER'le ve Emre İLHAN'la görüşürdüm.İstanbul'da oturanlar çok şanslı ya.

ya evet insan uzaktan tarzının uyusup uyusmayacagı bir doktor icin gelemiyor, o nedenle maille tasarım yapmaları cok iyi bir sey o acıdan, en azından karar verip ondan sonra gidiyorsun yanii

Barış Bey,
Çok yoğun galiba, ben de tasarım istemiştim cevap geç gelmişti.Yaptığı tasarım benim istediğim gibi değildi.Ben sanırım listemdeki doktorlardan biri olan Barış Bey'i eleyeceğim.Serhat Tuncer'den de tasarım istemiştim ama o da gönderdiğim resimlerin tasarım için çok uygun olmadığını yazmış, randevu almamı söylemiş.Ama ben Istanbul'a tasarım yapılmadan nasıl gideyim?Istanbul'da olsam Serhat TUNCER'le ve Emre İLHAN'la görüşürdüm.İstanbul'da oturanlar çok şanslı ya.

serhat bey neden öyle dedi acaba? tam profilden değil miydi fotonuz? istanbulda olmadığınızı belirtip daha kaliteli bir fotoyla tekrar tasarım isteseniz. bana yolladığı tasarımı ben baya beğendim o yüzden şansınızı bir daha deneyin bence:)

dahlia,
Olabilir aslında, başka bir fotoyla tekrar şansımı denemeliyim.Fikir veridğin için teşekkürler.Aslında Barış Bey'e gönderdiğim fotoyla aynıydı ama anlamadım.Belki daha sağlıklı bir tasarım yapılması açısından uygun bulmadı.

Kizlaaarrr vakit geldi çatti!! Cuma günü kismetse Istanbul'a uçuyorum. Cumartesi ameliyat :d Lütfen benim için dua ediiin! Dönüste sizlere ameliyatin nasil geçtigini anlatabilmek ümidiyle, Allaha emanet olun!!

öle olsaydı benimkine daha önce cvp verirdi :D :roflol:

ben de mail atıp tasarım yapmasını istemiştim fotoğrafların uygun olmadığını söylemişti sonra daha düzgün fotoğraflar yolladım ama cevap gelmedi bir daha.sık boğaz etmek istemiyorum adamı ama elimde bir tasarı olmadan da kalkıp istanbul'a gitmeye cesaret edemiyorum.

kızlar yaa benm aklıma cok garip bisi takıldı, yani garip heralde :D simdi bu burnumuz kücülüyor o kadar, e peki o kadar deri ne oluyor napıolar kesiolar mı? nasıl saklıolar, sarkık kalması gerekmez mi yani ???

kızlar yaa benm aklıma cok garip bisi takıldı, yani garip heralde :D simdi bu burnumuz kücülüyor o kadar, e peki o kadar deri ne oluyor napıolar kesiolar mı? nasıl saklıolar, sarkık kalması gerekmez mi yani ???

Ay valla hiç de garip bir soru değil bu :)
Benim de burnumun yarısı gitmiş, deri nasıl sarkmadı, nasıl toparladılar diye düşünüyorum düşünüyorum çözemiyorum :)

Ay valla hiç de garip bir soru değil bu :)
Benim de burnumun yarısı gitmiş, deri nasıl sarkmadı, nasıl toparladılar diye düşünüyorum düşünüyorum çözemiyorum :)

yaa evet kac zamandır aklıma takılıyor benm dee, benm burnumun üstünde kırmızı bir iz var iste eger böle kesme gibi bisi yapıolarsa onu da saklasalar keske :D

ayy ben bunu baska bir topikte daha sormustum, meger tek merak eden ben degilmisim, bir arkadas doktoruna sormus ameliyat olmadan önce, deri esnekmis ve ameliyattan sonra burnun seklini alıyormus, aynen hamilelikte derinin sismesi cocuk dogduktan sonra eski halini alması gibi, yani kesmiolarmıs, deri balon gibi sönüomus :D

Vay be :)
Mantıklı tabi ama tuhaf yine de :)

Zaten burnu komple açmadan kapalı teknikle nasıl ameliyat yapıldığını da almıyor benim aklım :)

Ayy..Valla balon gibi sünüyor mu , katlayıp mı kapatıyorlar, içerden pile mi yapıyorlar napıyorlar bilmiyorum ama her ne yaptılarsa, ben yeni burnumdan çok memnunum valla :)

ayy ben bunu baska bir topikte daha sormustum, meger tek merak eden ben degilmisim, bir arkadas doktoruna sormus ameliyat olmadan önce, deri esnekmis ve ameliyattan sonra burnun seklini alıyormus, aynen hamilelikte derinin sismesi cocuk dogduktan sonra eski halini alması gibi, yani kesmiolarmıs, deri balon gibi sönüomus :D

aaa ben kesiyolar sanıyodum :uhm: neyse ben sonuca bakarım ben kesmiyorum ya kaydirigubbakcemile2

evet kızlar bunu bana açıklamıştı Barış bey..doğum yapan bir kadının karnı bile 2 yılda esnekliğini kazanır bu deriler şimdi yayılmış durumda kendini toplucak demişti..
şu tasarıma takılan arkadaşlarıma diyorum ki,benim tasarımımı da yanımda yapmıştı Barış bey ve hatta pek beğenmediğimi kendisinede söylemiştim..ama tasarımdan daha güzel daha küçük bir burnum var..benim hayatım değişti,ben çok memnunum ki herkese sonuna kadar tavsiye ederim..
Bir de daha öncede sormuştum ama cevap yazan olmadı..70 gün oldu nerdeyse ben hala nefes alamıyorum bu normal mi diye:(((
Dilemgiz Duffyy NERDESıNıZZZ senağlama

Bir de daha öncede sormuştum ama cevap yazan olmadı..70 gün oldu nerdeyse ben hala nefes alamıyorum bu normal mi diye:(((
Dilemgiz Duffyy NERDESİNİZZZ senağlama

daha önce nefes probleminiz var mıydı? onda mı değişme olmadı yoksa ameliyattan sonra mı oldu bu nefes alamama? :uhm:

evet kızlar bunu bana açıklamıştı Barış bey..doğum yapan bir kadının karnı bile 2 yılda esnekliğini kazanır bu deriler şimdi yayılmış durumda kendini toplucak demişti..
şu tasarıma takılan arkadaşlarıma diyorum ki,benim tasarımımı da yanımda yapmıştı Barış bey ve hatta pek beğenmediğimi kendisinede söylemiştim..ama tasarımdan daha güzel daha küçük bir burnum var..benim hayatım değişti,ben çok memnunum ki herkese sonuna kadar tavsiye ederim..
Dilemgiz Duffyy NERDESİNİZZZ senağlama

Esincim..Bugün benim tam yirminci günüm.
Hem estetik hem de deviasyon ameliyatıydı benimki. Ve şu anki halimden gayet memnunum..
Son derece de iyi nefes alıyorum.. Daha önce hep ağzım açık uyurdum, asla burnumdan nefes alamazdım ama şu an çok şükür çok iyiyim.

Senin daha evvelden nefes alamama problemin var mıydı ?
Direkt ameliyattan sonra mı başladı ?
Pek normal gelmedi bana. Barış Bey'e danıştın mı bu konuyu ?
Belki sana özel ayrı bir problemdir ve zamanla geçecektir..

Burnunun şeklinden memnun olmana da çok sevindim :) Aman nazar değmesin.. :)

esincim nasılsın ben burlardayım benim de sorunum var ama nefes değil,bi kemik belirdi bir kaç gündür burnumun tam ortasında kemiğin törpülendiği yerde..direkt istanbula gidip barış beye göstericem hemde bir kaç gün tatil yapmış olurum diyorum ahh ahh valla canım sıkkın,şuan da belli değil ama dikkatli bakınca bıçak kesiği gibi bir iz var ve ellediğimde elime geliyo kemik
:(

Back