Dilemgizcim burnunun son hali de süper tatlım..Allah nazarlardan korusun..Barış bey daha öncede dediğim gibi, belki de çok ufak rötüşlarla her yönden çok güzel gözüken burunlar yapıyor..Bir de hayatım zaten senin havan yeter...:)
Bu arada ben de şu anda burnumdan daha memnunum kızlar..hem gözüm alışmaya başladı hem de şişler indikçe, morartılar geçtikçe ve de makyaj vs. yaptıkça gözüme daha iyi gözükmeye başladım..umarım bu durum hep iyiye doğru gider..tabi ara ara şişliği artıyor veya burun garip gibi gözükmüyor değil..bir de resmen aynadan aynaya fark var diycem komik olucak ama var işte..aynadan aynaya değil belki ama ışıktan ışığa fark var da diyebiliriz..:) onun dışında tabi ki ilk ameliyatlar kadar mükemmellik aramıyorum ve zaten kusurlar da var..ama revizyon anlamında başarılı diyebilirim..çevremdekiler eski halinden daha iyi diyorlar..bu bile bir başarı..hatta çok başarılı yapılmış diyenler var..ama tabi ben (ve diğer tüm revizyon ameliyatı isteyenler) hep eski haliyle kıyasladığımız için bize göre hep bir kusur var...:) nefes anlamında da daha ödemli olan tarafın ödemlerinin inmesini bekliyorum..1 ay oldu ama hala bir taraftan daha az nefes alıyorum.. nazım bey ödemlerden dolayıdır demişti nefes sorunuma..
İki kedili bugün açtığın zaman hep aynaya bakmak isteyeceksin..o heyecan çok hoş di mi?
Duffy bence de uçağa binmekte sorun yoktur..yurtdışından gelenler 1 hafta sonra bile döndüler sanırım..senin uzun zaman olduğu için hiç sorun olmaz..o kemik konusu da dışardan çok belli olmuyorsa sorun etme diycem ben..ama tabi barış beye de dedikleri gibi kesin açıp sor ve resmini gönder..şimdiden canını sıkmamaya çalış..
teşekkür ederim canım cvp yazdığın için bana ..
kafaya takmamaya çalışıyorum sağol