Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dilemgiz'cim, zaten eski halinde cok cok güzelmis, massallahh, ama bu halinle acayip güzel olmussun yaa, masallah nazar degmesin gercekten cok begendimm. tekrar tsk ederm bu arada beni de ekledigin icin...
Teşekkürler ebrucum darısı sizlerin başına =))) inşallah herkes böyle mutlu olur ameliyat sonrası bizler gibi kaydirigubbakcemile2
duffy , giz-m , noname, ayseall ; hepinize çok teşekkür ederim :)
giz-mcim; sorduklarına gelince..
Bence ameliyat sonrası insanın simasının değişip değişmemesi tamamen eski burunla alakalı.
Yani, çok problemli olmayan, ufak sorunları olan bir burun yapıldıktan sonra çok da belirgin bir fark olmaz herhalde. Mesela ben bir sürü insanın ameliyat öncesi/sonrası fotoğraflarına baktım da; bir sürü insanın ameliyat öncesi fotoğrafları bile, benim ameliyat sonrasında arzu edebileceğim güzellikteydi.. Alelade burunları olup da, daha güzelini, daha kusursuzunu isteyip ameliyat olan insanlar çook belirgin bir fark yaşamıyorlardır muhtemelen..
Ama benim gibi çok büyük, çok kemerli burnu olanların simasının değişmemesi imkansız.
Ben Barış Bey'in odasında aynaya bakıp kendimi ilk gördüğüm anda yemin ederim bayılıcam sandım.Dizlerimin bağı çözüldü, başka birine bakıyormuşum gibi hissettim.. Gözlerim, kaşlarım, dudaklarım bile değişmiş gibi geldi.. Burun insanın tüm çehresini değiştiren bir organ.. Ve yani benim burnumun yarısını almışlar resmen :) Nasıl değişmez insan böyle olunca :)
Senin de burnun nasıl bilmiyorum ama , ister benim eski burnum gibi çok büyük ve çirkin, ister daha az problemli olsun, değişim yaşayacağın kesin..Ameliyat öncesi insan vesvese yaşamaya meyilli oluyor, sen de kötü düşünceleri kov aklından. Çok güzel olacak her şey. Senin de içine sinen bir burnun olacak inşallah.
İlaç meselesine gelince...
Ben şeker hastası olduğum için, düzenli olarak şeker ilaçları içiyorum. Barış Bey'e sormuştum, mahsuru olmadığını söylemişti. Ameliyatın bir önceki gecesinde bile almıştım yani ilaçlarımı.
Sadece son bir hafta aspirin almamamı ve ağrı kesicileri de mecbur olmadıkça içmememi söylemişlerdi.Son iki gün heyecandan migrenimin tutmasına rağmen, bir şey olur diye korkup ağrı kesici de almamıştım.
Morluk ve şişliğe gelinceee..
Valla ben çok morarmadım, sadece göz kapaklarımda ve göz çevremde çürükler oldu ama çook şiştim. Derim yırtılıverecekmiş gibi hissediyordum..Dudaklarımın şişliğinden ağzımı açıp yemek yiyemiyordum. Ama hepi topu 5 gün sürdü yani.. Sonra hızla geçti tüm sıkıntılarım..
Dayanılmayacak gibi bir ağrı, acı falan da olmuyor sadece nefes alamamanın sıkıntısı, ve klostrofobik bir his oluşuyor yani.
Göz açıp kapayıncaya kadar geçecek giz-mcim...Anlamayacaksın bile.
Bak bugün benim iki haftam doldu. İnanamıyorum tüm bunların olup bittiğine.
İstanbul'a geldiğinde bir sıkıntın, yardıma ihtiyacın olursa lütfen haberdar et beni. Elimden geleni yaparım..
slm kızlar barış bey şu anda burun ameliyatlarını kaça yapıyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
dilemgiz ve iki kedili deli
öncelikle ilgilenip cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim ..
ben içimin rahatlaması için direkt barış beye kontrole gidicem.çok kafama takıyorum.şişlik indikçe ortaya çıktı resmen.
uçağı binmekte bir sakınca var mı yok mu onu merak ettim ben![]()