Dilemgizcim burnunun son hali de süper tatlım..Allah nazarlardan korusun..Barış bey daha öncede dediğim gibi, belki de çok ufak rötüşlarla her yönden çok güzel gözüken burunlar yapıyor..Bir de hayatım zaten senin havan yeter...:)
Bu arada ben de şu anda burnumdan daha memnunum kızlar..hem gözüm alışmaya başladı hem de şişler indikçe, morartılar geçtikçe ve de makyaj vs. yaptıkça gözüme daha iyi gözükmeye başladım..umarım bu durum hep iyiye doğru gider..tabi ara ara şişliği artıyor veya burun garip gibi gözükmüyor değil..bir de resmen aynadan aynaya fark var diycem komik olucak ama var işte..aynadan aynaya değil belki ama ışıktan ışığa fark var da diyebiliriz..:) onun dışında tabi ki ilk ameliyatlar kadar mükemmellik aramıyorum ve zaten kusurlar da var..ama revizyon anlamında başarılı diyebilirim..çevremdekiler eski halinden daha iyi diyorlar..bu bile bir başarı..hatta çok başarılı yapılmış diyenler var..ama tabi ben (ve diğer tüm revizyon ameliyatı isteyenler) hep eski haliyle kıyasladığımız için bize göre hep bir kusur var...:) nefes anlamında da daha ödemli olan tarafın ödemlerinin inmesini bekliyorum..1 ay oldu ama hala bir taraftan daha az nefes alıyorum.. nazım bey ödemlerden dolayıdır demişti nefes sorunuma..
İki kedili bugün açtığın zaman hep aynaya bakmak isteyeceksin..o heyecan çok hoş di mi?
Duffy bence de uçağa binmekte sorun yoktur..yurtdışından gelenler 1 hafta sonra bile döndüler sanırım..senin uzun zaman olduğu için hiç sorun olmaz..o kemik konusu da dışardan çok belli olmuyorsa sorun etme diycem ben..ama tabi barış beye de dedikleri gibi kesin açıp sor ve resmini gönder..şimdiden canını sıkmamaya çalış..
Biliyor musunuz, aynaya bakıp sürekli gülesim var ama içimdeki senelerce dalga geçilmiş özgüvensiz kız da aptal aptal ağlamak istiyor nedense...
Ah canım seni çok iyi anlıyorum, bu cümlen içimi ürpertti, beni çok duygulandırdı. Herşeyin istediğin gibi olmasına çok sevindim ve daha da iyisi gün geçtikçe herşey daha da güzel olacak inan :)
arkadaşlar barış beyin genel tavrı nasıl muayenelerde filan? Ben maille tasarımdan sonra fikirlerimi uygun bir dille anlattım ve bi kaç şey sordum. "profile sadece bakınız. burun delikleri ameliyatta düzeltilir" demiş. Biraz soğuk bi cevap değil mi? Üstelik bir haftada alabildim bu maili. barış beyde yine de ısrarlıyım ama hayalkırıklığım devam ediyor
sen bir haftada cvp alabilmissin, benm kac hafta oldu hala cvp vermediheralde vakti yok ya da cok mail geliyorsa benmkiler geride kalmıstır fln diye düsünmeye basladım bilemiyorum
sen bir haftada cvp alabilmissin, benm kac hafta oldu hala cvp vermediheralde vakti yok ya da cok mail geliyorsa benmkiler geride kalmıstır fln diye düsünmeye basladım bilemiyorum
vakti yoktur anlıyorum ki ben tasarım yapabilmelerine de şaşıyorum. yapmak zorunda değil çünkü yapmayan muayenede yapabilirim sadece diyen doktorlar da var ama ben barış beyi fazla gözümde büyüttüm galiba. sen tasarım mı istemiştin yoksa sadece soru mu sormuştun?
ben tasarım istemistim cünkü barıs beyin tasarımını cok merak ediyordum, aklımda olan bir doktordu, ben ankarada oturuyorum ama yani sırf onun icin istanbula bile gidebilirdim ama vazgectim, kac hafta oldu tasarım yapmadı, e tasarım görmeden tarzımızın uyusup uyusmayacagını bilmeden de burdan kalkıp oraya gidemeyecegim yani, ankarada olacagım insallah
belirtmişsindir di mi ankaradayım filan diye. bence şansını tekrar dene çünkü bana bir haftada tasarımı yolladı. mailin arkalarda kalmış olabilir. hem diğer türlü aklında kalır keşke tasarımı görseydim diye.
valla canm belirttim mi hic hatırlamıyorum o kadar oldu ki göndereliama bence de arkalarda kalmıstır gibi geliyor ve bir türlü fırsat bulup bakamamıstır heralde. cnm senin tasarımın nasıl olmus peki merak ettim. ya bir daha göndersem ayıp mı olur acaba die düsünüyorum...
bence ayıp olmaz hatta ben burda bir arkadaşa sordum. baya doktordan tasarım cevabı almıştı gönderdikten sonra telefon ile aradıkları olmuş:) hem de senden sonra ben yolladım ben cevap aldım senin çoktan almış olman lazımdı. şansını denemekten hiç zarar gelmez.
tasarıma gelince o da bi hayalkırıklığıydı. tabi çok önemli değil doktora güvendikten sonra tasarım değişebilen bir şey. mesela serhat tuncerin yaptığı burunları çok sevimli buluyorum ama kendime yakıştıramıyodum ama en çok onun yaptığı tasarımı beğendim. diğer doktorlardan cevap gelince buraya koyabilirim belki.
cnm koyarsan cok iyi olur, ya da mail fln atsan bana, bende merak ediyorum acıkcası nasıl tasarımlar diye, doktorla zevklerin uyusması cok önemli bir sey bence... her doktorun tarzını begenmeyebilir insan
tmm cnm özelden mailimi yazıyorum , tesekkur ederim, bu arada sana uydum baris beye tekrar mail gönderdim :) bakalm simdi cvp verecek mi?
bi gelse cevaplar burda eski halini de koyucam fikir değiştirmezsem:) sana şu anda yollayamam ama özelden yaz bana mailini bi iki güne mail atarım sana olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?