Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

teşekkür ederim canım cvp yazdığın için bana ..
kafaya takmamaya çalışıyorum sağol

Biliyor musunuz, aynaya bakıp sürekli gülesim var ama içimdeki senelerce dalga geçilmiş özgüvensiz kız da aptal aptal ağlamak istiyor nedense...

Ah canım seni çok iyi anlıyorum, bu cümlen içimi ürpertti, beni çok duygulandırdı. Herşeyin istediğin gibi olmasına çok sevindim ve daha da iyisi gün geçtikçe herşey daha da güzel olacak inan :)

Dilemgiz fistik gibi olmussun, yeni burnun çokkk yakismis, güle güle kullan cnm

Iki kedili delicim, burnunu begenmene çokk sevindimm.. eminim insanin psikolojisi bambaska oluyordur :) yakinda foto da görmek isteriz!! umarim bende bi kaç haftaya kadar böyle memnun bi sekilde tecrübelerimi paylasabilirim sizlerle insallah..

Kizlar biraz konu disi belki ama.. 3/4 gün sonra asil macera basliyor benim için.. Istanbulda önerebileceginiz uygun ve güvenli hoteller var mi acaba? Yardimci olabilirmisiniz.. bi hafta boyunca hastanenin konuk evinde kalamam sanirim, çok pahali..

Teşekkürler canımcımm =)) taksimde güvenli oteller var ama bildiğim kadarıyla gecelik 60 euro falan.Bizim burada etiler uygulama oteli var çok uygun diye okumuştum gazetede.Hastaneye da yakın.İstersen bir ara sor canım.ama baya önceden rezervasyon şart dolu oluyor çünkü uygun ve merkezi bir yer.

Ah canım seni çok iyi anlıyorum, bu cümlen içimi ürpertti, beni çok duygulandırdı. Herşeyin istediğin gibi olmasına çok sevindim ve daha da iyisi gün geçtikçe herşey daha da güzel olacak inan :)

Ben de duygulandım şimdi..Öncesi ve sonrasındaki o gergin bekleyiş..ve sonunda herşeyin hayal ettiğinden de güsel olması...birden rahatlamayla gelen mutluluk ve ağlama isteği =)) çoook normal canım.Döktüğümüz mutluluk gözyaşı olsun.:1hug:

İki Kedili Delicim,
Eminim aynı duyguları tüm ameliyat olanlar yaşamıştır,ama 10 gün sonra daha farklı olucaksın hatta 1 ay sonra ben 3.aya doğru gidiyorum kendime alıştım ama çok zorlanmıştım.
Şimdi sadece çok uyuyunca ve regl öncesi şiş oluyorum.Tatlı bir ifadem oldu memnunum :)

iki kedili deli çok sevindim burnunu beğenmene hissettiklerin çok güzel şeyler güle güle kullan yeni burnunu

dilemgiz
bende barış beye ameliyat olmak istiyorum. fikir vermesi için senin sonucunu görmek istiyorum. resim yollarsan yada listene eklersen sevinirim. ayrıca çok güzel olmuş diyorlar çok merak ettim :):)

arkadaşlar barış beyin genel tavrı nasıl muayenelerde filan? Ben maille tasarımdan sonra fikirlerimi uygun bir dille anlattım ve bi kaç şey sordum. "profile sadece bakınız. burun delikleri ameliyatta düzeltilir" demiş. Biraz soğuk bi cevap değil mi? Üstelik bir haftada alabildim bu maili. barış beyde yine de ısrarlıyım ama hayalkırıklığım devam ediyor

sen bir haftada cvp alabilmissin, benm kac hafta oldu hala cvp vermedi heralde vakti yok ya da cok mail geliyorsa benmkiler geride kalmıstır fln diye düsünmeye basladım bilemiyorum

sen bir haftada cvp alabilmissin, benm kac hafta oldu hala cvp vermedi heralde vakti yok ya da cok mail geliyorsa benmkiler geride kalmıstır fln diye düsünmeye basladım bilemiyorum

vakti yoktur anlıyorum ki ben tasarım yapabilmelerine de şaşıyorum. yapmak zorunda değil çünkü yapmayan muayenede yapabilirim sadece diyen doktorlar da var ama ben barış beyi fazla gözümde büyüttüm galiba. sen tasarım mı istemiştin yoksa sadece soru mu sormuştun?

bir de maili bana az önce yolladı istersen tekrar at mailini hazır bil başında yakalamışken:):)

ben tasarım istemistim cünkü barıs beyin tasarımını cok merak ediyordum, aklımda olan bir doktordu, ben ankarada oturuyorum ama yani sırf onun icin istanbula bile gidebilirdim ama vazgectim, kac hafta oldu tasarım yapmadı, e tasarım görmeden tarzımızın uyusup uyusmayacagını bilmeden de burdan kalkıp oraya gidemeyecegim yani, ankarada olacagım insallah

belirtmişsindir di mi ankaradayım filan diye. bence şansını tekrar dene çünkü bana bir haftada tasarımı yolladı. mailin arkalarda kalmış olabilir. hem diğer türlü aklında kalır keşke tasarımı görseydim diye.

valla canm belirttim mi hic hatırlamıyorum o kadar oldu ki göndereli ama bence de arkalarda kalmıstır gibi geliyor ve bir türlü fırsat bulup bakamamıstır heralde. cnm senin tasarımın nasıl olmus peki merak ettim. ya bir daha göndersem ayıp mı olur acaba die düsünüyorum...

bence ayıp olmaz hatta ben burda bir arkadaşa sordum. baya doktordan tasarım cevabı almıştı gönderdikten sonra telefon ile aradıkları olmuş:) hem de senden sonra ben yolladım ben cevap aldım senin çoktan almış olman lazımdı. şansını denemekten hiç zarar gelmez.
tasarıma gelince o da bi hayalkırıklığıydı. tabi çok önemli değil doktora güvendikten sonra tasarım değişebilen bir şey. mesela serhat tuncerin yaptığı burunları çok sevimli buluyorum ama kendime yakıştıramıyodum ama en çok onun yaptığı tasarımı beğendim. diğer doktorlardan cevap gelince buraya koyabilirim belki.

cnm koyarsan cok iyi olur, ya da mail fln atsan bana, bende merak ediyorum acıkcası nasıl tasarımlar diye, doktorla zevklerin uyusması cok önemli bir sey bence... her doktorun tarzını begenmeyebilir insan

cnm koyarsan cok iyi olur, ya da mail fln atsan bana, bende merak ediyorum acıkcası nasıl tasarımlar diye, doktorla zevklerin uyusması cok önemli bir sey bence... her doktorun tarzını begenmeyebilir insan

bi gelse cevaplar burda eski halini de koyucam fikir değiştirmezsem:) sana şu anda yollayamam ama özelden yaz bana mailini bi iki güne mail atarım sana olur mu

tmm cnm özelden mailimi yazıyorum , tesekkur ederim, bu arada sana uydum baris beye tekrar mail gönderdim :) bakalm simdi cvp verecek mi?

hadi inşallah bu sefer göndericek:) ya da adamcağız benim burnumu görünce hemen ameliyat olayım diye acil cevap yazmıştır:):)

bi gelse cevaplar burda eski halini de koyucam fikir değiştirmezsem:) sana şu anda yollayamam ama özelden yaz bana mailini bi iki güne mail atarım sana olur mu

tmm cnm özelden mailimi yazıyorum , tesekkur ederim, bu arada sana uydum baris beye tekrar mail gönderdim :) bakalm simdi cvp verecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…