• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

kızlar, barış çakıra deviasyon ameliyatı ile birlikte estetik olucam. ssk, deviasyonu karşılıyor değil mi? aynı ameliyattan yaptıran var mı acaba (yani deviasyon ve estetik ameliyatı)? varsa ssk ile ne kadara geliyor ücret, bilgisi olan varsa çok sevinirim.

bir de barış beyin ilk görüşme ücreti 140 tl mi hala?

kızlar, barış çakıra deviasyon ameliyatı ile birlikte estetik olucam. ssk, deviasyonu karşılıyor değil mi? aynı ameliyattan yaptıran var mı acaba (yani deviasyon ve estetik ameliyatı)? varsa ssk ile ne kadara geliyor ücret, bilgisi olan varsa çok sevinirim.

bir de barış beyin ilk görüşme ücreti 140 tl mi hala?

canım merhaba
bende deviasyon ve estetik oldum ssk karşılamıyor

iki kedili çok çok sevindim hihoyyyt her ne kadar daha önce dediğin gibi içindeki utangaç çekingen kız çocuğu hep var olacaksa da, artık sen bambaşka birisin!! Darısı benim ve benim gibi yıllar boyu bu konudan gerçekten büyük sorunlar çekmiş hepimizin başına inşallah!! Sevgiler

duffy , giz-m , noname, ayseall ; hepinize çok teşekkür ederim :)

giz-mcim; sorduklarına gelince..

Bence ameliyat sonrası insanın simasının değişip değişmemesi tamamen eski burunla alakalı.
Yani, çok problemli olmayan, ufak sorunları olan bir burun yapıldıktan sonra çok da belirgin bir fark olmaz herhalde. Mesela ben bir sürü insanın ameliyat öncesi/sonrası fotoğraflarına baktım da; bir sürü insanın ameliyat öncesi fotoğrafları bile, benim ameliyat sonrasında arzu edebileceğim güzellikteydi.. Alelade burunları olup da, daha güzelini, daha kusursuzunu isteyip ameliyat olan insanlar çook belirgin bir fark yaşamıyorlardır muhtemelen..
Ama benim gibi çok büyük, çok kemerli burnu olanların simasının değişmemesi imkansız.

Ben Barış Bey'in odasında aynaya bakıp kendimi ilk gördüğüm anda yemin ederim bayılıcam sandım.Dizlerimin bağı çözüldü, başka birine bakıyormuşum gibi hissettim.. Gözlerim, kaşlarım, dudaklarım bile değişmiş gibi geldi.. Burun insanın tüm çehresini değiştiren bir organ.. Ve yani benim burnumun yarısını almışlar resmen :) Nasıl değişmez insan böyle olunca :)

Senin de burnun nasıl bilmiyorum ama , ister benim eski burnum gibi çok büyük ve çirkin, ister daha az problemli olsun, değişim yaşayacağın kesin..Ameliyat öncesi insan vesvese yaşamaya meyilli oluyor, sen de kötü düşünceleri kov aklından. Çok güzel olacak her şey. Senin de içine sinen bir burnun olacak inşallah.

ılaç meselesine gelince...
Ben şeker hastası olduğum için, düzenli olarak şeker ilaçları içiyorum. Barış Bey'e sormuştum, mahsuru olmadığını söylemişti. Ameliyatın bir önceki gecesinde bile almıştım yani ilaçlarımı.
Sadece son bir hafta aspirin almamamı ve ağrı kesicileri de mecbur olmadıkça içmememi söylemişlerdi.Son iki gün heyecandan migrenimin tutmasına rağmen, bir şey olur diye korkup ağrı kesici de almamıştım.

Morluk ve şişliğe gelinceee..
Valla ben çok morarmadım, sadece göz kapaklarımda ve göz çevremde çürükler oldu ama çook şiştim. Derim yırtılıverecekmiş gibi hissediyordum..Dudaklarımın şişliğinden ağzımı açıp yemek yiyemiyordum. Ama hepi topu 5 gün sürdü yani.. Sonra hızla geçti tüm sıkıntılarım..
Dayanılmayacak gibi bir ağrı, acı falan da olmuyor sadece nefes alamamanın sıkıntısı, ve klostrofobik bir his oluşuyor yani.

Göz açıp kapayıncaya kadar geçecek giz-mcim...Anlamayacaksın bile.
Bak bugün benim iki haftam doldu. ınanamıyorum tüm bunların olup bittiğine.
ıstanbul'a geldiğinde bir sıkıntın, yardıma ihtiyacın olursa lütfen haberdar et beni. Elimden geleni yaparım..

Son düzenleme:
kıslar herkese selam ben barıs beye 28 nısan kapalı teknık amelıyat olcam acaba bu konuda bılgısı olan varmı acıkmı ıyı yoksa kapalı kafama takıldı ıkı delı senınkı nasıldı:)

Barış Bey ekstra bir durum olmadıkça kapalı tekniği tercih ediyor bildiğim kadarıyla. Benimki de kapalıydı.

Hayırlı olsun şimdiden :)

tesekkur ederım umarım kolay rahat bır amelıyat gecırım ama acayıp korkmaya basladım bıle en cok korktugum sımetrı olayının olması yanı burun delıklerımde umarm ole bır sorunla karsılasmam acaba kapalı teknıktede bu sımetrı olayı oluyormu

ıkikedilicimm çok sevindim canımmm burada bu süreci beraber yaşayan insanlar sonuçta mutlu olunca oluşan sinerjiden mi nedir biz de çooook mutlu oluyorus =))) yeni burnunla mutluluklar dilerim tatlım ^-^

İki kedilicim, yeni burnunla yenilenen hayatına hoş geldin!..Çok sevindim ben de sevdiğine..O garipseme duygusu da çok normal..Çok iyi anlıyoruz seni biz aynısını yaşayanlar..Allahtan güzel yönde bir değişim olmuş..Allaha şükürler olsun ve maşallah diyelim..

NNN1981 senin de doğum günün kutlu olsun..Nice sağlıklı mutlu yaşlara kavuşman dileğiyle..

ikikedilidelicim çok geçmiş olsun tekrardan..bende acaip sevindim burnunu beğenmene . sağlıkla huzurla yaşa yeni görünümünü inşallah..çok öptüm =)

iki kedili delicim,gordun mu bak ne cabul gecti o zor donem,gercekten cok sevindim burnunu begenmene,bundan sonra hergun dahada guzellesicek zaten,yeni,guzel,minik burnunla sana guzel gunler diliormm:nazar:

slm kızlar barış bey şu anda burun ameliyatlarını kaça yapıyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

kızlar yardım edin banaa
çok kötüyümmmmmmmmmmm
dün burnumu inceliyordum yine elimle yokluyordum üst kısmında bi kemik farkettim,dışardan belli olmuyor.ama elleyince belli oluyor,dünden beri çok kötüyüm,şişlik indikçe ortaya çıktı sanırım.tamda kemerin törpülendiği yerde.off napıcam ben :((

kızlar yardım edin banaa
çok kötüyümmmmmmmmmmm
dün burnumu inceliyordum yine elimle yokluyordum üst kısmında bi kemik farkettim,dışardan belli olmuyor.ama elleyince belli oluyor,dünden beri çok kötüyüm,şişlik indikçe ortaya çıktı sanırım.tamda kemerin törpülendiği yerde.off napıcam ben :((

Canım panikleme o durum bende de var.Tam o 's' in törpülendiği yer altta hafif pütürlü.Dokununca belli oluyor hatta kimse anlamıyor ama dışarıdan bakınca sanki çook hafif gölgeli duruyor gibi orası.Son gitmemde barış beye sordum kemik zarıyla ilgili bi takım açıklamalarda bulundu çok normal falan dedi.

Kızlar yeni bir albüm ekledim bakmak isteyenlere duyurulur.Baktım bahsettiğim çekimi yapacağım yok-inanılmaz bir yoğunluktayım- ben de geçen hafta random bir şekilde okuldan gelip hadi giz bi kaç kare çek dedim.Anca fırsat buluyorum koymaya.Fotolar çok amatör ve de yorgun ama amaç zaten burnun değişimini gözlemlemek.:nazar:
Ameliyat olacaklara da moral ve cesaret olsun istedim ben biliyorum insan ne kadar olumlu etkileniyor bu sonuçları görünce ^-^ kaydirigubbakcemile3

yani o kemik değil mi ama benim pütürlü değil bide o hissettiğim kemiğin aşağısına doğu bir çukurluk var sanki.yani o kemik zarımı öle mi kalıcak
hiç kontrole gitmedim acaba gitsem mi

dilemgiz, fotolarını görmek icin arkadas listende mi olmamız gerekiyor?

Evet işte bendeki de hafif çukur gibi.Özellikle dokununca çok belli oluyor.Ben 3.ay kontrolünde sorucam tekrar ama şu an aşırı rahatsız olmuyorum fotolarda belli bile olmuyor.İlk aydan sonra hiç kontrole gitmedim ben artık 3. ve 6. ayda kontole geliceksin o kadar demişti Barış bey.Bir ara istersen için rahatlasın canım.

Back