Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uçakla seyahat yapmanın bir sakıncası olur mu bu dönemde
bilgisi olan var mı bu konuda
bi sorun olmamasi lazim cnm.. yurtdisindan hastalari kisa süre için gelip ameliyat olup tekrar döndüklerine göre, bi problem olmaz heralde?
10 günüm kaldi... günler geçmek bilmiyor artik :)
Bu arada kizlar.. ameliyattan hemen sonraki günler yemek yemekte zorlaniyor mu insan? ya da dis firçalamak fln mümkün mü, degil mi? böyle konularda sorun olursa çok zorluk çekecegimi ve rahatsiz olacagimi düsünüyorum da ben CADIARZU
Qedicim benim burnumun sağ kanadı sola göre belirgin bi şekilde daha şişti ve daha aşağıda duruyordu ama ödemler tamamen geçince o da kendiliğinden düzeldi.ben geceleri cilt bakımımı yaparken nemlendiriciyle hafif masaj yapıyordum.etkili oldu mu bilemem ama şu an gayet iyi bir durumdayım.Düzeleceğini düşünüyorum seninkinin de.
Dilemgiz ..... cevabın için çok teşekkür ederim canım umarım haklısındır çünki ayın yirmibirinde randevum var barış beyle eğer kabul ederse mayısın ilk haftası ameliyat olmak istiyorum sevgiler a.s.:enbuyukkk:Barış beyin uzmanlaştığı iki alan burun ve göğüs bildiğim kadarıyla.Ben burnum için gittiğimde göğüs için de bilgi almıştım.Bir kaç örnek gösterdi inanılmaz başarılıydı.Çok doğal,simetrik ve mükemmel örneklerdi ki sana da görüşmede gösterir ve o güveni alırsın zaten.Önümüzdeki yıllarda göğüs ameliyatı olursam tek isim Barış bey olur.
Gedicim bankacısın sanırım nerede merak ettim
Kızlaaar !
Sonunda burnumu gördüm !! 8.30'da randevum vardı, eve şimdi geldim, gelir gelmez oturdum bilgisayar başına.
Hayatımın en tuhaf anıydı aynaya ilk bakışım.. Başka biri gibi olmuşum. Benim çok büyük ve çok kemerli bir burnum vardı, o yüzden inanılmaz bir değişim olmuş yani.. Hâlâ çok şiş ama buna rağmen güzel görünüyor.. Barış Bey hiç bir problem olmadığını söyledi; "10 numara bir ameliyat oldu" dedi
Çok şaşkınım valla ne diyeceğimi bilemiyorum :1rolleyes:
O kadar değişmiş ki simam...Kendime alışmam zaman alacak galiba.. kaydirigubbakcemile3
Spora tekrar başlayıp başlayamayacağımı, sırt üstü uyumayı bırakıp bırakamayacağımı, burnuma dokunmamın, krem falan sürmemin mahsuru olup olmadığını sordum, "Ameliyat olduğunu unut artık, normal hayatına dön" dedi. Bu da rahatlattı beni..Gerçekten hiç bir sıkıntım kalmadı zaten.Burnumu darbelerden koruyarak normal düzenime dönmekten başka yapacak bir şey kalmadı bana :)
Barış Bey'e gelince...
O kadar ilgili, o kadar güleryüzlü , insana o kadar güven aşılayan bir doktor ki ; gönül rahatlığıyla, kendisine ameliyat olmayı düşünen herkese tavsiye ederim..
![]()
a.s. cnm cok sevindim burnunun güzel olduguna, inan merakla takip ediyordum nasıl olacaksın diye... insallah darısı bizlerin basına
Kızlar Ayrıca Bugün 28 oldum :) bu sebeplede biraz garibim,yeni burun yeni yaş :) inş.yepyeni bir aşkda bulurum :) Burnumu beğenecek bir aşk lazım bana :)
Kızlaaar !
Sonunda burnumu gördüm !! 8.30'da randevum vardı, eve şimdi geldim, gelir gelmez oturdum bilgisayar başına.
Hayatımın en tuhaf anıydı aynaya ilk bakışım.. Başka biri gibi olmuşum. Benim çok büyük ve çok kemerli bir burnum vardı, o yüzden inanılmaz bir değişim olmuş yani.. Hâlâ çok şiş ama buna rağmen güzel görünüyor.. Barış Bey hiç bir problem olmadığını söyledi; "10 numara bir ameliyat oldu" dedi
O kadar değişmiş ki simam...Kendime alışmam zaman alacak galiba.. kaydirigubbakcemile3
Spora tekrar başlayıp başlayamayacağımı, sırt üstü uyumayı bırakıp bırakamayacağımı, burnuma dokunmamın, krem falan sürmemin mahsuru olup olmadığını sordum, "Ameliyat olduğunu unut artık, normal hayatına dön" dedi. Bu da rahatlattı beni..Gerçekten hiç bir sıkıntım kalmadı zaten.Burnumu darbelerden koruyarak normal düzenime dönmekten başka yapacak bir şey kalmadı bana :)
Barış Bey'e gelince...
O kadar ilgili, o kadar güleryüzlü , insana o kadar güven aşılayan bir doktor ki ; gönül rahatlığıyla, kendisine ameliyat olmayı düşünen herkese tavsiye ederim..
![]()
Kızlaaar !
Barış Bey'e gelince...
![]()