Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

yo amacım korkutmak olamaz zaten bende aynı şeyleri dedim 2 saniyede çıkıyor,anlamıyorsun dedim
sörf tahtası sadece benzetmeydi...

Kizlar merhaba benim burnumun üzerinde siyah bir nokta var yani aslinda siyahda degil açik bir renk kahverengi, cilt bakimi yaptirmam gerekiyormu? ben yurt disinda yasadigim için Istanbulda vakit kaybetmek istemiyorum burda yogun islerim var...
yardimci olun kizlar tesekkur ederim

:roflol::1hug:

Burnumun kaşıntısından ölmek üzereyim !
Alçıyı söküp hart hart kaşıyasım var ! Ay Allah'ım , insanın burnunu kaşıması bile nasıl bir nimetmiş , alçının altını kaşıyamıyorum, deliricem !

Burnu kaşınanınız olmuş muydu ? Bir öneriniz var mı , yapılcak bir şey olduğunu sanmıyorum ama bir ümit soruyorum işte
Vallahi çıldırmak üzereyim ben

Canım,
Bende çok zorlanmıştım evde tur atıyordum yada uyumaya çalışıyordum
Başka yolu yok ne yazık ki

ay hayir yapilcak hicbisiy yok ne yazik ki,hemen o anda seni mutlu eden,ve burnunla hic alakasi olmayan bisiy dusunup aklini dagitmani oneririm iki kedili deli'cim,ben oole yapiodum :)

arkadaslar bende baris beye gogus kucultme ameliyati olmak istiyordum ama bugun yolladigi mailde istedigi parayi gorunce vazgectim

benim sadece tek gogsumu kucultucek meme asimetrisi oldugu icin 4 milyar istedi benden ben cok para iki gogsumede uygulamicak bu parayi veremem

canim bu beni artik psikolojik olarak cok rahatsiz etmeye basladi soyle diyim goguslerimin arasinda en az 1 beden oynuyor biri 80 ise digeri 85 nasil sudyen alacagimi sasiriyorum ne giysem belli oluyor gibime geliyor kotu oluyorum

ikikedilicim aynı his bana da oluyordu artık havasızlıktan alçının altı baya kaşınmaya başlıyor.hatta bi randevum bir gün ertelenmişti depresyona girmiştim bi gece daha sabredicem diye.bu da doğal sürecin bir parçası yalnız değilsin yani =))

Bugün 67.günüm,güneş gözlüğü ne zaman takmalıyım,ya güneşe çıkmam ne zaman olmalı?Solaryum ?

Bugün 67.günüm,güneş gözlüğü ne zaman takmalıyım,ya güneşe çıkmam ne zaman olmalı?Solaryum ?

Ben görüşmeye gittiğimde Barış Bey'e , 20 martta ameliyat olup 20 mayıs gibi tatile gidip gidemeyeceğimi sormuştum, o da ilk bir aydan sonra güneşlenebileceğimi ve denize de girebileceğimi söylemişti. Sadece iskeleden dalmam, aşırı güneşlenmem, burnuma darbe getirecek şekilde hareket etmem sakıncalıymış..

Senin de iki aydan fazla olmuş, gönül rahatlığıyla güneşe çıkabilirsin yani..

Gözlük meselesini ise bilemicem. Ama iki aydan sonra, kısa süreli güneş gözlüğü takmanın sakıncası olmaz bence.

kızlar benim sag tarafım soldan yaklaşık 1 mm aşağıda cok dikkatli bakınca belli oluyor, benim gözüme takıldı ya her seferinde görüyorum artık korkmalı mıyım? düzelir mi sizce? dilemgiz de bir orantısızlıktan bahsetmişti yanlış hatırlamıyorsam burun deliklerinde ama düzelmişti onun sonradan.
Yarın da 1. ay kontrolüm var..

benim bugün 2 ay 2 gün oldu ameliyat olalı.aynaya bakınca ciddi derece de bir incelme gördüm burnumdan.beni biraz şaşırttı ama çok sevindim hihoyyyt
demek ki iki aydan sonra gözle görülür bir inme oluyor şişliklerde sositososito

ARKADAŞLAR sizlerden okuduğum kadarıyla barış bey burun estetiği konusunda çok çok popüler vede çok başarılı ama ben kendisine göğüs estetiği olucam büyük ihtimalle nisan içinde randevum var ama tereddütlerimde var..eğer bu konuda bilgisi olan varsa yazabilirse çok memnun olurum.olumlu yada olumsuz barış bey göğüs estetiğinde şöyledir diyebilen varsa lütfen birşeyler yazsın SEVGıLER

Qedicim benim burnumun sağ kanadı sola göre belirgin bi şekilde daha şişti ve daha aşağıda duruyordu ama ödemler tamamen geçince o da kendiliğinden düzeldi.ben geceleri cilt bakımımı yaparken nemlendiriciyle hafif masaj yapıyordum.etkili oldu mu bilemem ama şu an gayet iyi bir durumdayım.Düzeleceğini düşünüyorum seninkinin de.

Barış beyin uzmanlaştığı iki alan burun ve göğüs bildiğim kadarıyla.Ben burnum için gittiğimde göğüs için de bilgi almıştım.Bir kaç örnek gösterdi inanılmaz başarılıydı.Çok doğal,simetrik ve mükemmel örneklerdi ki sana da görüşmede gösterir ve o güveni alırsın zaten.Önümüzdeki yıllarda göğüs ameliyatı olursam tek isim Barış bey olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…