Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Merhaba, olmadım ameliyat. Barış Bey içime çok da sinmedi, benden sonra görüşmeye giden bazı arkadaşlarım oldu banae söylediklerine çok benzer şeyler söylemiş onlara da, sanki işleri fabrikasyona dönmüş gibi geldi bana. Erteledim şimdilik, ailem de çok baskı yaptı bu halimle çok iyi olduğumu ameliyatın gereksiz olduğunu söyleyip durdular. Belki daha kolay ameliyat teknikleri gelişirse bir gün, o zaman olabilirim...
ameliyat oldunuz mu ??? Olduysanız memnun kaldınız mı

Ameliat olanlar beni ekliye bilirmisiniz lütfen!!!!!
Resim görmek istiyorum!!!!
Yurtdisinda oldugum icin doktora gidip resim bakamiyorum malesef!!!!
Yardim lütfen!!!!

Ay arkadasim ne olur yardim et!!!! Biz iki kisiyiz baris beyi düsünüyoruz. Ama almanyada oldugumuz icin doktora gidip resim bakamiyoruz. Ne olur bize resmini yolla. Arkadas teklifi yolladim. Istersen özel yolla. Yada numerami yollayim. Nasil istersen söyle. Ama yardim et lütfen!!!!

iyi karar vermişşiniz ben de oyle yapmayı dusunuyorum ben hicbir dr la görüsmedim ama bu ünlü dr ların bile yaptığı bazı burunlar cok sorunlu gözüküyor bence

Arkadaşlar,

Kızkardeşim geçen yaz Barış Bey'e burun estetiği yaptırdı. Gerçekten işinin ehli bir doktor. Yaptığı burun bildiğimiz yapay görünümlü estetikli burunlar gibi değil, aşırı doğal. Bunun bir nedeni de yapılan burnun yüzün diğer kısımlarıyla uyumuna da dikkat edilmesi. Kardeşimin doğal burun-alın girintisini bozmamak için alnına da yağ enjeksiyonu yapıldı mesela. Toplam 8000TL ödedik ama mükemmel sonuç oldu. Ayrıca herhangi bir sağlık sorunu da yaşamadı. Herkese tavsiye ediyorum

Barış bey 9 bine yapıyor ameliyatı ben merak ettiğim hastane çıkarken ekstra bi ödeme çıkardı mı hastane ameliyat olanlara yoksa herşey dahıl fıyat mı bu

Randevu almak için aradıktan ne kadar sonraya veriliyor ve randevudan ne kadar sonra ameliyat oldunuz? Eylülde okullar açılmadan önce ameliyat olmuş olur muyum onu merak ediyorum açıkçası. Bilgilendirirseniz sevinirim. :)

selam, ben randevu icin aradiktan yaklasik bir ay sonraya randevu verdiler, ondan sonra da yaklasik 1 ay sonraya ameliyat.

Selam, ne yaptiniz ameliyat oldunuz mu bile?

Burada ameliyat olanlarin paylastigi fotolar var: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=683501821714847&set=o.109506702408001&type=1&theater

Burada da kendi paylastigi fotolar var: https://www.facebook.com/photo.php?...78456640.14119.109506702408001&type=1&theater

ben de barış çakıra ameliyat olmayı düşünüyordum fakat muayene olmaya gittiğimde çok havalı davrandı resmen bi doktor olarak hiçbişey soramıyorsun. İstersen gel istemezsen gelme tavrındaydı. Asistanı da pek samimi gelmedi bana açıkçası. Kafam çok karıştı çok olumlu gitmiştim ama vazgeçtim sayılır./

Arkadaslar merhaba, Baris bey'e ulasabilecegimiz numarayi ozelden yollayabilirmisiniz? Acilen gorusme talep etsem ayni gun gidebilirmiyim acaba? Kisa bi sure istanbulda olacagim ve burdayken mumkunse hem gorusup hemde ameliyatimi olmak isterim. Birde ongorusme icin ucret talep ediliyormu acaba? Denoooooo sen ne yaptin buarada canim?

Buarada arkadaslar ben meme buyutme ameliyati istiyorum, Baris bey hakkinda cogunlukla burun ameliyati yorumlari okuyorum. Meme ameliyati olan varsa resim yollayabilirmi yada yorum yazabilirlermi lutfen? Guncel ucretini bilen varmi ayrica?

1999 yılında Kartal Eğitim ve Araştırma hastanesinde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi eğitimine başladı. Cerrahi dalların en zorlarından olan mikro cerrahi konusunda çalışmalarını sürdürdü. Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi eğitimi sırasında 500’ e yakın mikrocerrahi operasyonu gerçekleştirdi. Çocuklarda parmak ucu kopmaları üzerinde çalıştı. Çalışmaları sırasında yeni bir “damar dikiş tekniği” geliştirdi ve tezini bu konu üzerinde hazırladı. Geliştirdiği damar dikiş tekniğini 2004 yılı Ulusal Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi kongresinde sundu ve bu çalışması ile “deneysel dalda asistan bildiri yarışması birincilik ödülünü kazandı”. Doğumsal anomalilerden olan dudak yarığı onarımında kas hareketleri üzerindeçalıştı ve geliştirdiği kas dikiş tekniği “klinik dalda asistan bildiri yarışması birincilik ödülü” ne layık görüldü.

2004 yılında Almanya Köln de Media park klinikte Dr. Serdar Eren ile 1 ay çalıştı. Asistan eğitimi boyunca 11 uluslar arası, 8 ulusal makale yayınlamış ulusal kongrelerde 9 adet sözlü sunu yapmıştır. Uzmanlık sonrası, daha başarılı estetik cerrahi sonuçları elde etmek için heykel sanatı ve sanat tarihi ile ilgilenmeye başladı. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar bölümünde Heykel eğitimi aldı. Malatya İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar bölümünde heykel üzerine eğitimine devam etti. Heykel ve Desen eğitimine Mimar Sinan Üniversitesinde devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babası Op. Dr Barış Çakır şu anda Fulya Terrace’da hizmet vermektedir.

Ceydali tsk ederim ancak benim merak ettigim daha cok Baris bey'e meme estetigi yaptiran arkadaslarin memnuniyeti, ve guncel ucretleri canim. Bukonuda bilgin varmiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…