Kızlar merhaba, açıkçası hiç bir doktorla yüzyüze görüşmedim internetten biraz araştırma yaptım Barış Bey ile ilgili olumlu yorumlar okudum burun ameliyatı olmak istiyorum tamamen estetik amaçlı. Burnumda kemer var. Kapalı ameliyat yöntemiyle bu sorun halledilebilir mi? Ameliyat olanlar ameliyat sonrası çok fazla ağrı yaşıyorlar mı? Yardıma ihtiyacım var lütfen yardımcı olun, teşekkürler..
Selamlar flutist. Kapalı ameliyat yöntemiyle bu sorun halledilebilir tabiki. Yığınla ameliyat olan arkaşım var hem buradan hem dışarıdan hem de ben :))) Ameliyat olan biri olarak sızlama dahi duymadığımı gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Ağrı kesici kullanmadım hatta abartıp antibiyotik bile almadım ben. Ağrı sıfır ağrıyı kafandan sil at. Morarma da yok. Bir buçuk iki gün kadar yüzünde şişme olabilir. Bu da dümdüz yatarsan ve yüzünün açık kısımlarını sabah akşam suyla yıkamazsan oluşuyor. Bu şişliği de kendin hissediyorsun dışarıdan bakan evet yüzün şiş diyemiyor. Sana öyle geliyor psikolojik diyen çok olmuştu bana. Kolaylıklar dilerim.