• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Merhaba kızlar. Bende foruma yeni üye oldum.16 martta Barış Çakır' dan randevum var burun estetiği için.7000 tl güncel fiyatımıdır acaba?birde birtek nakit kabul ediyormuş doğrumudur?

Merhaba kızlar. Bende foruma yeni üye oldum.16 martta Barış Çakır' dan randevum var burun estetiği için.7000 tl güncel fiyatımıdır acaba?birde birtek nakit kabul ediyormuş doğrumudur?

Evet bir tek nakit kabul ediyor. Ama sanirim zam gelmis ben ocak ayinda bu fiyata oldum o yuzden boyle yazmistim ama en son 8000 olmus sanirim bir arkadasim gitmisti gecen hafta.

8 nisana ameliyat günümü aldım barış beyden hadi hayırlısı.umarım istemediğim bir sonuç olmaz.
buarada fiyat merak eden arkadaşlar için şimdilik 8000 tl burun 2000 tl alına yağ enjeksiyonu.ama çok sık zamlanıyor,bilginize...

Merhaba arkadaşlar , Barış Çakır'a kulak estetiği yaptıranlar durumlarını yazabilirler mi?Memnun musunuz?

Barış beye burun estetiği olanlar memnun musunuz?

ben 2011 yılında bir kbb uzmanına ameliyat oldum. sonuç çok kötü.

ciddi şekilde toparlanması gerek burnumun...

REVİZYON OLUP MEMNUN KALANLAR BANA YAZAR MISINIZ LÜTFEN...

AYRICA REVİZYON FİYATI NE KADAR?

TEŞEKKÜRLER

Kızlar merhaba, açıkçası hiç bir doktorla yüzyüze görüşmedim internetten biraz araştırma yaptım Barış Bey ile ilgili olumlu yorumlar okudum burun ameliyatı olmak istiyorum tamamen estetik amaçlı. Burnumda kemer var. Kapalı ameliyat yöntemiyle bu sorun halledilebilir mi? Ameliyat olanlar ameliyat sonrası çok fazla ağrı yaşıyorlar mı? Yardıma ihtiyacım var lütfen yardımcı olun, teşekkürler..

arkadaşlar aranızda yakın tarihte hiç mi revizyon olan yok ben bugun randevumu aldım ama anca 27sine o güne kadar her günü doluymuş:( ve bu daha görüşme kim bilir ameliyatım ne zaman olur hem revizyon olacak hemde nefes problemim var ki ne kadar fiyat verecek hiç bir fikrim yok

Kızlar aranızda Barış Beyden memnun olmayan var mı? Estetik amaçlı ameliyat olduktan sonra nefes alma problemi yaşayan? Sizce burnumu Barış Bey'e emanet edebilirmiyim? Birçok doktor ismi yazılmış, çok kararsızımm :(

Kızlar aranızda Barış Beyden memnun olmayan var mı? Estetik amaçlı ameliyat olduktan sonra nefes alma problemi yaşayan? Sizce burnumu Barış Bey'e emanet edebilirmiyim? Birçok doktor ismi yazılmış, çok kararsızımm :(

ben estetik amaçlı oldum içinde sadece konka denilen etlerim azıcık büyüdü ama alerjim olduğu için. yüzüm hiçbir şekilde şişmedi morarmadı. kimse inanamadı hatta. çok rahat geçti çok memnun kaldım hatta silikon taktırıcam birde:)

ben estetik amaçlı oldum içinde sadece konka denilen etlerim azıcık büyüdü ama alerjim olduğu için. yüzüm hiçbir şekilde şişmedi morarmadı. kimse inanamadı hatta. çok rahat geçti çok memnun kaldım hatta silikon taktırıcam birde:)
Anladım canım çok geçmiş olsunn, umarım bende doktora karar verdiğimde sorunsuz bir ameliyat geçiririmm

Selam flutist34, yazmak istedim canavar gibi nefes alıyorum :) Çok memnunum. Dediğin gibi bu alanda çok doktor var araştır içine sinene ameliyatını ol biranönce yaz gelmeden kurtul iyileş en güzel tavsiyem sana bu olur :)))

Son düzenleme:

Ben de Baris Beye dort ay once burun ameliyati yaptirdim.. Herseyden once Baris Bey insani cok rahatlatan ve her soruyu yanitlayip kafanizdaki tum soru isaretlerini gideren bir doktor. Benim hem nefes alma sorunum vardi, hem de estetik bozukluk, ikisini de Baris Bey duzeltti. Ameliyat son derece rahat gecti, ne bir sislik, ne morarma, ve ne de agri olmadi.. Hic ama hic agrimadi arkadaslar, hic korkmayin.. Iki gun tampon duruyor burunda, iki gun sonra tampon cikiyor ve bir sekiz gun daha alci duruyor burnun ustunde ama kucucuk bir alci ve hic rahatsizlik vermiyor. Ben de yillardir cok korktugum icin yaptiramamistim ameliyat ama keske daha once yaptirsaymisim dedim, korkacak hicbirsey yokmus meger.. Hele ki Baris Cakir gibi usta ellerde .. Dort ay oldu ve burnum sahane.. Gecen hafta da gene Baris Cakir'a botox yaptirdim bu arada, onda da sonuc sahane.. Baris Bey herseyi cok dozunda tutan, sizin yuzunuze neyin yakisacagini ongorebilen bir doktor.. Botox yaptirdigimi da burun ameliyatimi da ben soyleyene kadar kimse anlamiyor, cok guzel ve dogal.. Burun estetigi konusunda doktor arayan herkese gonul rahatliyla tavsiye ediyorum Baris Bey ile gorusmeden baskasina ameliyat olmayin derim..

Back