Kızlar merhaba, açıkçası hiç bir doktorla yüzyüze görüşmedim internetten biraz araştırma yaptım Barış Bey ile ilgili olumlu yorumlar okudum burun ameliyatı olmak istiyorum tamamen estetik amaçlı. Burnumda kemer var. Kapalı ameliyat yöntemiyle bu sorun halledilebilir mi? Ameliyat olanlar ameliyat sonrası çok fazla ağrı yaşıyorlar mı? Yardıma ihtiyacım var lütfen yardımcı olun, teşekkürler..
Ben de Baris Beye dort ay once burun ameliyati yaptirdim.. Herseyden once Baris Bey insani cok rahatlatan ve her soruyu yanitlayip kafanizdaki tum soru isaretlerini gideren bir doktor. Benim hem nefes alma sorunum vardi, hem de estetik bozukluk, ikisini de Baris Bey duzeltti. Ameliyat son derece rahat gecti, ne bir sislik, ne morarma, ve ne de agri olmadi.. Hic ama hic agrimadi arkadaslar, hic korkmayin.. Iki gun tampon duruyor burunda, iki gun sonra tampon cikiyor ve bir sekiz gun daha alci duruyor burnun ustunde ama kucucuk bir alci ve hic rahatsizlik vermiyor. Ben de yillardir cok korktugum icin yaptiramamistim ameliyat ama keske daha once yaptirsaymisim dedim, korkacak hicbirsey yokmus meger.. Hele ki Baris Cakir gibi usta ellerde .. Dort ay oldu ve burnum sahane.. Gecen hafta da gene Baris Cakir'a botox yaptirdim bu arada, onda da sonuc sahane.. Baris Bey herseyi cok dozunda tutan, sizin yuzunuze neyin yakisacagini ongorebilen bir doktor.. Botox yaptirdigimi da burun ameliyatimi da ben soyleyene kadar kimse anlamiyor, cok guzel ve dogal.. Burun estetigi konusunda doktor arayan herkese gonul rahatliyla tavsiye ediyorum Baris Bey ile gorusmeden baskasina ameliyat olmayin derim..
8 ocakta ameliyat oldum Barış Bey'e 1. ay kontrolümde çekilen fotoğraf...
arkadaşlar barış beyin muayene ücreti nedir bilen var mı
8 nisanda Barış Bey'e ameliyat oldum.Ameliyatın başından sonuna kadar ne genel anestezi ,ne ağrı sızı,ne morarma ne de nefes alamama yüzünden sıkıntı yaşadım.Tamponlarım varken bile sadece ağır bir grip geçiriyormuş gibi azda olsa nefes alabildim.Görüntü itibarıyle de kaç yıldır gittiğim kuaförüm ben demeden anlamadı ameliyat olduğumu. Bir değişiklik var ama inceledikten sonra anlaşılıyor. Çok doğal ve düzgün bir burnum oldu.Ayrıca alına yağ enjeksiyonuda oldu ve onun sonucu gerçekten çok iyi.Hiçbir asimetri sorunu yok. Şuan hala şişlerim ve burun içi yaralarım mevcut tabik. Şişler tamamen inince bana önceden tasarlanan burnun aynısı olucak gibi görünüyor.Barış Bey'in hakkında ona ameliyat olan insanlar dışında değişik branşlarda birçok doktordan çok övgü dolu sözler duydum.Bu benim için büyük bir artıydı.Tabiki bu tür ameliyatlar kişinin bünyesine, dokularının vereceği tepkiye ve birtakım biyolojik özelliklerine de bağlıdır ama bence Barış Bey her hasta için büyük bir şanstır.Eğer burun ameliyatı düşünenler var ise bir gidip orda öncesi ve sonrası ameliyat fotoğraflarına bakılıp kendisi ile bir görüşülmelidir.
ben 2 hafta önce Baris Cakira burun ameliyat oldum. album ekledim bakabilirsiniz. cok memnunum tam istedigim gibi dogal bi burnum oldu ki daha cok yeni olmasina ragmen bu sis haliyle bile cok begeniyorum. uzun zamandir istedigim biseydi ama cok korkuyodum kuzenim 3 kere oldu onu ameliyat sonrasi sis ve morarik gordüm o goruntulerden sonra zaten ameliyat olmam soz konusu bile degildi. Ama Baris beyin yaptigi burunlari ve ameliyat sonrasi surecleri gordum o sekilde karar verdim suan cok mutluyum kesinlikle degdi. Ne morardim nede sistim cok kolay gecti daha 2. haftam cok memnunum
Azel'cim,
Önce ve Sonrası fotoğraflarını paylaşır mısın rica etsek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?