• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Emre ilhan mı baris cakir mı kararsızım. Sinizin burun eti küçültmek ve estetik olamam lazım. Sizce kbb uzmanımı daha iyi olur

bende fotoğraf görmek istiyorum yaa:( bir şey soracağım bunuda merak ediyorum:) bazı doktorlar ameliyattan sonra burnu etrafını bandajlarla kaplıyor bazı doktorda sadece burnu sarıyor. barış beyın ameliyatından cıktıktan sonra yuzumuzun ne kadarı kapalı oluyor? ben sevmiyorum alına kadar sargılarla dolaşmayı:(

Baris beye ameliyat olanlarin resimlerini görme imkanim varmi acaba? kimlerin albümünde resimleri varsa beni ekleyebilirler mi acaba? cok yardimci olursunuz, bende yakinda ameliyat olacagim cünkü :)

8 ocakta ameliyat oldum Barış Bey'e 1. ay kontrolümde çekilen fotoğraf...

Eklentiler

• $Screen Shot 2013-02-09 at 2.00.43 PM jpeg.jpg
    $Screen Shot 2013-02-09 at 2.00.43 PM jpeg.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 266
8 ocakta ameliyat oldum Barış Bey'e 1. ay kontrolümde çekilen fotoğraf...

Bence gayet güzel olmus, ve cok yakismis :)) yüzün ifadesi yumusamis, daha da genclestirmis seni yeni burnun.. güle güle kullan :) bende yakinda Baris bey'e ameliyat olacagim ve coook heycanliyiiim :))

Son düzenleme:
Bence gayet güzel olmus, ve cok yakismis :)) yüzün ifadesi yumusamis, daha da genclestirmis seni yeni burnun.. güle güle kullan :) bende yakinda Baris bey'e ameliyat olacagim ve coook heycanliyiiim :))

teşekkür ederim, evet ifademin değiştiğini yumuşadığını söylüyor gören herkes. tahmin edebiliyorum ameliyat öncesi heyecan oluyor. ama yüzüne yakışan en güzel burnu Barış Bey yapacaktır zaten sana da, stres yapmamaya çalış.

Back