• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

evet burnumu barış çakır yaptı..daha 25 gün oldu ameliyat olalı.....

çok beğendim burnunu süper olmuş..bide 25 gün sanki hiç bişi yok ne iz ne şişkinlik..darısı başıma bende olucam inş.ama doktor için karar veremedim...yarıyıl tatli karar verip olucaktım emre ilhan la görüşecektm ama maalesef çok yogunmus zamanımda kısıtlı..başka doktorlar ararken barış çakır dikkatimi çekti özellikle senn burnunu çok begendim..sen sadece dış estetikmi oldun yoksa burun içi nefes sorunları ile ilgili de oldun mu?bnm için nefesle ilgili sorunlarım var burnumda kemikli felan kötü yani..2yönden de ii bi doktor arıorum..sen neler söyleyebilirmisin bana acaba

arkadaşlar barış çakıra revizyon olmayı düşünüyorum. ancak ilk doktorum 1 yılın dolmadan revizyon yapmam sana demişti. yanılma payım çok olur demişti. şimdi 8. ayımdayım. ve şubat sonu olmayı istiyorum. beklemekten çok sıkıldım zaten ilk doktoruma güvenmiiyorm da. cumartesi randevum var barış beyle. genelde 6. aydan sonra rev. yapıolar ama ne kadar doğru riski olurmu bilmiyorum. emre bey ile de görüşmüştüm 3 ay önce. oda belki 8 .ayı beklememiz gerekir demişti. şimdi kararsız kaldım. acaba erken müdahale etmiş olurmuyuz ve de sıkıntı yaratırmı?bilemedim.

çok beğendim burnunu süper olmuş..bide 25 gün sanki hiç bişi yok ne iz ne şişkinlik..darısı başıma bende olucam inş.ama doktor için karar veremedim...yarıyıl tatli karar verip olucaktım emre ilhan la görüşecektm ama maalesef çok yogunmus zamanımda kısıtlı..başka doktorlar ararken barış çakır dikkatimi çekti özellikle senn burnunu çok begendim..sen sadece dış estetikmi oldun yoksa burun içi nefes sorunları ile ilgili de oldun mu?bnm için nefesle ilgili sorunlarım var burnumda kemikli felan kötü yani..2yönden de ii bi doktor arıorum..sen neler söyleyebilirmisin bana acaba

Merhaba, bende sinemmm in resmini görmek istiyorum ama ne yazıkki göremedim.. yardımcı olurmusun

Geçmiş olsun gecesacli, ve hayırlı uğurlu olsun yahuu :nazar::nazar:

Eminim ödemlerden sonra şahane bir burun seni karşılayacak :))

Önden geniş durur ilk ay bunu sıkıntı yapma. Yüzünü muhakkak suyla yıka, (su ödemi alır) sakın yüzünü yıkamamazlık etme, bitki çayı tüket hatta benim bir tarifim vardı direkt onu tüket ben çok güzel sonuç aldım şu an 2 gün sonra 1.yılım :)) Ve ben kalın deriliydim sürecim ağır geçti şimdi çok memnunum.
Sende aşırı ödem var yüzünü yıka sürekli ben sana tarifi bulup atacağım ;)

Bu arada http://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?do=newreply&p=20716964

linkindeki topikten takip edersin sayfayı bu sayfaya artık kimse yazmıyor bende tesadüfen farkettim yazını.

Oralet çayı :)

" Aktardan aşağıdakileri alıyoruz burundaki ve vücuttaki ödemleri daha hızlı atabilmek hızlı sonuç alabilmek için ;)

Çubuk tarçın, top karabiber, kiraz sapı, ısırgan otu, avokado yaprağı, at kuyruğu (adı kötü ama önemli bir bitki), mısır püskülü, zencefil, ısırgan otu, (varsa cevizin içineki ince zar tadını güzelleştiriyor), limon. Göz kararı maydanoz :)

Top karabiberden en fazla 2-3 tane. Zencefil küçükse 2 büyükse 1 tane. Çubuk tarçın 1 tane. Kalanlardan birer tutam koyanız yeterli. İyice kaynatın tamamını tüketin. Sürekli için yok olsun ödemler :))

Sevgiler :))
Uzak durulması gerekenler :
TUZ, meyankökü içeren yiyecekler, alkol, kola ve tatlı yiyecekler vücutta ödeme neden olabilirler.

Bunlardan uzak durmaya gayret gösterin. :) "

Bu çayı için üzerine bir de bol bol yüzünüzü yıkayın soğuk suyla tamamdır. Ödemler en kolay böyle gider :))

Oraletcim Selam nasılsın?

uzun zaman oldu siteye girmeyeli şimcik sen bu çayı nekadar sıklıkta içiyordun?

ben birde maydanozu kaynatıp içince ödemi aldığını biliyorum canım:)

arkadaslar Barıs beyle kbb için ameliyata giren doktor hakkında bilgisi olan var mı acaba op.dr.Deniz Hancı?

Oraletcim Selam nasılsın?

uzun zaman oldu siteye girmeyeli şimcik sen bu çayı nekadar sıklıkta içiyordun?

ben birde maydanozu kaynatıp içince ödemi aldığını biliyorum canım:)

Merhaba sweetdreamindream :)

Bende uzun zamandır siteye uğrayamıyordum. Canım ben bu çayı 7. ay civarındayken iki hafta boyunca hep içmiştim.
İki haftada çok şey farketti hatta Barış Bey'e ikinci haftanın sonunda gitmiştim. Bana ''iki hafta önce senin burnun böyle miydi? '' demişti.

Sonra ben içtiğim çaydan bahsettim asistanıma bu tarifi ver diğer hastalarıma da önereyim demişti :))

Maydanoz vucuttaki ödemi atmaya da yardımcı oluyor. Yani ölsün toksinler :))

Arkadaşlar selam, ben yeni üye oldum ve bir süredir burayı takip ediyorum, burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum ancak gerçekten kafam çok karıştı burdaki yorumları okudukça... Nazım Bey için hep standart burunlar yapıyo, çok düz ve uzun oluyo diye hep yorumlar okudum, Barş Bey için de yaşı küçük ve Nazım Bey gibi bir Doçentin, Türkiye'deki burun alanında tek otoritenin seviyesine gelmesi için daha çok çalışması lazım diyorlar... Artı olarak çalışan bir kadınım, iyileşme süreci için çok zamanım yok, 1 hafta izin alabiliyorum, Nazım bey tamponsuz ve alçısız yapıyormuş ameliyatları, iyileşme süreci daha hızlıymış, Barış Bey'in tamponluymuş, daha uzun oluyormuş süreç, ama tabi önemli olan sonuç ve çıkan işin bukadar eziyete deymesi... İki doktor konusunda fikri olan, bunlardan birine ameliyat olan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, uykularım kaçtı artık resmen, kafam allak bullak... :(

Arkadaşlar selam, ben yeni üye oldum ve bir süredir burayı takip ediyorum, burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum ancak gerçekten kafam çok karıştı burdaki yorumları okudukça... Nazım Bey için hep standart burunlar yapıyo, çok düz ve uzun oluyo diye hep yorumlar okudum, Barş Bey için de yaşı küçük ve Nazım Bey gibi bir Doçentin, Türkiye'deki burun alanında tek otoritenin seviyesine gelmesi için daha çok çalışması lazım diyorlar... Artı olarak çalışan bir kadınım, iyileşme süreci için çok zamanım yok, 1 hafta izin alabiliyorum, Nazım bey tamponsuz ve alçısız yapıyormuş ameliyatları, iyileşme süreci daha hızlıymış, Barış Bey'in tamponluymuş, daha uzun oluyormuş süreç, ama tabi önemli olan sonuç ve çıkan işin bukadar eziyete deymesi... İki doktor konusunda fikri olan, bunlardan birine ameliyat olan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, uykularım kaçtı artık resmen, kafam allak bullak... :(

Merhaba,
Ben henüz ameliyat olmadım, senin gibiydim.. sürekli araştırıyordum ve benimde uykularım kaçıyordu.. Emre İlhan ile Barış bey arasında gidip geldim, hatta Emre bey den randevu aldım evime uzak olduğu için ileride problem olur diye vazgeçtim. Kuzenimin bazı arkadaşları Barış bey'e ameliyat olmuştu hepsi memnunmuş bu benim için önemliydi. Sonra Barış bey ile görüşmeye gittim, kendisi bu site de anlatılanlar gibi seni sabırla dinliyor ve senin ne istediğini anlamaya çalışıyor. sonra tasarım yaptı, tasarım istediğim gibi oldu ama tabi önemli olan ameliyat sonrası:)
Ben konuyu çok iyi bilmeden ameliyatın kapalı olmasını istiyordum daha çabuk iyileştiği için. Barış bey'de kapalı ameliyat olacağını söyleyince içime de su serpildi. (ama söylediğine göre açık ameliyatlarda yapıyormuş).
Neyse bir de şöyle düşündüm sonuçta doktorda elinde ne malzeme varsa onunla bir şey yapıyor ve bendeki malzeme belli.. Yaşına rağmen Barış bey'in tecrübesi ile ilgili bir şüphe duymadım çünkü Memorial da çalışmış ve sanırım ordan sonra adı duyulmaya başladı. Memorial da bildiğiniz gibi en iyi hastanelerden biridir.
Ve ona ameliyat olmaya karar verdim bir kaç hafta içinde olacağım. bu ameliyatı olmaya zor karar verdim, umarım her şey iyi olur..
ameliyat sonrası 1 hafta yeterlimidir bilemiyorum bana yetersizmiş gibi geliyor. tabi tamamen seninle ilgili, daha tam iyileşmemişken.. bu konuda en iyi yanıtı ameliyat olanlar verir.
bir de şöyle bir durum var gördüğüm kadarıyla; ameliyat öncesi herkes araştırma yapıyor bir şeyler paylaşıyor. ama ameliyat olduktan sonra asıl diğer inasnların deneyimlerine ihtiyaç duydu zaman forumdan çıkmış oluyorlar.. tabi birkaç kişi hariç lütfen onlar üstüne alınmasın..

Merhaba,
Ben henüz ameliyat olmadım, senin gibiydim.. sürekli araştırıyordum ve benimde uykularım kaçıyordu.. Emre İlhan ile Barış bey arasında gidip geldim, hatta Emre bey den randevu aldım evime uzak olduğu için ileride problem olur diye vazgeçtim. Kuzenimin bazı arkadaşları Barış bey'e ameliyat olmuştu hepsi memnunmuş bu benim için önemliydi. Sonra Barış bey ile görüşmeye gittim, kendisi bu site de anlatılanlar gibi seni sabırla dinliyor ve senin ne istediğini anlamaya çalışıyor. sonra tasarım yaptı, tasarım istediğim gibi oldu ama tabi önemli olan ameliyat sonrası:)
Ben konuyu çok iyi bilmeden ameliyatın kapalı olmasını istiyordum daha çabuk iyileştiği için. Barış bey'de kapalı ameliyat olacağını söyleyince içime de su serpildi. (ama söylediğine göre açık ameliyatlarda yapıyormuş).
Neyse bir de şöyle düşündüm sonuçta doktorda elinde ne malzeme varsa onunla bir şey yapıyor ve bendeki malzeme belli.. Yaşına rağmen Barış bey'in tecrübesi ile ilgili bir şüphe duymadım çünkü Memorial da çalışmış ve sanırım ordan sonra adı duyulmaya başladı. Memorial da bildiğiniz gibi en iyi hastanelerden biridir.
Ve ona ameliyat olmaya karar verdim bir kaç hafta içinde olacağım. bu ameliyatı olmaya zor karar verdim, umarım her şey iyi olur..
ameliyat sonrası 1 hafta yeterlimidir bilemiyorum bana yetersizmiş gibi geliyor. tabi tamamen seninle ilgili, daha tam iyileşmemişken.. bu konuda en iyi yanıtı ameliyat olanlar verir.
bir de şöyle bir durum var gördüğüm kadarıyla; ameliyat öncesi herkes araştırma yapıyor bir şeyler paylaşıyor. ama ameliyat olduktan sonra asıl diğer inasnların deneyimlerine ihtiyaç duydu zaman forumdan çıkmış oluyorlar.. tabi birkaç kişi hariç lütfen onlar üstüne alınmasın..

Merhaba, teşekkür ederim yorumlar için... Ben de sana katılıyorum, ameliyat sonrası herkes kayboluyor siteden... :) Emre İlhan başta benim de seçeneklerim arasındaydı ama benim de evime çok uzak, muayene, ameliyat, sonrasındaki kontroller vs. için çok zor olacaktı ulaşım, oyüzden vazgeçtim... ben de 30 ocak'a barış bey'e muayene için randevu aldım, ikisiyle de yüzyüze görüşeceğim... bakalım, son kararı ozaman vereceğim... :) ama barış bey'e ben de daha yakınım sanki... gerçi nazım bey'in de ameliyat sonrası çok daha rahat geçiyormuş kullandığı teknik nedeniyle, alçı ve tampon kullanmıyomuş, sadece bir bandajla çıkılıyormuş ameliyatından, 5 gün içinde onu da alıyormş zaten, şişlik morluk çok çok az oluyormuş, 10. gün, ameliyat olduğunu kimse anlamıyormuş bile... ama tabiki böyle bir operasyonu göze alıyorsam, önceliğim sonuç olacaktır... :) ayyy nebiliym, bi görüşücek ikisiyle de yüzyüze... :) sana şimdiden çok çok geçmiş olsun, inşallah istediğin gibi olur... burdan paylaşmaya da devam et lütfen gelişmelerini, takipteyim... :) sevgiler...

Canım evet çalışmalarda tabiiki önden görünümü göremiyorsun, ben Barış Bey'le görüşmeye gittiğimde yaptığı burunların önden fotoraflarına bakarak ikna oldum.Benim burnum daha 20 günlük ve önden biraz şiş doğal olarak onun için yorum yapamam ama düzgün görünüyor şişliğe rağmen .Ama yandan görünümü yaptığı çalışmayla aynı hatta daha bile güzel oldu bence=)

calma merhaba bende barış beye ameliyat oldum 20 gün oldu profilden süper görünüyor burun ucumdanda çok memnunum önden baktığımda hala şişlerim var ama burnum sola meyilli duruyor. asistanı bana bunun normal olduğu söyledi sonrasında ben barış beye mesaj attım gelin görüşelim dedi . görüşmeye gidicem işte. Böyle kalıcakmı bilmiyorum moralim bozuk gerçekten.:43:

Merhaba sweetdreamindream :)

Bende uzun zamandır siteye uğrayamıyordum. Canım ben bu çayı 7. ay civarındayken iki hafta boyunca hep içmiştim.
İki haftada çok şey farketti hatta Barış Bey'e ikinci haftanın sonunda gitmiştim. Bana ''iki hafta önce senin burnun böyle miydi? '' demişti.

Sonra ben içtiğim çaydan bahsettim asistanıma bu tarifi ver diğer hastalarıma da önereyim demişti :))

Maydanoz vucuttaki ödemi atmaya da yardımcı oluyor. Yani ölsün toksinler :))

Oralett sana özel mesaj atamıyorum :(

20 gün oldu ameliyat olalı profil ve burun ucu süper ancak burnum sola meyilli duruyor. Sanırım sende böyle br problem olmamıştı şuanda mutsuzum gerçekten :(:(

calma merhaba bende barış beye ameliyat oldum 20 gün oldu profilden süper görünüyor burun ucumdanda çok memnunum önden baktığımda hala şişlerim var ama burnum sola meyilli duruyor. asistanı bana bunun normal olduğu söyledi sonrasında ben barış beye mesaj attım gelin görüşelim dedi . görüşmeye gidicem işte. Böyle kalıcakmı bilmiyorum moralim bozuk gerçekten.:43:

@sweetdream baris beyle görüstünmü bendede ayni sorun var :(

burnumu cok begeniyorum...arkadaslarim ailemde cok begendi ....ama hafif seninkisi gibi sola meyilli sanki ...sislikden dolayda olabilir...bakalim iste biraz sabir lazim.:emir_bebek:

Back