Geçmiş olsun gecesacli, ve hayırlı uğurlu olsun yahuu
Eminim ödemlerden sonra şahane bir burun seni karşılayacak :))
Önden geniş durur ilk ay bunu sıkıntı yapma. Yüzünü muhakkak suyla yıka, (su ödemi alır) sakın yüzünü yıkamamazlık etme, bitki çayı tüket hatta benim bir tarifim vardı direkt onu tüket ben çok güzel sonuç aldım şu an 2 gün sonra 1.yılım :)) Ve ben kalın deriliydim sürecim ağır geçti şimdi çok memnunum.
Sende aşırı ödem var yüzünü yıka sürekli ben sana tarifi bulup atacağım
Bu arada
http://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?do=newreply&p=20716964
linkindeki topikten takip edersin sayfayı bu sayfaya artık kimse yazmıyor bende tesadüfen farkettim yazını.
Oralet çayı :)
" Aktardan aşağıdakileri alıyoruz burundaki ve vücuttaki ödemleri daha hızlı atabilmek hızlı sonuç alabilmek için
Çubuk tarçın, top karabiber, kiraz sapı, ısırgan otu, avokado yaprağı, at kuyruğu (adı kötü ama önemli bir bitki), mısır püskülü, zencefil, ısırgan otu, (varsa cevizin içineki ince zar tadını güzelleştiriyor), limon. Göz kararı maydanoz :)
Top karabiberden en fazla 2-3 tane. Zencefil küçükse 2 büyükse 1 tane. Çubuk tarçın 1 tane. Kalanlardan birer tutam koyanız yeterli. İyice kaynatın tamamını tüketin. Sürekli için yok olsun ödemler :))
Sevgiler :))
Uzak durulması gerekenler :
TUZ, meyankökü içeren yiyecekler, alkol, kola ve tatlı yiyecekler vücutta ödeme neden olabilirler.
Bunlardan uzak durmaya gayret gösterin. :) "
Bu çayı için üzerine bir de bol bol yüzünüzü yıkayın soğuk suyla tamamdır. Ödemler en kolay böyle gider :))