• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Fan club benim de aklıma gelmişti hatta hepimiz bir arada fotoğraf çektiririz ve Barış Bey'de mutlu ettiği hastalarının bazılarıni bir arada görmüş olur, güzel bir anı olur diye düşünmüştüm. Moonqueen haklısın, spordan bahsederken ikikedili demek istemiştim. Bu arada sana da çok geçmiş olsun çok zor bir ameliyat geçirdin inşallah sonuçları çok güzel olacak ve bu sıkıntılar kïsa zamanda geçecek.
Pınarcim sigara bırakmak dediğin gibi çok zor ve nikotin bantları veya sakızlarla da bu işin olacağinı sanmıyorum. Çünkü bir bandın yada sakızın katabileceği birşey yok insana bu zorlu koşuda ama can alıcı nokta hayatı kökten etkileyecek değişimler yapmak. Yarın bırakıyorum yada bu son sigaram demeden pat diye bırakmak lazım. Etraftaki eşe dosta da izah etmek yorucu oluyor bIraktım demektense artık içmiyorum demek en iyisi. Hatta tanımadığın insanlara bıraktım bile demene gerek yok, içmiyorum de. Çünkü bu bıraktım lafı bazen insanın kendini başkalarına acıklamasına neden oluyor, şu kadar zamandır içiyordum artık icmiyorum falan gibi cümleler kurmaya başlıyor insan. Bırakmak lafı insanın üzerine bir baskı yaratıyor, bir külfetmis gibi geliyor kulağa. ışin bir kısmı da işte böyle psikolojik durumlardan sıyrılmak, kolay gibi geliyor ama insanı etkiliyor söylenen sözler, kurulan cümleler. Ondan sonra hayattaki büyük değişiklige geldi sıra. Ben sigarayı bu güne kadar spor yapmadan bırakabilen hiç kimseyi tanımadım. Çok düzenli bir spor alışkanlıgına başlamak lazım. Hızlı yürüyüş mesela en kolayı, bir parkta yapılabilir. hergün kalbinizin 20 dk. güm güm attığını hisstmelisiniz. ( kendinizi çok zorlamadan) Ben bazen dısarısı soğuk olduğunda evde vücut esnetip sonra apartmanın ilk katından başlıyorum yukarı kadar merdivenleri cıkmaya. Yeter ki belli bir hizda olsun ve kalbim atsın. Sonra da yeme alışkanlıkları değısmeli. asla ve asla beyaz şeker kullanmak yok, asitli içecekler gazozlar kolalar yasak, bol bol taze meyve suyu sıkıp, bol bol su içip marul maydanoz vb. yeşillikleri taze taze yiyip vücudu toksinlerden arıttmak lazım. Hamur işleri bir rafa kaldırılmalı ve o raf ancak 40 yılda bir insanın canı çok cekerse açılmalı:) Zeytinyağlı yemekler, salatalar, düzenli alınan protein, düzenli yapılan spor enerjinizi müthiş etkileyecek. Inanın belli bir süre sonra daha önce hic böyle nefes almamıştım diye hissedeceksiniz ve sigara içmek aklınıza bile gelmeyecek çünkü bu kadar itina ile baktığıniz vücudunuza o zararı vermek istemeyeceksiniz. Sigara bazen insanın eli boş kaldıği zamanlarda veya stres anında sarıldıği bir yardımcıVİRÜSgibi görünüyor. halbuki iyi bakılan bir vücud zihnen de insana pozitif etkiler getirecek ve stresle baş etmek kolaylaşacak. Ne zaman elinizi boş hissederseniz şöyle guzel sıcacık bir bitki çayına sarılın. Mimoza çayı sinir gevşetmede ve rahatlatmada çok iyidir, çok büyük faydalarıni görürsünüz. Sigaranın zararları da yeterinde anlatılamıyor diye düşünüyorum. kanser yapar öldürür deniyor, insan bunu bile bile yine de bırakamıyor, belki ben kanser olmam aman herkese olacak değil ya diyerek. Ama sigaranın tüm içicilerde %100 yarattığı felaket sonuçlar var. Birincisi, biz bayanlar için çok önemli olan güzelliğimiz. Hepimiz genç zinde kalmak istiyoruz fakat sigara içmekle bu mümkün değil. Sigaranın en önemli maddelerinden biri de petroldur, bildiğimiz petrol. Bardak bardak petrol içtiğinizi düşünün kulağa çok kötü geliyor ama maalesef sigara içmekle de yapılan şey aynı. Cildin tamamen kararması, keçeleşmesi, delinmesi ve yaş ilerledikce %50 daha çok kırışacağının bilinmesi bile sigarayı bırakma sebebi olmalıdır. Sigara belki herkesi kanserden öldürmez ama herkesin cildini öldürür, kalbini mahfeder. Iki merdiven çiktığınizda soluk soluğa kalırsıniz. Allah uzun ömür versin ama yaşlanınca iki büklüm olup ta yolda yürüyememek istemem( Allah insana hastalik vermesin) spor ve saglikli beslenmeyle her yaş sağlikli ve dinç olmak elimizde. Ajda Pekkan'a bakıyorum ve inanın onu kendime örnek alıyorum( yaptırdığı estetik sayısı açısından değil ama :) 60 larının ortasında bir bayan, tabii ki estetikleri tartışmasız fakat onun yaşindaki bazı insanlar iki dakika ayakta duramazken ( hastalık geçirmiş olanlardan bahsetmiyorum tabii ki soz meclisten dışarı) kendisi genç kız gibi sahnelerde dans ediyor. Kim o yaşta öyle dinç görünmek istemez ki? Kisacası önce hayatta çok büyük değişiklik yapmalı sonra inanın ki vücudunuza o zararı veremeyeceksiniz.

Gercekten cok guzel vede aciklayici yazmissin.

ıki kedili ne yaptı acaba? ameliyat devam ediyordur belki..aklımdadevamlı..tanımıyoruz ama kalbimiz onunla.. sağlıkla çıksın inşallah..

Surpass rica ederiz. ben bu arada bu isimleri barış beyin hastaneye yakın diye verdim..kararın o yönde diye hatırladım..doğru mu?

Benim durumumu sormuşsun sağol ama malesef durumum çok da iyi değil..Bunalım olayı.. çok memnun değilim halimden..Dilemgiz de sormuş..dilemgizcim senin tavsiye ettiğin cd.leri bile dinlemek içimdem gelmiyor inan..nefesim daha tam açılmadı (inşallah açılır) ve artı şekli de bana göre iyi değil..çevremdekiler genelde iyi oldu, en azından eskisine göre iyi diyorlar..azınlık da olsa çok sesini çıkarmayıp beğenmese de çok belli etmeyen bir grup daha var..ben anlıyorum ne düşündüklerini..zaten üstü kapalı da söylüyorlar..ama büyük çoğunluk doktorun çok iyi iş çıkardığını söylüyor..yeni baştan iç kısma burun inşa etti..şişler inince daha da farklı olucak diyorlar..benim zaten korkum şişler inince de şeklini çok sevmeyeceğim yönünde..ya 3. ameliyat olduğu için ve burnumun içi de çok kötü durumda olduğu için belki de yapılabilecek en iyi şekil buydu..bilmiyorum..ama 23 yaşına kadar (en eski burnumla) gayet güzel bir kız olarak yaşamımı sürdürürken, şimdi geldiğim noktayı kabullenemiyorum..en çok da bunu kaldıramıyorum..

gerçi çok erken belki olumsuzluğa kapılamak için..bugün 17.gün ve şeklini alması belki ilk ameliyatlara göre daha da zaman alıcak..zaten nazım bey en az 1 senede kendine geleceğini söyledi..2-3 ay bir kere şiş kalıcak galiba...ama dediğim gibi tek derdim şişlik değil..ben genel yapısından çok memnun değilim..

off çok uzattım yine..bugün psikolojim daha iyi gerçi..geçen gün eşime "yarın hemen psikiyatriste gidelim ve bana ilaç versin..başka türlü kaldıramıycam" dedim..bu zamana kadar herşeyi kendim halletmeye çalışmıştım ama bu sefer zorlanıcam belli ki..kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim bu konuda..4. veya 5. ameliyat gibi bir şansım da az..belki bir iki ufak operasyon daha yapılabilir..ama onun da garantisi yok..burnumun kırıldığı çocukluk çağıma veya ilk ameliyatımın yapıldığı 23 yaşıma dönmek malesef imkansız...o yüzden bakalım, siz de dua edin ve hem nefesim hem şekli en kısa zamanda çok iyi olsun..ve inşallah tahminlerimde ben haksız çıkayım!!!

Doktorunun adini ogrenibilrimiyim bir mahsuru yoksa eger?

Merhaba kızlar...
Eve geldim.. Uykusuzum, halsizim, nefes alamıyorum ama nasılsa başka şey yapamıyorum, bari oturup size yazayım dedim.
Ben ameliyat olmadan evvel , ameliyat olanların yazdıklarını takip ediyordum hep.. Belki şimdi benim yazacaklarım da ameliyat olmayı düşünenlere yardımcı olur..

Dün sabah 9.30 gibi hastanedeydim.. Önce kayıt işlemlerim yapıldı, odama çıktım. Tansiyonumu ölçtüler, kanımı aldılar..Tıbbi geçmişim ile alakalı sorular soruldu..Sonra anestezi uzmanı geldi, onunla görüştük. Boyum, kilom, sürekli kullandığım ilaçlar falan...

12'ye doğru odama Barış Bey geldi...Suratıma çizim gibi bir şeyler yaptı. Barış Bey çıkınca, bir hemşire gelip bir şurup içirdi.. Çok heyecanlı değildim, ama o şurubu da içince iyice bi rehavet çöktü üstüme...Leyla oldum resmen :)
Şuruptan onbeş dakika kadar sonra da odama bir hemşire ile bir hasta bakıcı gelip beni bir sedyeye aldılar, asansöre binip ameliyathaneye gittik.. Ameliyathanenin girişine kadar eşim de yanımdaydı ama sonrasına sokmadılar tabii.
Ameliyathanede 5-6 kişi vardı...Barış Bey'le de konuştuk bir şeyler ama şimdi tam hatırlamıyorum.. Ben narkozu vermeden evvel bana söylerler sanıyordum ama ne ara verdiler, ne ara bayıldım hiç bilmiyorum.
Gözümü açtığımda bekleme odası gibi bir yerdeydim.. Yanımdaki sedyede de bir bey vardı, başımızda iki hemşire..
"Ölmedim di miiiiii" diye ayıldım :) Öncesinde de "kocam kapıda bekliyor" falan demişim :) ehehe

Ameliyat bayaa sürmüş ama bana beş dakika gibi geldi tüm bunlar.

Ayılınca beni odama götürdüler...Gayet kendimdeydim. Mide bulantım, ağrım, sızım hiçbir şeyim yoktu..
Burnumda gazlı bezler ve bezin içinde, nefes almamı sağlaması için ufak boru gibi şeyler vardı...Ve gayet de iyi nefes alıyordum yani..Ben sadece estetik için değil, kemik eğriliğim ve nefes problemim için de ameliyat oldum ve diyebilirim ki ameliyattan ilk çıktığım anda, burnumdaki bezlere ve ödeme rağmen, daha önce hiç almadığım kadar rahat nefes alıyordum.

Ama saatler ilerledikçe, burnumdaki akıntı ve sızıntı arttı..Burnum tamamen kapandı. Hiç nefes alamaz hale geldim.. Ameliyatta boğazıma sokulan boru yüzünden de, boğazımda inanılmaz bir ağrı ve gıcık vardı..Burnum tıkanınca, ağzımdan nefes almak zorunda kaldım.Böyle olunca da boğazım iyice gıcıklandı.. Öksürüp durdum. Öksürdükçe burnum acıdı...
Gece gözümü bile kırpmadım. Toplamda yarım saat ya uyumuşumdur ya uyumamışımdır.. Beklediğimden çok daha zor ve sancılı bir geceydi.Ben ameliyat olacağımın heyecanına ve mutluluğuna öyle çok kaptırmışım ki, ameliyat sonrasını enine boyuna düşünmemişim hiç. Hem ilk ameliyatım olması, hem beklediğimden zor geçmiş olması , hem de nefes alamaz halde sırt üstü yatmak zorunda olmak bayaa berbat bir gece geçirmeme sebep oldu..

Sabah 8.45 gibi Barış Bey odama geldi, burnumdaki bezleri ve küçük boruları çıkarttı. ılaçlarımı yazdı, neler yapacağımı anlattı ve çıkabileceğimi söyledi...
Öyle daralmışım ki , o gider gitmez attım kendimi sokağa.

Velhasıl saat şimdi 12'yi geçiyor ve evdeyim...
Yüzümde anormal bir şişlik yok ama gözlerim ve çevresi bayaa morardı.. Çok ağrım yok, ama burnum zonkluyor ve sızlıyor...Boğazım ise düne nazaran çok daha iyi. Umarım bu gece daha rahat geçer..

Barış Bey'in ve hastane çalışanlarının ilgisinden , kaldığım kattaki nöbetçi hemşireden, ve hastaneyle ilgili her şeyden son derece memnun kaldım. Memorial'da ameliyat olmayı düşünenlere içtenlikle tavsiye ederim...

Ameliyat olan, benden daha tecrübeli olan arkadaşlarıma da birkaç şey sormak isterim.
1 ) Kaç gün sonra bu kamyon çarpmış gibi hissim ortadan kalkar ?
2 ) Burun spreyini sıkıyorum, ama burnum tıkalı olduğundan cart diye dışarı akıyor, bu normal mi?
3 ) Sizde de böyle boğaz gıcıklanması ve öksürük olmuş muydu? Olduysa, ne zaman geçmişti?
4 ) Burnumdan ne zaman nefes alabilecek hale gelicem?

ıyi dilekleriniz, dualarınız, desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim... :)
Hiçbirinizle tanışmamış da olsak, ilginizi iliklerime kadar hissetim.. Çok sağolun.

Hepinizi öpüyorum.

Fırsat buldukça yazarım ;)
Siz de beni unutmayın :) Mucckk!!

Acil sifalar gerci zaman cok gecmis ustunden ama ben bu forumu daha yeni okumaya basladim cunku Dr. Baris Cakir ciddi bir sekilde ameliyat olmayi dusundugum Dr. dur. Ellerine saglik vede umarim istedigin burna sahip olmussundur. Ben bu forumun son sayfasina kadar okumayi kafama koydum umarim guzel haberlerini ilerliyen sayflarada almak dilegiyle. Saglicakla kal.

acil sifalar gerci zaman cok gecmis ustunden ama ben bu forumu daha yeni okumaya basladim cunku dr. Baris cakir ciddi bir sekilde ameliyat olmayi dusundugum dr. Dur. Ellerine saglik vede umarim istedigin burna sahip olmussundur. Ben bu forumun son sayfasina kadar okumayi kafama koydum umarim guzel haberlerini ilerliyen sayflarada almak dilegiyle. Saglicakla kal.

bodem sendemi kararsız kaldın inan bende kaçgündür araştırma yapıyorum ve hergecen gün sahada kararsızlaşıyorum tecrübeli arkadaşlar yönlendirsin lütfen özellikle şikayeti olanlar hangi doktorlardan ne gibi bunları yazabilirseniz bizde ona göre hayatımızı etkileyecek kararı verelim =((

bodem sendemi kararsız kaldın inan bende kaçgündür araştırma yapıyorum ve hergecen gün sahada kararsızlaşıyorum tecrübeli arkadaşlar yönlendirsin lütfen özellikle şikayeti olanlar hangi doktorlardan ne gibi bunları yazabilirseniz bizde ona göre hayatımızı etkileyecek kararı verelim =((

Selam Merve, ben Amerikada yasiyorum vede bu haziran ayi Istanbula gelip burnumu yaptirmakti niyetim fakat kismet sanirim kisa olucak. Kendimi bayagi bir Baris Cakir diye sartlandirmis vaziyetteydim vede bu forumu ilk sayfasindan sonuna kadar okudum. Forumun son 30-40 sayfasina kadar hersey cok pozitif ilerlerken belli birtakim ayni sikayetleri gorunce sonlara dogru Doktor arastirmasini daha enlemsine boylamasina yapmaya karar verdim. Suanda iki doktor arasindayim Yakup Avsar ve Baris Cakir. Ama forumlari okurken Emre Ilhan isminide cok gordum. Acikcasi cok fazla dallandirip budaklandirmakta istemiyorum fazla isim arasinda kalarak ama hazir vaktim varkende en azindan forumlarda cogunluk pozitifi anlamda hangi doktorda ise onu anlamayi istiyorum. Suanlik niyetim burdaki burun uzerine olan hemen hemen tum forumlari okuyup arastirmak. Eger Baris Cakirin bu forumdaki oldugu gibi ayni problemler diger forumlardada olursa sansimi Baris Cakirdan yana kullanmak niyetindeyim. Ama oyle yada boyle geldigimde muhakkak 2 belki 3 doktorla birebir gorusup o sekildede bir ilk izlenimle vede elektriklede son kararimi vermeden gormek istiyorum. Benim cok yakin iki arkadasim 9-10 sene kadar once Dilaver Ozturan a ameliyat oldu. Bir tanesinin burnu gercekten cok guzel oldu digerininki ise normaldi (kesinlikle eskisinden daha guzel ama dahada guzel olabilecek potansiyele sahip) 2004 senesinde kendisiyle yuzyuze gorustum ancak birsey beni tuttu cok guven alamadim. Ama artik kismetse bu gelisimde senelerdir hep aklimin bir kosesinde olan ama bir turlu yaptirmadigim bu burun ameliyatini olmak istiiyorum hayirlisiyla. Sen ne asamadasin?

Selam Merve, ben Amerikada yasiyorum vede bu haziran ayi Istanbula gelip burnumu yaptirmakti niyetim fakat kismet sanirim kisa olucak. Kendimi bayagi bir Baris Cakir diye sartlandirmis vaziyetteydim vede bu forumu ilk sayfasindan sonuna kadar okudum. Forumun son 30-40 sayfasina kadar hersey cok pozitif ilerlerken belli birtakim ayni sikayetleri gorunce sonlara dogru Doktor arastirmasini daha enlemsine boylamasina yapmaya karar verdim. Suanda iki doktor arasindayim Yakup Avsar ve Baris Cakir. Ama forumlari okurken Emre Ilhan isminide cok gordum. Acikcasi cok fazla dallandirip budaklandirmakta istemiyorum fazla isim arasinda kalarak ama hazir vaktim varkende en azindan forumlarda cogunluk pozitifi anlamda hangi doktorda ise onu anlamayi istiyorum. Suanlik niyetim burdaki burun uzerine olan hemen hemen tum forumlari okuyup arastirmak. Eger Baris Cakirin bu forumdaki oldugu gibi ayni problemler diger forumlardada olursa sansimi Baris Cakirdan yana kullanmak niyetindeyim. Ama oyle yada boyle geldigimde muhakkak 2 belki 3 doktorla birebir gorusup o sekildede bir ilk izlenimle vede elektriklede son kararimi vermeden gormek istiyorum. Benim cok yakin iki arkadasim 9-10 sene kadar once Dilaver Ozturan a ameliyat oldu. Bir tanesinin burnu gercekten cok guzel oldu digerininki ise normaldi (kesinlikle eskisinden daha guzel ama dahada guzel olabilecek potansiyele sahip) 2004 senesinde kendisiyle yuzyuze gorustum ancak birsey beni tuttu cok guven alamadim. Ama artik kismetse bu gelisimde senelerdir hep aklimin bir kosesinde olan ama bir turlu yaptirmadigim bu burun ameliyatini olmak istiiyorum hayirlisiyla. Sen ne asamadasin?

sellam selam :D benim iki arkadasim dr.baris beye ameliyat oldu ikiside cok memnun kaldi...hic bir porblemleri olmadi bence her amilyatta oldugu gibi akisiliklerde oluyor malesef birazda kisiye bagli sans.. bende cok korkuyorum sonra nasil olur normal bi burun varken sorunlu bi buruna sahip olmak ii dgl.. aynn bende iki doktor arasinda kalmistim ikisiylede görüsdüm ikisininde ameliyattlari basarili.. bana göre ama sonra baris beyde karar kildim.. ama amilyat olamadim... hala git geldeydim ama büyük tihmal baris cakir bey olcak..Böyle onu bunu bak derken insan karisiz kaliyor umarim ii bir karar verirsin... üfff ne zor demi karar vermek : ) bence doktorlarin hepisyle görüs ve ona göre karar ver.. en önemlisi güven.. o olduktan sonra gerisi oluyor.. kolay gelsin

sellam selam :D benim iki arkadasim dr.baris beye ameliyat oldu ikiside cok memnun kaldi...hic bir porblemleri olmadi bence her amilyatta oldugu gibi akisiliklerde oluyor malesef birazda kisiye bagli sans.. bende cok korkuyorum sonra nasil olur normal bi burun varken sorunlu bi buruna sahip olmak ii dgl.. aynn bende iki doktor arasinda kalmistim ikisiylede görüsdüm ikisininde ameliyattlari basarili.. bana göre ama sonra baris beyde karar kildim.. ama amilyat olamadim... hala git geldeydim ama büyük tihmal baris cakir bey olcak..Böyle onu bunu bak derken insan karisiz kaliyor umarim ii bir karar verirsin... üfff ne zor demi karar vermek : ) bence doktorlarin hepisyle görüs ve ona göre karar ver.. en önemlisi güven.. o olduktan sonra gerisi oluyor.. kolay gelsin

Ben ameliyat kismindan acikcasi korkmuyorum, yeterki dogru secimi yapmis olmaktan bir nevi emin olayimki nasil oluncaksa :) oda (buyuk bir kismini burdan forumlari okuyarak olucagini umit ediyorum) ama muhakkak geldigimde iki doktorla belki cok kucuk bir ihtimal 3uncu doktorla gorusup asil kararimi o sekildede vermek istiyorum. Seninde dedigin gibi bu isler sans isi. Birinde olan sonuc sende olamiyobiliyor. Bazen arastirdikca iyice kafada karisabiliyor. Hickimseyle gorusmeden hernedense Baris beye kanim cok isindi ama tabi arastirmak kesinlikle lazim hazir vaktimde varken sanirim bana okumak dusuyor. Sen Istanbuldamisin niye erteliyorsun ameliyati sormamda bir sakinca yoksa.

Ben ameliyat kismindan acikcasi korkmuyorum, yeterki dogru secimi yapmis olmaktan bir nevi emin olayimki nasil oluncaksa :) oda (buyuk bir kismini burdan forumlari okuyarak olucagini umit ediyorum) ama muhakkak geldigimde iki doktorla belki cok kucuk bir ihtimal 3uncu doktorla gorusup asil kararimi o sekildede vermek istiyorum. Seninde dedigin gibi bu isler sans isi. Birinde olan sonuc sende olamiyobiliyor. Bazen arastirdikca iyice kafada karisabiliyor. Hickimseyle gorusmeden hernedense Baris beye kanim cok isindi ama tabi arastirmak kesinlikle lazim hazir vaktimde varken sanirim bana okumak dusuyor. Sen Istanbuldamisin niye erteliyorsun ameliyati sormamda bir sakinca yoksa.

cnm ben yurtdisindan geliyorum iki amiliyat birden olcakdim... ama ikisi birden olmuyordu bende birine karar kildim...baris bey cok seker biri insan olarak beni cok sakinlestirdi amiylat sirasinda.. cok memnun kaldim.. ama burun konusunda hala kafam karisik gibi okudukca daha cok zorlaniyorsun... ama eminimki yine ona olcam..:) ya zaman gecdikcede vazgecesim gelioooooo -.- ama zamanim yok malesef istanbulda olsaydim eger coktan olmustum : ) bencede cnm görüsmek ve güven en önemlisi..

cnm ben yurtdisindan geliyorum iki amiliyat birden olcakdim... ama ikisi birden olmuyordu bende birine karar kildim...baris bey cok seker biri insan olarak beni cok sakinlestirdi amiylat sirasinda.. cok memnun kaldim.. ama burun konusunda hala kafam karisik gibi okudukca daha cok zorlaniyorsun... ama eminimki yine ona olcam..:) ya zaman gecdikcede vazgecesim gelioooooo -.- ama zamanim yok malesef istanbulda olsaydim eger coktan olmustum : ) bencede cnm görüsmek ve güven en önemlisi..

Karar verme kismi gercekten zor ozelliklede yurtdisindaysan. Yabanci doktorlar ozellikle burun konusunda gercekten tam bir YAMYAM. Bakalim bende arastiriyorum pembiss hernekadar kanim cok kaynamis olsada Baris Cakira tanimadan on arastirma yapmak sart. Bu arada cok gecmis olsun sana, umarim istedigin gibi olur vede en dogru karari verirsin.

Karar verme kismi gercekten zor ozelliklede yurtdisindaysan. Yabanci doktorlar ozellikle burun konusunda gercekten tam bir YAMYAM. Bakalim bende arastiriyorum pembiss hernekadar kanim cok kaynamis olsada Baris Cakira tanimadan on arastirma yapmak sart. Bu arada cok gecmis olsun sana, umarim istedigin gibi olur vede en dogru karari verirsin.

cnm cok tsk ederim.. umarim sendede hersey istedigin gibi olur :)

merhaba bende barış beye ameliyat oldum 15 gün oldu herşey çıktı etti ucu çok güzel oldu yandan da çok güzel ama önden geniş duruyo özellikle gözümün izasındak, kısım eski burnumdan daha kalın.kemiğimi kalınlaştırmadığına göre bu nedir şiş mi :44:

resimleri göremedim :26:

Arkadaslar artık arastırmaktan cok fazla stres oldum.sizden ricam Baris cakır bey'in meme buyutme de 2012 fıyatı nedır? yazarsanız ınanın cok mutlu olucam

Şuan meme büyütme ameliyatını 7500-8000 liraya yapıyor Barış bey canım..Sonuç harika olunca bu paraya değiyor ;)

cok tesekkur ederim burcu!peki pesin mi ödeme yapmak zorundayız? taksit falan oluyor mu? ben ciddi takıntı yapmıstım koltuk altından ıstıyordum ameliyat,ama maalesef turkıye de bu konuda cok az doktor var,ve ankarada buldum bı tane ıcıme sınen..ama ben ıstanbulda olmak ıstıyorum.Bu gogus altındakı ız kac ay goze batıcak sekılde duruyor ? kacıncı aydan ıtıbaren sılıklesıyor...Ben 275cc'den fazla dusunmuyorum dolayısıyle ,oyle kıvrım altından gozukmıcek gıbı bı durum yok...Bir de yumusaklık tabi? yumusaklık surecını de son derece merak edıyorum?

(emınım herkes benzer sorular soruyodur,sıkıyorsam kusura bakmayın,ama ınanın bu ay ıcınde artık olmak ve rahatlamak ıstıyorum)

arkadaşlar ben geçenlerde barış beye msj attım fiyat bilgisi için herşey dahil 8000lira dendi gerçi ben revizyon olucam belki fiyat o yüzden bu şekildedir 2.ameliyat olmasından dolayı çok gerginim ameliyat olanlar daha rahat nefes alabiliyor mu lütfen bana yardımcı olun:(

meme büyütme ameliyatı şuan 7500 lira..yumuşalıklık kıvam ehr şey süper benim barış beye minnettarım vallahi. izler de çok incecik bir çizgi zaten benim 7 aylıklar 1. yıldan sonra silikleşiyor izler.

burcu mumkunse ızlerının fotosunu bana yollar mısın? bir de kac gunden sonra yumusamaya basladı? ilk baslarda cok mu sertler?

Selam kızlar umarım iyisinizdir ve beni özlemişsinizdir. Beni soracak olursanız iyiyim bomba gibiyim :))

Az önce internette okuduğum ve Sevin Hanım'la teyidleştiğim bir haberi paylaşmak istiyorum.

"25 Mayıs Cuma günü Dünyanın en ünlü plastik cerrahlarından Oscar Ramirez, Barış Bey'in elmas tekniğini gözlemlemek için Türkiye'ye geliyor. Barış Bey'in o günkü hastası regl olduğu için ameliyatını ertelenmiş. 25 Mayısa ameliyat olacak ilk iki hastasına ciddi bir indirim yapılacakmış hem Dünyanın en ünlü cerrahlarından biri izleyecek hem de Barış Bey eminim ki extra özenli olacak hem de indirimmmm "

Madem böyle bir güzellik yapacak Barış Bey istedim ki bu Cuma ameliyat olacak şanslı hatunlar sizlerden ikisi olsun. Ben haliyle önce kendi arkadaşlarımı aradım müsait olan çıkmadı.

Şansınız bol olsun diyorum.

Herkese sevgiler.. :nazar:

Back