• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Arkadaşlar merhabalar ben aranıza yeni katıldım. Barış beye yakın zamanda ameliyat olmuş veya olacak arkadaşlara sormak istiyordum da burun estetiği fiyatı ne kadar acaba ve Barış bey ameliyatı hangi hastanede yapıyor? Bende kasım gibi ameliyat olmayı düşünüyorum Barış beye beni aydınlatabilirseniz çok ama çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar merhabalar ben aranıza yeni katıldım. Barış beye yakın zamanda ameliyat olmuş veya olacak arkadaşlara sormak istiyordum da burun estetiği fiyatı ne kadar acaba ve Barış bey ameliyatı hangi hastanede yapıyor? Bende kasım gibi ameliyat olmayı düşünüyorum Barış beye beni aydınlatabilirseniz çok ama çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler

Merhaba delapania :)

Ben de burun ameliyatı oldum Barış Bey e. Mevcut fiyatlarını bilmiyorum yakın zamanda ameliyat olan arkadaşlarım oldu ama hiç sormadım ne tuttuğunu.

Acıbadem Fulya Hastanesinde yapıyor ameliyatlarını.

Merhaba delapania :)

Ben de burun ameliyatı oldum Barış Bey e. Mevcut fiyatlarını bilmiyorum yakın zamanda ameliyat olan arkadaşlarım oldu ama hiç sormadım ne tuttuğunu.

Acıbadem Fulya Hastanesinde yapıyor ameliyatlarını.

Teşekkür ederim oraletcim. Bende bugün görüştüm Barış beyin yardımcısı bayanla diğer merak ettiğim detayları öğrendim. Acaba senin resimlerine bakmak için ekleyebilir miyim canım yada sen beni eklermisin.

arkadaşlar kulak burun boğaz doktorları estetik ameliyat yapsalar dahi deviasyon yazdıklarında tüm bedeli sigorta ödüyormuş.konuyla ilgili bilgisi olan var mı???????????????????

1 yıl oldu kontrolede gitmedim gidicemde zamanım olmadı henüz:)))sanki böyle doğmuş gibi hissediyorum burnumdan çok memnunum barış beyin ellerine sağlık ,herkese herzaman tavsiye ediyorum ,sevgiler

Merhaba :) bende yurtdisinda yasiyorum. Baris beye ya da emre beye ameliyat olmayi düsünüyorum.
Dr. Emre Ilhanin yaptigi burunarin resimlerini gördüm, cok basarili. Simdide Dr. Baris Cakirin yatigi burunlari görmek istiyorum.

Eger müsade edersen senin resimlerinede bakabilirmiyim? Arkadas olarak ekledim, kabul edersen beni cok mutlu edersin :)

Bugün Barış beyden yeni tasarım istedim ikisinin ortası olan bir burun. henüz yanıt gelmedi. muhtemelen çok yoğundur. Aslına bakarsanız ben sağ üstekini istiyorum. zamanla birazcık iner ve hoş olur eğer aynısı olursa.Ama sol alttaki içime sinmediği kesin. Yüzümü toparlayan bir burun istiyorum. sağ üst gibi. karar vermek zor değil aslında ben sağ üste karar verdim ama. ınsan objektif bakamıyor. gözü alışıyor insanın baka baka. Yorumlarınız çok faydalı. sağolun. Kaçakgırl kesinlikle sağ üst dedi tecrübesine inanıyorum. bakalım üçüncü tasarım nasıl olucak. aranızda başka kim yaptırdı burnunu Barış beye? SEVGıLER HEPıNıZE

Merhaba :)

Ben Baris beyin yaptigi burun tasarimlarina bakmayi cok ama cokk istiyorum. Seninkilere bakabilirmiyim?
Bende yaptirmayi düsünüyorum. Bu arada tasarimlari yapmak icin ücret istiyormu Baris bey?

Arkadas olarak ekledim, kabul edersen cok mutlu edersin beni :)

Back