evet canım ben cok memnunum hem barıs bey den hem de sonuclardan
canım ben barış çakır la görüşmek istiyorum seni ekleyebilirmiyim lütfen resimlerine bakmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım ben cok memnunum hem barıs bey den hem de sonuclardan
Arkadaşlar merhabalar ben aranıza yeni katıldım. Barış beye yakın zamanda ameliyat olmuş veya olacak arkadaşlara sormak istiyordum da burun estetiği fiyatı ne kadar acaba ve Barış bey ameliyatı hangi hastanede yapıyor? Bende kasım gibi ameliyat olmayı düşünüyorum Barış beye beni aydınlatabilirseniz çok ama çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler
Merhaba delapania :)
Ben de burun ameliyatı oldum Barış Bey e. Mevcut fiyatlarını bilmiyorum yakın zamanda ameliyat olan arkadaşlarım oldu ama hiç sormadım ne tuttuğunu.
Acıbadem Fulya Hastanesinde yapıyor ameliyatlarını.
Teşekkür ederim oraletcim. Bende bugün görüştüm Barış beyin yardımcısı bayanla diğer merak ettiğim detayları öğrendim. Acaba senin resimlerine bakmak için ekleyebilir miyim canım yada sen beni eklermisin.
1 yıl oldu kontrolede gitmedim gidicemde zamanım olmadı henüz:)))sanki böyle doğmuş gibi hissediyorum burnumdan çok memnunum barış beyin ellerine sağlık ,herkese herzaman tavsiye ediyorum ,sevgiler
Bugün Barış beyden yeni tasarım istedim ikisinin ortası olan bir burun. henüz yanıt gelmedi. muhtemelen çok yoğundur. Aslına bakarsanız ben sağ üstekini istiyorum. zamanla birazcık iner ve hoş olur eğer aynısı olursa.Ama sol alttaki içime sinmediği kesin. Yüzümü toparlayan bir burun istiyorum. sağ üst gibi. karar vermek zor değil aslında ben sağ üste karar verdim ama. ınsan objektif bakamıyor. gözü alışıyor insanın baka baka. Yorumlarınız çok faydalı. sağolun. Kaçakgırl kesinlikle sağ üst dedi tecrübesine inanıyorum. bakalım üçüncü tasarım nasıl olucak. aranızda başka kim yaptırdı burnunu Barış beye? SEVGıLER HEPıNıZE
baharcım,bariş bey revizyon için farklı bi ücret mi istiyomuş yoksa rakam sabitmiymiş??