Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende burun ameliyatı istiyorum yalnız yeni araştırmaya başladığımdan sizlerin yorumları benim için çok önemliiii
bana söyledikleri bunlar. burun ucun etli olduğu için ameliyat sonucunu pek göstermeyebilir dedi. cilt tipinde yağlı ve siyah nokta problemin var ayrıca dedi. ameliyat için böyle bir burun istemeyiz dedi. öncelikle bunu halletmelisin dedi. cilt bakım uzmanı önerdi bana. hatta ben cilt bakımıyla cilt tipimin nasıl değişebileceğini buna pek aklımın yatmadığını söyledim. en azından siyha noktaların azalır. bunlarda burnunu büyük gösteriyor çünkü dedi.
ama sakın yanlış anlaşılma olmasın. bunları insanı rencide edecek şekilde söylemiyor. sadece sonucun daha iyi olması için bütün yapılabilecekleri önceden yapmak istiyor. inanılmaz neşeli, canlı, hareketli bir insan barış çakır. genç, pozitif, insana güven veren biri. görüştüğünüz zaman görürsünüz zaten.
neyse ben eylül de ameliyat olcam. çünkü iş yerimden iznimi aldım bir kere. haziranın son haftası barış çakır, ismail kuran, fatih dağdelen, naci çelik ve emre ilhanla görüşücem yüz yüze. ve kesin kararımı vericem. büyük bir ihtimalle barış çakır ya da ismail kuran olcaktır diye düşünüyorum. ama umarım en doğru kararı veririm. umarım sende en doğru kararı verirsin bu arada.
teşekkür ederim resimlerini görebilir miyim ? ucu kalkık oldu tm istediğim gibi barış bey herkese kalkık burun yapmıyor.ama bu büyük duruşu burnumun canımı sıkıyo 1 yılı bulur galiba :44:
10 gün önce barış beye burun ameliyatı oldum. kapalı tekniği kullandı. sonuç tasarımla aynı oldu. burun ucu içinse kendi tekniğini uygulamış, ben şeklinden ve doğallığından çok memnunum. ayrıca diş çektirmekten daha kolay bir süreç olduğunu gördüm. ameliyat sonrası çok kolay geçiyor, ağrı kesici bile içmedim. barış beye ilgisi, güleryüzü ve titiz çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum. gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ederim.
Merhaba, ben de ameliyat öncesi fikir edinmek için takip edenlerdenim.
barış bey hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum.
ameliyatınızı hangi fiyata yaptırdınız ve sonucu görebilmek için beni eklemeniz mümkün mü?
geçmiş olsun, umarım kısa sürede iyileşirsiniz.
barış beyin burun ameliyatı ücreti 6000 lira.
selam herkese,
neden burda 25 mail yazmam lazim bir kac kisi özel mailer gödere bilmek icin yada resimlerine bakmak icin....baris cakirin burunlarini görmek istiyorum (