• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

bende burun ameliyatı istiyorum yalnız yeni araştırmaya başladığımdan sizlerin yorumları benim için çok önemliiii

ben ankarada yaşıyorum amelıyat için istanbula geldıgımde 1 hafta orda kalmam yeterlı olurmu acaba? alçıların çıkarılması için falan, çünkü işime geri dönmek zorundaym, deneyımlı arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım :)

bana söyledikleri bunlar. burun ucun etli olduğu için ameliyat sonucunu pek göstermeyebilir dedi. cilt tipinde yağlı ve siyah nokta problemin var ayrıca dedi. ameliyat için böyle bir burun istemeyiz dedi. öncelikle bunu halletmelisin dedi. cilt bakım uzmanı önerdi bana. hatta ben cilt bakımıyla cilt tipimin nasıl değişebileceğini buna pek aklımın yatmadığını söyledim. en azından siyha noktaların azalır. bunlarda burnunu büyük gösteriyor çünkü dedi.
ama sakın yanlış anlaşılma olmasın. bunları insanı rencide edecek şekilde söylemiyor. sadece sonucun daha iyi olması için bütün yapılabilecekleri önceden yapmak istiyor. inanılmaz neşeli, canlı, hareketli bir insan barış çakır. genç, pozitif, insana güven veren biri. görüştüğünüz zaman görürsünüz zaten.
neyse ben eylül de ameliyat olcam. çünkü iş yerimden iznimi aldım bir kere. haziranın son haftası barış çakır, ismail kuran, fatih dağdelen, naci çelik ve emre ilhanla görüşücem yüz yüze. ve kesin kararımı vericem. büyük bir ihtimalle barış çakır ya da ismail kuran olcaktır diye düşünüyorum. ama umarım en doğru kararı veririm. umarım sende en doğru kararı verirsin bu arada.

Mulberry merhaba, size ozelden mesaj atmaya calistim ancak forumda yeni oldugum icin izin vermedi. Acemi oldugum icin yeni yeni cozmeye calisiyorum kurallari. Gecmis tarihli mesajlarinizi okudum da, Baris Cakir ve burun estetigi konusunu arastiriyorum ve okuyabildigim kadar cok sey okumaya gayret ediyorum. Hem deviasyon problemim var hem de burun ucundaki topumsu goruntuyu birazcik incelttirmek istiyorum. Acaba siz arastirmalariniz neticesinde kime ameliyat oldunuz? Nasil bir surecti? Fotograflariniz varsa ve paylasmak isterseniz nasil gorebiliyorum acaba? Cok tesekkur ederim.

teşekkür ederim:34: resimlerini görebilir miyim ? ucu kalkık oldu tm istediğim gibi barış bey herkese kalkık burun yapmıyor.ama bu büyük duruşu burnumun canımı sıkıyo 1 yılı bulur galiba :44:

Merhaba, ben de ameliyat öncesi fikir edinmek için takip edenlerdenim.
barış bey hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum.

ameliyatınızı hangi fiyata yaptırdınız ve sonucu görebilmek için beni eklemeniz mümkün mü?

geçmiş olsun, umarım kısa sürede iyileşirsiniz.

10 gün önce barış beye burun ameliyatı oldum. kapalı tekniği kullandı. sonuç tasarımla aynı oldu. burun ucu içinse kendi tekniğini uygulamış, ben şeklinden ve doğallığından çok memnunum. ayrıca diş çektirmekten daha kolay bir süreç olduğunu gördüm. ameliyat sonrası çok kolay geçiyor, ağrı kesici bile içmedim. barış beye ilgisi, güleryüzü ve titiz çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum. gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ederim.

memnun kalmanıza çok sevindim.
sonucu beklediği gibi çıkan hastaları okuyunca içim çok rahatlıyor.

resimleri görebilir miyim acaba?

barış beyin burun ameliyatı ücreti 6000 lira.
Merhaba, ben de ameliyat öncesi fikir edinmek için takip edenlerdenim.
barış bey hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum.

ameliyatınızı hangi fiyata yaptırdınız ve sonucu görebilmek için beni eklemeniz mümkün mü?

geçmiş olsun, umarım kısa sürede iyileşirsiniz.

selam herkese,

neden burda 25 mail yazmam lazim bir kac kisi özel mailer gödere bilmek icin yada resimlerine bakmak icin....baris cakirin burunlarini görmek istiyorum :((

arkadaşlar perşembe randevum var ama sabırsızlığımda merak ettiğim şeyi önce size sormak istedim.
yardımcı olabilirseniz mutlu olurum.

acaba yapılan ameliyat burun deliklerinin izin verdiği ölçüde mi yapılıyor.
şöyle ki ben kendi tasarımımı çizdim, ama burun deliklerim büyük olduğu için, çizimim tam burun delikleri ile sıfır oluyor.
öyle bir sonuçta olamayacağına göre, burun deliklerine müdahale edilebiliyor mu, yoksa dediğim gibi burun deliklerinin izin verdiği ölçüde mi küçültme yapılıyor?

beni aydınlatın lütfen.

dün nihayet kendisiyle tanıştım.
gerçekten barış bey, hastalarının bahsettiği gibi inanılmaz pozitif bir insan.
sürekli gülüyor ve tüm sorularınızı sıkılmadan bıkmadan cevaplıyor.

kafamdaki son doktoru da tanıdıktan sonra karar aşamasına geçiyorum.

Back