• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

aaaaa kızlar öncelikle çok çok geçmiş olsun, umarım düzelir burunlarınız, ne umud ve heveslerle bu işleme kalkışıldığını biliyorum, umarım bu hayal kırıklığı düzeltilebilir... ben de birsürü doktorla görüşüp barış bey'de karar kılmıştım, şubat sonuna da ameliyat günü alacaktım, ama şimdi bu yorumları okuyunca, kafam çok karıştı ve ikinci tercihim olan emre bey'e doğru kaymaya ve barış bey'den vazgeçmeye başladım, offf yaaa..... :(

aaaaa kızlar öncelikle çok çok geçmiş olsun, umarım düzelir burunlarınız, ne umud ve heveslerle bu işleme kalkışıldığını biliyorum, umarım bu hayal kırıklığı düzeltilebilir... ben de birsürü doktorla görüşüp barış bey'de karar kılmıştım, şubat sonuna da ameliyat günü alacaktım, ama şimdi bu yorumları okuyunca, kafam çok karıştı ve ikinci tercihim olan emre bey'e doğru kaymaya ve barış bey'den vazgeçmeye başladım, offf yaaa..... :(

sagol inshallah :)

baslarda emre beyi bende düsünmüstüm...ama yaptigi burunlar hosuma gitmedi...baris beye gitdigim icin hic pisman degilim...yazdigim gibi daha burnum sis ve formunu cok begeniyorum...simdilik iyi ve ya kötü diye yorumda yapmak istemiyorum...bence sen kalbini dinle ve öyle kararini ver.

sagol inshallah :)

baslarda emre beyi bende düsünmüstüm...ama yaptigi burunlar hosuma gitmedi...baris beye gitdigim icin hic pisman degilim...yazdigim gibi daha burnum sis ve formunu cok begeniyorum...simdilik iyi ve ya kötü diye yorumda yapmak istemiyorum...bence sen kalbini dinle ve öyle kararini ver.

Dinita Barış Bey çok daha fazla yakın ve güven verici gelmişti bana, ama sağa sola eğiklik yorumlarını çok duymaya başladım bu günlerde, bu site dışında da... Napıcam bilemiyorum, kalbim Barış Bey diyor, mantığım Emre Bey'e daha yakın sanki... :) yaa bu sorun sadece özel hayatımızda olmuyomuydu, sağlık alanında da mı karşımıza çıktı kalple mantık çatışması, hehe... :))) İnşallah burnun şişlikler geçince istediğin gibi olur, bi bekle bakalım, zamanla düzelir belki, ben de daha olmadığım için çok fazla yorum yapamıyorum bilmediğim için o süreçleri ama, burdan okuduğum kadarıyla, sonradan güzelleşiyormuş hep:), ama tekrar çok geçmiş olsun... Sevgiler...

sweetdreamindream, dinita, peki sizin burnunuzda önceden bir eğrilik var mıydı? yani acaba önceden zaten çok sorunlu bir burundu da, ancak okadar mı düzelebildi diye geldi aklıma... resimler görmüştüm çünkü Barış Bey'in ofisinde, çok eğimli burunlar vardı, ameliyat sonrası tam simetrik olamamışlardı, Barış Bey de ancak bukadar düzelebilirlerdi zaten demişti, oyüzden sordum... Çünkü hiçbir eğrilik olmadan, sadece büyük ve kemerli burun küçültmesi şeklinde bi operasyon sonrası, düz olan burunda eğrilik oluştysa, bu ciddi bir doktor hatası tabiki...

Oralett sana özel mesaj atamıyorum :(

20 gün oldu ameliyat olalı profil ve burun ucu süper ancak burnum sola meyilli duruyor. Sanırım sende böyle br problem olmamıştı şuanda mutsuzum gerçekten :(:(

Selam canım öncelikle geçmiş olsun diyerek başlamak istiyorum. Mailini göremedim ne oldu acaba :(

Bende de böyle bir sıkıntı vardı ama bu sıkıntı tamamen burnumda sağ tarafın daha fazla işlem görmesi (rahat nefes alabilmem için burun etlerim alınmıştı ve sağ tarafımda kemik eğriliği vardı onu düzeltmişti Barış Bey ) haliyle sağ taraf daha şiş kaldı. Ben hatta sol taraf acaba çöktü mü niye çukurlaştı diye korkmuştum. Barış Bey sağ tarafın daha şiş zamanla oturacak. Sol taraf gibi olacak demişti. Çok hafifti gerçi. Hiç mutsuz olma canını sıkma eğer ödemlerden kaynaklı derse hiç problem yok.

Umarım ödemden dolayıdır. Haberdar edersen beni sevinirim canım. Geçmiş olsun. Bu arada ilk dönemler bu tür durumlar çıkması çok çok çok normal. Bu yüzden esas şekli görmemiz aylar hatta yıllar alıyor ;) Benim 1,5 yıl oldu. Çok memnunum. :54:

burnumu cok begeniyorum...arkadaslarim ailemde cok begendi ....ama hafif seninkisi gibi sola meyilli sanki ...sislikden dolayda olabilir...bakalim iste biraz sabir lazim.:emir_bebek:

Selam Dinita, burnunun şu anki meyilli hali tamamen şişliklerdendir. Benimde bu sıkıntım vardı. Barış Bey ödemlerden dolayı olduğunu söylemişti rahatlamıştım. Nitekim ödemler geçti her şey yolunda. :) Biraz sabretmek lazım. Herkesin beğenmesine çok sevindim. Güle güle kullan :) :nazar:

Selam Dinita, burnunun şu anki meyilli hali tamamen şişliklerdendir. Benimde bu sıkıntım vardı. Barış Bey ödemlerden dolayı olduğunu söylemişti rahatlamıştım. Nitekim ödemler geçti her şey yolunda. :) Biraz sabretmek lazım. Herkesin beğenmesine çok sevindim. Güle güle kullan :) :nazar:

tsk oralet,
inshallah :)evet sabir cok önemli...senin burnunu cok begendim...cok güzel...:16:

Dinita Barış Bey çok daha fazla yakın ve güven verici gelmişti bana, ama sağa sola eğiklik yorumlarını çok duymaya başladım bu günlerde, bu site dışında da... Napıcam bilemiyorum, kalbim Barış Bey diyor, mantığım Emre Bey'e daha yakın sanki... :) yaa bu sorun sadece özel hayatımızda olmuyomuydu, sağlık alanında da mı karşımıza çıktı kalple mantık çatışması, hehe... :))) İnşallah burnun şişlikler geçince istediğin gibi olur, bi bekle bakalım, zamanla düzelir belki, ben de daha olmadığım için çok fazla yorum yapamıyorum bilmediğim için o süreçleri ama, burdan okuduğum kadarıyla, sonradan güzelleşiyormuş hep:), ama tekrar çok geçmiş olsun... Sevgiler...

evet bencede öyle... süper bi doktor ve inanilmaz bi insan...öyle bir doktor daha görülmemis:)
...bu egrilik sorunlari zaten egri burunda oluyor...düz burnu egri yaptigini görmedim ve düymadimda...ben kalbimi dinledim ve pismanda degilim ...bu konuda kimseyi dinlemedim sadece farkli doktorlarin hasta burunlarina baktim...baris beyin burunlari hosuma gitdi, doktorumla görüstüm ve öyle kararimi verdim.

allah kolaylik versen doktor secmek hic de kolay degil :))

selamlar

bi süredir sessiz sedasız izliyorm bu forumu,sonunda üye olmaya karar verdm:) ben de burun estetiği olmak isteyen, kararsız kalan,ve ücretleri de pahalı bulangillerdenim.ama bu ameliyatı da bi kere olsn en iyisi olsn şeklinde düşünüyorm.barış çakır aklıma en çok yatan isim oldu.acaba kredi falan mı çeksem.aranızda bu şekilde ödeme yapan oldumu hiç.şuana kadar hiç kredi çekmedm,kısa sürede bu parayı biriktirmem de imkansz gibi.6500 lerden bahsediliyo.ve ayrıca barış çakıra ameliyat olan varsa burun fotolarına bakabilirmym

mrba arkadaslar bnde burun estetigi yaptrmak istioyorum ve uzun suredir baris beyi arastiriorm baris beye ameliyt olanlar resim gorebilirmym acaba?

Bende baris beye burnumu yaptirmayi düsünüyorum. El sanatina hayran kaldim. Hakkindada hep positiv seyler duyuyorum ve bu beni dahada emin ediyor.

Doğru seçim yapmak, ne istediğini bilmek çok önemli... Ben Barış Çakır ve Emre İlhan arasında kaldım. Barış Bey'den burun estetiği olmuş arkadaşlardan yorum alırsam, çok sevinirim.

Merhaba Denizcik;
Yukarıda bir arkadaş çok güzel açıklamış Barış Bey'in tarzını. Kafasına ne koyduysa o. Ki %90 doğru koyuyor. Kendi deyimiyle; ona uzun bacaklı fil çizdiremezsiniz. Ben gidip orda yaptığı burunları gördüm, arkadaşlarım vardı ona burnunu yaptırmış. Beğendim yaptığı burun tipini. Eğer sen de beğenirsen, durma yaptır derim. Ama gidip de; " ben orasını şöyle burasını böyle istiyorum" şeklinde işine karışmaya çalışırsan, alacağın sonuç seni tatmin etmez. Onu ikna ederim diye düşünme, o seni ikna eder:D

herkese merhaba.
daha yeni üye oldum ve acikcasi türkce yazmakta cok zorlaniyorum.[ online sözlük sayesinde az cok kendimi anlatabiliyorum herhalde ]. arkadaslar, buraya üye olmam nedeni kücük kardesimin aylardir süren burun ameliyati icin estetik cerrah arayisidir. buradaki [almanyadaki] doktorlara pek güvenmiyor ve kendisinin nerdeyse daha feci türkce konustugu icin bu görevi bana yöneletti.ve ben sizlere rastladim ve bu arkadas yardimsever atmosferden cok ama cooook hoslandim. simdilik kardesime önerebilecegim 4 doktor aklimdan geciyor ama onlara nasil basvuru yapilacagindan hic fikrim yok. ne kadar zormus yaa..insan emin olmasi lazim,yoksa tüm cabalar [ucus,otel] bosuna olacak.

simdiden tesekür ederim.

Ben baris bey icin iyi seyler duyuyorum internetten adresini bulup ulasa bilirsiniz

Arkadaşlar selam, ben yeni üye oldum ve bir süredir burayı takip ediyorum, burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum ancak gerçekten kafam çok karıştı burdaki yorumları okudukça... Nazım Bey için hep standart burunlar yapıyo, çok düz ve uzun oluyo diye hep yorumlar okudum, Barş Bey için de yaşı küçük ve Nazım Bey gibi bir Doçentin, Türkiye'deki burun alanında tek otoritenin seviyesine gelmesi için daha çok çalışması lazım diyorlar... Artı olarak çalışan bir kadınım, iyileşme süreci için çok zamanım yok, 1 hafta izin alabiliyorum, Nazım bey tamponsuz ve alçısız yapıyormuş ameliyatları, iyileşme süreci daha hızlıymış, Barış Bey'in tamponluymuş, daha uzun oluyormuş süreç, ama tabi önemli olan sonuç ve çıkan işin bukadar eziyete deymesi... İki doktor konusunda fikri olan, bunlardan birine ameliyat olan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, uykularım kaçtı artık resmen, kafam allak bullak... :(

Baris bey Tampon kullanmiyormus benim bilgilerime Göre . Bende cok korkuyorum tampondan . Kendisi Silikon kullaniyormus Yani amaliyattan kalkinca Nefes Ala biliyormussun

Herkese merhabalar..Herkese tüm iyi dilekleri ve duaları için teşekkür ediyorum..3-4 ay önce kadınlar klübü diye bir siteyi bulacağım, benim için zamanla çok önemli olacağı ve hatta ordan arkadaşlar edineceğim hiç aklıma gelmezdi..Çünkü forum vs. tarzı şeyler bana çok uzaktı. Ama bugün ameliyatım sırasında bile bana dua eden ve beni pek çok kişiden daha fazla anlayan kişilerin olduğunu bilmek çok güzel.
Bu başlık gerçi barış Çakır hakkında (ki kendisi çok başarılı ve güzel burunlar yaptığına kesinlikle inandığım bir doktor) ve benim doktorum başka ancak ben de bu bölümü çok takip ettiğim ve buradan arkadaşlarım olduğu için ve Pınarcımm da benim hakkımda yazı yazdığı için sizlere bilgi vermek istedim. benim 3. ameliyatımı olmam gerekiyordu ve 4 Mart'ta ameliyat oldum, bugün 3. günüm. Şu anda annemdeyim ve burada internet çok problemli o yüzden devamlı yazamayabilirim. Evimde kalamıyorum çünkü 2 yaşında bir kızım var ve beni bu halde görmesin istedik. Çünkü malesef çok fazla morardım ve şiştim. Küçük olduğu için çok etkilenebilir diye birkaç gün sonra görücem onu..Şimdiden çok özledim yavrusumu. Pınarcımm'ın bahsettiği gibi operasyon 7 saat sürdü ve revizyon ameliyatıydı. 3. ameliyat diyebiliriz. Kaburgamdan kıkırdak alınıp resmen burun çatım yeniden oluşturuldu. Kaburga kısmında da kesik olduğu için hareket kabiliyetim çok zordu ve 7 saatlik narkoz da bana ağır geldi galiba. Yeni kendime geliyorum..Ama tüm bu morluk, şişlik ve halsizlik biraz da bana ve benim ameliyatıma özel oldu galiba..Ameliyatta kanamam çok olmuş ki benim biraz pıhtılaşma problemim de vardı eskiden beri. Narkozla da birleşince uzun süre mide bulantısı ve kusma yaşadım. Normalde doktorumun hastaları hastanede kalma ihtiyacı hissetmemişler genelde ama ben kaldım ve iyi ki de kalmışım. hafif ameliyat dışında ameliyat olacaklara da tavsiye ederim kalmalarını.En azından hazırlıklı gidin ki baktınız biraz kötü hisssediyorsunuz kalırsınız o gece.
Burnumda hem nefes hem şekil problemi vardı. Şu anda burnum tıkalı olduğu için nefes konusunda nerdeyim çok çözemiyorum. Şekil olarak da burun deliklerim farklı boyutlarda gibi ve iki yan kısım aşağıya doğru sarkmış gibi. Çevremdekiler şişlikler geçince onlar düzelir diyor ama ben yine de dayanamayıp bugün doktoru arayacağım. Alçım 7 gün kalıcak yani gelecek çarşamba dikillerim ve alçım çıkacak. Sonra o küçük bantlardan takılacak galiba. Operasyon açık oldu ve ödem de o nedenle daha fazla. Bir de benim küçükken kırılan burnum nedeniyle yapılan ilk ameliyatımda asıl gerideki alınması düzeltilmesi gereken yer düzetilmemiş. O nedenle de çok uğraşmış doktor. Bir de ön kıısmda hiç kıkırdak bırakılmamış nerdeyse ilk ameliyatlarda. O kısımı da neredeyse yeniden oluşturmuş. Orta kemiğim şu anda daha ince hale getirilmiş ve üstüne kıkırdak da eklenmiş. Orta kemik incelince burun kanatlarımı da biraz daraltmış doktorum ve burnumu da biraz kaldırmış. Önceden burnumun iki yanı çökük ve yaygındı. Üst kısımdaki kemikler de kırıldığı ama yeniden kaynamadığı için basık ve ayrıca resimlerde ikili görüntü şeklinde duruyordu..Haa, bir de burnuma tampon koyulmadı.Burnum tıkalı ama ödemden dolayı. Bir de sızıntı şeklinde kanamalar ufak ufak devam ediyot. Bu da normal.
Benim ilk ameliyatım 12 yıl önceydi. O zaman teknik bu kadar gelişmiş değildi. Tecrübe oranı da azdı. Ayrıca yaşım 35 ve bünyem daha zayıf haliyle. Dolayısıyla burdan yeni ameliyat olucakları korkutmak kesinlikle istemem. Ama bu yaşadığım sıkıntıları sizlerin yaşamaması için doktorunuzu kesinlikle çok iyi araştırıp seçmenizi öneririm..Bir de çok gerekli değilse ameliyat olmamanızı tabi..Ben yola çıkarken nefes problemi yüzünden çıkmıştım ve KBB'ci doktorum ufak tefek estetik de yapacağını, zaten bazılarını yapmak zorunda olduğunu vs. söylemişti. Ben de kendisine güvenmiştim. Ama ya acemiliğine denk geldi ya asistanmlarına yaptırdı ya da benim şanssız günümdü bilmiyorum ama geldiğim nokta bu. Umarım bu sefer herşey daha güzel olur..Şu anda oldukça çirkin bir görüntüm var ama bunlar şişlik ve morluklar inince geçecek diye umuyorum. Ve nefesim de açılacak diye..Lütfen sizler de dua edin..Resim koyamıyorum çünkü dediğim gibi çok kötü görüntüm ve diğer kişileri gereksiz yere huzursuz etmek istemem.. Çünkü benim durumumun istisna olduğunu düşünüyorum..Off ne kadar uzun yazmışım...
Neyse, herkese sevgiler...

Umarim bu ameliyatla istedigin hayal ettigin buruna kavusursun. Cok gecmis olsun.

Herkese merhabalar..Herkese tüm iyi dilekleri ve duaları için teşekkür ediyorum..3-4 ay önce kadınlar klübü diye bir siteyi bulacağım, benim için zamanla çok önemli olacağı ve hatta ordan arkadaşlar edineceğim hiç aklıma gelmezdi..Çünkü forum vs. tarzı şeyler bana çok uzaktı. Ama bugün ameliyatım sırasında bile bana dua eden ve beni pek çok kişiden daha fazla anlayan kişilerin olduğunu bilmek çok güzel.
Bu başlık gerçi barış Çakır hakkında (ki kendisi çok başarılı ve güzel burunlar yaptığına kesinlikle inandığım bir doktor) ve benim doktorum başka ancak ben de bu bölümü çok takip ettiğim ve buradan arkadaşlarım olduğu için ve Pınarcımm da benim hakkımda yazı yazdığı için sizlere bilgi vermek istedim. benim 3. ameliyatımı olmam gerekiyordu ve 4 Mart'ta ameliyat oldum, bugün 3. günüm. Şu anda annemdeyim ve burada internet çok problemli o yüzden devamlı yazamayabilirim. Evimde kalamıyorum çünkü 2 yaşında bir kızım var ve beni bu halde görmesin istedik. Çünkü malesef çok fazla morardım ve şiştim. Küçük olduğu için çok etkilenebilir diye birkaç gün sonra görücem onu..Şimdiden çok özledim yavrusumu. Pınarcımm'ın bahsettiği gibi operasyon 7 saat sürdü ve revizyon ameliyatıydı. 3. ameliyat diyebiliriz. Kaburgamdan kıkırdak alınıp resmen burun çatım yeniden oluşturuldu. Kaburga kısmında da kesik olduğu için hareket kabiliyetim çok zordu ve 7 saatlik narkoz da bana ağır geldi galiba. Yeni kendime geliyorum..Ama tüm bu morluk, şişlik ve halsizlik biraz da bana ve benim ameliyatıma özel oldu galiba..Ameliyatta kanamam çok olmuş ki benim biraz pıhtılaşma problemim de vardı eskiden beri. Narkozla da birleşince uzun süre mide bulantısı ve kusma yaşadım. Normalde doktorumun hastaları hastanede kalma ihtiyacı hissetmemişler genelde ama ben kaldım ve iyi ki de kalmışım. hafif ameliyat dışında ameliyat olacaklara da tavsiye ederim kalmalarını.En azından hazırlıklı gidin ki baktınız biraz kötü hisssediyorsunuz kalırsınız o gece.
Burnumda hem nefes hem şekil problemi vardı. Şu anda burnum tıkalı olduğu için nefes konusunda nerdeyim çok çözemiyorum. Şekil olarak da burun deliklerim farklı boyutlarda gibi ve iki yan kısım aşağıya doğru sarkmış gibi. Çevremdekiler şişlikler geçince onlar düzelir diyor ama ben yine de dayanamayıp bugün doktoru arayacağım. Alçım 7 gün kalıcak yani gelecek çarşamba dikillerim ve alçım çıkacak. Sonra o küçük bantlardan takılacak galiba. Operasyon açık oldu ve ödem de o nedenle daha fazla. Bir de benim küçükken kırılan burnum nedeniyle yapılan ilk ameliyatımda asıl gerideki alınması düzeltilmesi gereken yer düzetilmemiş. O nedenle de çok uğraşmış doktor. Bir de ön kıısmda hiç kıkırdak bırakılmamış nerdeyse ilk ameliyatlarda. O kısımı da neredeyse yeniden oluşturmuş. Orta kemiğim şu anda daha ince hale getirilmiş ve üstüne kıkırdak da eklenmiş. Orta kemik incelince burun kanatlarımı da biraz daraltmış doktorum ve burnumu da biraz kaldırmış. Önceden burnumun iki yanı çökük ve yaygındı. Üst kısımdaki kemikler de kırıldığı ama yeniden kaynamadığı için basık ve ayrıca resimlerde ikili görüntü şeklinde duruyordu..Haa, bir de burnuma tampon koyulmadı.Burnum tıkalı ama ödemden dolayı. Bir de sızıntı şeklinde kanamalar ufak ufak devam ediyot. Bu da normal.
Benim ilk ameliyatım 12 yıl önceydi. O zaman teknik bu kadar gelişmiş değildi. Tecrübe oranı da azdı. Ayrıca yaşım 35 ve bünyem daha zayıf haliyle. Dolayısıyla burdan yeni ameliyat olucakları korkutmak kesinlikle istemem. Ama bu yaşadığım sıkıntıları sizlerin yaşamaması için doktorunuzu kesinlikle çok iyi araştırıp seçmenizi öneririm..Bir de çok gerekli değilse ameliyat olmamanızı tabi..Ben yola çıkarken nefes problemi yüzünden çıkmıştım ve KBB'ci doktorum ufak tefek estetik de yapacağını, zaten bazılarını yapmak zorunda olduğunu vs. söylemişti. Ben de kendisine güvenmiştim. Ama ya acemiliğine denk geldi ya asistanmlarına yaptırdı ya da benim şanssız günümdü bilmiyorum ama geldiğim nokta bu. Umarım bu sefer herşey daha güzel olur..Şu anda oldukça çirkin bir görüntüm var ama bunlar şişlik ve morluklar inince geçecek diye umuyorum. Ve nefesim de açılacak diye..Lütfen sizler de dua edin..Resim koyamıyorum çünkü dediğim gibi çok kötü görüntüm ve diğer kişileri gereksiz yere huzursuz etmek istemem.. Çünkü benim durumumun istisna olduğunu düşünüyorum..Off ne kadar uzun yazmışım...
Neyse, herkese sevgiler...

Umarim bu ameliyatla istedigin hayal ettigin buruna kavusursun. Cok gecmis olsun.

Barış Beye kulak ameliyatı olan var mı?

Back