Barış çakıra birkaç sene önce ameliyat olan arkadaşlar burunlarından menmun mu acaba? Düşme sarkma vb. Durumlar oldu mu hiç?
Ben burun konusunda Barış Bey'i geçen yıl haziran-temmuz gibi araştırmaya başlamıştım.
Eylül 2010 da ameliyat oldum. Hani senemi doldurmadım ama kalın bir derim vardı çok sıkıntılıydı hatta. Hala daha şişliklerim inme evresinde..
Bende alçı sonrası ve 7-8.aylık hallerimi karşılaştırdığımda son hallerimde burnum daha kalkık.
Sanıyorum derimin aşırı kalınlığından ve şişliğinden ayrıca bende doku inceltme tekniği uygulanmıştı. Aylar itibarıyla farkedecek demişti Barış Bey. Şimdi indikçe şişlikler burnumun şekli şemali daha da otraya çıkıyor.
Ama şişlik olmasa muhtemelen burnumun daha kalkık hallerini görebilirdim :)
Normal şartlarda burundaki kalkıklık iner. Barış Bey zaten kalkık burun yapıyor alçı-tampon vs. çıktıktan sonra ve normal seyrinde ilerlerken zaten burun inişe geçiyor.
Çok şükür düşüklükte olmadı hatta 3-4.aylarda bölgesel şişliklerden şekil çok belli değildi daha da oturmadı hiç yoksa 1 demişi doktorum. Bana sorarsan 1,5 yılı bulur. Burnumun ucu hala şiş.
Süreç devam ediyor bakalım. :)
Şu an için her şey günden güne daha iyiye gitmekte benimi için :) Senem dolduğunda yine yazarım :)