• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Arkadaslar merhaba...yaklaşık 2 sene önce takip etmeyi bıraktığım bu foruma umarım tekrardan aynı sıcaklık icinde devam edebilmem için benide aranıza dahil edersiniz. Ben de 11 Nisan'da Baris beye ameliyat olucam. Ciddi bir korkum yoktu ama nedense arastirmaya basladikca korkularım oluşmaya başladı. Ben 10 gün gibi bir sürede sisliklerimin ineceğini düşünüyordum (çünkü ise donmem gerekecek) ama buradan okuduğum kadarıyla bu süreç cooook daha uzun, 8 ay gibi süreler okudum, korkuttu beni. 10 günsen sonra kalan sisliklerimin dışarıdan farkedilebilir ölçüde mı yoksa bu sadece bizim anlayabileceğimiz bir sislikmi? Bu konuda bilgilerinize gercekten ihtiyacım var

10 gune kdar şişliklerın gayet ıner 8 ay 6 ay denen burnun oturması burun sıs gıbı durmasada 1 sene sonra cekln fotografla ılk bastakı fotograflara bakınca mm lık farklar oldunu goruosn ama bu dısardn kmse anlamaz sıslk burunun seklın ortaya cıkması bence 2 ay 2.kere barıs beye olmus bırı olarak soluorm

ben 2. ameliyatımı olacağım, araştırma yaparken birkaç doktor söylediler barış bey biri ama bir arkadaşım aklımı karıştırdı, marmara üniversitesinin hocası prof dr selçuk inanlı, ikisnin de fulya terace da muaynehanesi var, gitmişken ikisine de bakıcam. barış beye 2. ameliyatını olan varsa nası öğrenmek istiyorum, bilgi verin lütfen.

ben 2. ameliyatımı olacağım, araştırma yaparken birkaç doktor söylediler barış bey biri ama bir arkadaşım aklımı karıştırdı, marmara üniversitesinin hocası prof dr selçuk inanlı, ikisnin de fulya terace da muaynehanesi var, gitmişken ikisine de bakıcam. barış beye 2. ameliyatını olan varsa nası öğrenmek istiyorum, bilgi verin lütfen.

ben barıs beye ıkı amelıyat oldm ucuncuyıde olcam bı turlu ıcıme sınmıo ama bu demek deılkı kotu ben takıntılıyım

teşkkürler kızlar moral veriyorsunuz dicem ama ben yarım saat aynaya bakıp ağladım,herkes mutlu ama ben olamıyorum bir türlü..bulbeni senin yazdıklarınıda hatırlıyorum sende ilk zamanlar burun ucundan şikayetçiydin ama resimlerinden anladığımız kadarıyla herşey yoluna girdi zaten süper gözüküyosun..sana sormak istediğim birşey daha var durumumuz birbirine benziyor anlaşılan,burnum o kakar kalkık ve gergin ki üst dudağım yukarıya çekmiş gibi gergin iki dudağımı kapatıp birbirine değdiremiyorum ve güldüğüm zamanda çok komik gözüküyor,,barış beyi aramak istemiyorum şimdiden 15 gün sonra kontrole gidicem nasıl olsa ama meraktanda çatlıcam..
Duffy canım senin nasıl, dudak ve burun arasında o gerginliği hissediyormusun sende??

esinden haberi olan var mı bu konuşmalardan sonra.dudagı normale döndü mü.

Canım panikleme o durum bende de var.Tam o 's' in törpülendiği yer altta hafif pütürlü.Dokununca belli oluyor hatta kimse anlamıyor ama dışarıdan bakınca sanki çook hafif gölgeli duruyor gibi orası.Son gitmemde barış beye sordum kemik zarıyla ilgili bi takım açıklamalarda bulundu çok normal falan dedi.

dilemcim bu pütürler gitti mi zamanla ya da görünür olmaya devam etti mi?bende bı tarafta var ama pütür değil bildiğin kıkırdak yani.ikinci ameliyat olursam bende de olursa diye soruyorum.

mermaid mrb 11 nisan ameliyat olucam demişsin yorumunu okudumda oldunmu acaba ameliyatını sorun varmı bende cuma günü oluyorumda oyüzden merak ediyorum:18:

ayserose88 bana kalırsa olma derım arkadasım oldu uygun flan dıye hıc arastırmadı bırde hıc memnun degıl devlet hastanesındekılere guven olmuyor

keita bence olcaksan kafan hıc karısmasın barıs bey ısınde gercekten en basarılı doktorlardan bırı zaten ınsan ne kadar arastırırsa okadar kafası karısır barıs cakır en dogru secım

Back