How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

canım oyle dıyosnda yakın cevremden olsun arkdslarımdan tanıynlardn bır kısı bıle begenmedı ustlk benı kırmamk ıcn yorum bıle yamaynlar oldu gercktn güzl olmadı yanı hıc bsıye benzemıyo

ya tatlım pekı cevrendekı ınsanların burun estetıgı hakkında bılgısı varmı mesala bız burun amelıyatı oldugumuz ıcın hangı burnun basarılı olup olmadıgını anlıyabılıyoruz az cok bence gene soyluyorum sen abartıyorsundur senden rıca edıyorum resmını koy ya sadece burnunu bıseye benzeyıp benzemedıgını emın ol samımı dusuncelerımızı soylucez.neden koymamakta ısrar edıyorsun anlamıyorum .ayrıca sen cok kotu falan deyınce baskaları barıs bey gıderken tedırgın olabılırler buda hiç hos degıl ama resmını koyarsan ona gore en azından nasıl bır burun yaptıgını goruruz ya bır tane koy vallahı cok merak ettım burnu ya pls....

evet ya ben biraz tedirgin oldm ,barış beye ameliyat olan arkadasların burunları resmen kusursuz ama miserableın yorumlarını okuyunca kafam karışmadı degil ama o kadar resimler arasnda barış beyinkiler en dogalı eve en guzelı işalah bayramdan sonra gıdıcem görüşmeye..

evet ya ben biraz tedirgin oldm ,barış beye ameliyat olan arkadasların burunları resmen kusursuz ama miserableın yorumlarını okuyunca kafam karışmadı degil ama o kadar resimler arasnda barış beyinkiler en dogalı eve en guzelı işalah bayramdan sonra gıdıcem görüşmeye..

kafan hıc karısmasın bn sıteye gırdgımden berı bıkere barıs beyle ılgılı tek bısy soylmdm takıp edenler gorurler kımsenn fıkrını deıstrmk gıbı bı cabam olmadı hiç bn sadece yuzu buyuk yanakları genıs olan arkdslarn burnunu kalkık yaptrmmlarını ozetledım yoksa barıs bey cok ıyı bir inSAN HERSYDEN ONCE bn memnun kalmdm istegımden onu paylastım ve 1 ay sonrda revıayon olucam

kafan hıc karısmasın bn sıteye gırdgımden berı bıkere barıs beyle ılgılı tek bısy soylmdm takıp edenler gorurler kımsenn fıkrını deıstrmk gıbı bı cabam olmadı hiç bn sadece yuzu buyuk yanakları genıs olan arkdslarn burnunu kalkık yaptrmmlarını ozetledım yoksa barıs bey cok ıyı bir inSAN HERSYDEN ONCE bn memnun kalmdm istegımden onu paylastım ve 1 ay sonrda revıayon olucam
canım barıs bey hakkında kotu bısey soylemedın ama sonucta amelıyatı ona oldun cok kotu oldu dıyorsun ınsan ıster ıstemez etkılenır.ayrıca ya arkadasım kusura bakma ama bence sen amelıyat falan olmadın ınanmıyorum.gercı bana ınandırmak zorundada degılsın .birde sen baskasından resım koymasını ıstıyorsun fıkır vermek amacıyla ama nedense sen kendı resmını koymuyorsun bu ne demek acaba....

bi fotoğraf koy ltfn misserable çünkü sen böle konuştukça inan ameliyat olmak isteyenlerin aklında şüpheler uyanıyor sen barış bey hakkında kötü konuşmassanda barış beyin başarısını burda birazcıkta olsa gölgeliosun. Ben son derece memnunum arkadaşlar barış beye ameliyat olacaklara sölüorum sadece ne istediğinizi bilin yeter gerisini barış beye bırakın herşeyin güsel olucağından eminim ;) misserable revizyonu barış beye mi olucaksın peki???

canım barıs bey hakkında kotu bısey soylemedın ama sonucta amelıyatı ona oldun cok kotu oldu dıyorsun ınsan ıster ıstemez etkılenır.ayrıca ya arkadasım kusura bakma ama bence sen amelıyat falan olmadın ınanmıyorum.gercı bana ınandırmak zorundada degılsın .birde sen baskasından resım koymasını ıstıyorsun fıkır vermek amacıyla ama nedense sen kendı resmını koymuyorsun bu ne demek acaba....

neden boyle dusundun hıc anlmdm gercktn oyle seylerle ugrscak hıc halım yok ama özelden msnımı yazıyım sana ekle ordan gosterıım eger bukadr suphe ettysen resmı koymamama gelnce bn zten kendımı yetrnce kotu hıssdıyorum hanı bana burdan bında orl olsun dıye gırmedım kı burya arkdslarn guzl yapılşmıs burunları bakıyorum begenıyorum ve destek olmak ıstıyorum bn mutusz oldgum ıcın bnm ne derdım barıs bey nede baska bısy zaten merketme kendısı bana telde kalkık ısteyenlere senın resmını gosterıyorum cok kalkık ıstemsnler dıye espri bile yaptı gectım o asamalrdan bn artık coktan ınan derdim hiç bakın burnum nasıl olmus deıldıama hıc sorn deıl ıstersen ekle bnı bn sana gosterrımde bn begenmedm mutlu olmadm ve paylaşmk ıstedım sadece herks burda sorunlarını dıle getrıyor dıye yoksa bısy kanıtlamamada gerk yok bu sekl konusmna gerkcektn kırıldım ama anlmını da beklemıyorum

miserable ya gerçekten üzüldüm işalah bi şekilde ya revizyon ya da iğne ile ne ile olur bi fikrim yok ama istediğin şekile döner umarım..burası sanal alem sonuçta ve ister istemez herşey geliyor insanın aklına..açıkça söylemek gerekirse ben neden koymuyor resmini falan demiştim ama şimdi kacakgirle msnden gösterebilirim sana demen şüpheleri götürdü aklımdan,neyse uzatmayayım umarım istediğin gibi olur..

miserable ya gerçekten üzüldüm işalah bi şekilde ya revizyon ya da iğne ile ne ile olur bi fikrim yok ama istediğin şekile döner umarım..burası sanal alem sonuçta ve ister istemez herşey geliyor insanın aklına..açıkça söylemek gerekirse ben neden koymuyor resmini falan demiştim ama şimdi kacakgirle msnden gösterebilirim sana demen şüpheleri götürdü aklımdan,neyse uzatmayayım umarım istediğin gibi olur..

saol canım bn yetrınce zaten uzgnum ama arkdsın aklına bole bısı gelmesıne gercekten sasrdım nedıym ınsanlık halıdr dusuneblır belkıde bn hıc bakın sızce nasıl deme geregı hısstmedım cnku zten oldgumdan berı mutlu olamadm saol anlyısn ıcın gerckten tesekkur ederım

Insanlari resim eklemiyorlar diye ameliyat olmamakla suçlamak bencede hos bir tavir degil. Baris beye ameliyat olan herkesin memnun olmasina gerek yok, ki bende malesef memnun degilim. Bu demek degildir ki Baris bey kötü bir doktor.. biraz kendimi anlatamamaktan biraz da estetik algimizin farkli olmasindan heralde böyle bir sonuç oldu.. birde Baris beyin birçok hastasinda bu sonradan kemik gibi biseylerin belirmesi durumunu okudum bu forumda yani misserable arkadasimiz tek dert yanan kisi degil..

Bende resim eklemedim hiç, sadece bir defa önden resim koymustum siteye burun ucundaki asimetriden sikayetci oldugum zamanlar.. herkes geçer dedi ve cidden kayboldu o asimetri zamanla. Ama bazi seyler kaybolmuyor malesef, Baris bey kendide yazilarinda belirtiyor yüzde 10 (?) ihtimalle revizyona ihtiyaç duyuluyor diye.. o yüzden böyle süpheci olmanin hiç geregi yok...

arkadaşım bu nasıl bir ithamdır böyle? siz kötü yapılmış bir burunla yaşamıyorsunuz insan değil foto çekip koymak aynalara bile küsüor değil ki böyle bi sitede resimlerini yayınlasın. kusura bakma ama yaptığın hiç hoş değil.

gercekten onemlı deıl arkdslar boyle dusunmek ısteyen dusunsun yasayan alar ayrıca barıs bey ıcın hıc bırzaman tek kelıme etmemıstım mutsuzlğumun sebebınıde bnım ne stedgımı anlatamamdı ınsanların keske olmasydın demesydı yoksa ben kımseyı hıc sucladm ama yanlş dusunenlerde olablıyo demekkı canı sağolsun herkesın dedgım gbı yasayan anlar sadece..

canım dogru cunku benımde kas kısmım cok sıstı ve barıs bey ıgne yaptı faydasınıda gordum zaten resımlerıme bakarsan farkı gorursun..:)

aa öyle mi?
nasıl bir iğne
benim burun ucum şiş,oraya da uyguluyor mu acaba
iğne acıdı mı
iğne hakkında ne öğrendin.
resimlerine bakim bi :)

gercekten onemlı deıl arkdslar boyle dusunmek ısteyen dusunsun yasayan alar ayrıca barıs bey ıcın hıc bırzaman tek kelıme etmemıstım mutsuzlğumun sebebınıde bnım ne stedgımı anlatamamdı ınsanların keske olmasydın demesydı yoksa ben kımseyı hıc sucladm ama yanlş dusunenlerde olablıyo demekkı canı sağolsun herkesın dedgım gbı yasayan anlar sadece..

tatlım dedıgım gıbı tabıkı bana ınandırmak zorunda degılsın ama sadece memnun degılsın ve bız memnun olmadıghın burnu gormek ıstedık belkı sana ole gelıyordur bence baska arkadaslar olayı baska yone cekmesınler abartmayında..tabıkı memnun olmayan bılırsınız ona bakarsan ben keske daha kısa ve kalkık olsun ısterdım ama ısteıdgım burnu tam anlatamadım barıs beye....bız sadece sana yardımcı olmak amacıyla resmını koy dedık sende ısrarla koymayınca ınsanın aklına gelıyor bu bır tek benım aklıma gelmedı ben dusuncemı soyledım sadece mesala ben kalkık ıstıyorum en azından senın burnunu gorup daha ıyı karar verebılırım ondan cok ısrar ettım...

tatlım dedıgım gıbı tabıkı bana ınandırmak zorunda degılsın ama sadece memnun degılsın ve bız memnun olmadıghın burnu gormek ıstedık belkı sana ole gelıyordur bence baska arkadaslar olayı baska yone cekmesınler abartmayında..tabıkı memnun olmayan bılırsınız ona bakarsan ben keske daha kısa ve kalkık olsun ısterdım ama ısteıdgım burnu tam anlatamadım barıs beye....bız sadece sana yardımcı olmak amacıyla resmını koy dedık sende ısrarla koymayınca ınsanın aklına gelıyor bu bır tek benım aklıma gelmedı ben dusuncemı soyledım sadece mesala ben kalkık ıstıyorum en azından senın burnunu gorup daha ıyı karar verebılırım ondan cok ısrar ettım...

sorun değil kızmadım sana oyle dusuneblrsınde ınsanların dusuncelerını sınırlandıramayız sadece kendıme olan guvenım sıfırlandı oydu tek sebebı bıraz kırıldım sadece sozlerıne okadr.

Merhaba,
Bu uyarıyı tekrar yapmak gereği duydum. Malesef bazı çevreler forumu kullanarak bazı hekimleri yargılayıp bazılarını yere göğe sığdıramıyorlar. Lütfen bu başlıkta yazılanlar sizde fikir verici olmasın. Aldatıcı mesaj tahmininizden çok fazla. Sizlerden ricam gidin muayene olun ve sonuca öyle varın. Buradaki mesajlarla yola çıkanların aklına şaşarım. Sanal bir ortam karşınızdakinin güvenirliği ne kadar ? Lütfen kararı kendiniz verin. Bazı doktorları karalama kampanyası başlamış. Şunu sorun öncelikle kendinize " hangi estetik cerrah yaptığı operasyon kötü olsun, sonuçtan hasta memnun kalmasın diye yola çıkar ? " Lütfen tüm yoprumları dikkatlice okuyup ona göre hareket edin ve mutlaka öncelikle gidip muayene olun.

Back