son zamanlarda burun ameliytai olan arkadaslar
memorialdaki ameliyat hersey dahil yaklasik ne kadar tutuyor ve tamami kredi kartiyla odenebiliyor mu?
hersy dahil 4500 tl tutuyor krediyle olmuyor dıye bılıyorum.yAKINDA ZAM GELICEKMİŞ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
memorialdaki ameliyat hersey dahil yaklasik ne kadar tutuyor ve tamami kredi kartiyla odenebiliyor mu?
barış bey eğer istersen veriyor tasarımı. ben ama alttakini uzun buldum. ikisinin ortasında bir burun olucak ama ameliyatı naci beye olucam hem göyüs hem burun. Naci bey de çok iyi. barış bey kapalı yaptığı için istemedim. yoksa çok başarılı. naci bey zaten bana olmazsan Barış beye ol dedi. Naci beye olucam hayırlısı naci bey tasarımı gönderemiyor rogramdan dolayı yoksa paylaşırdım. bakalım bir kaçkezdaha konuşp tasarımı belirliycez.
peki cnm bisey daha sorcam sen naci beyin tasarımını daha mı cok begendin birde ameliyatı barıs bey kapalı mı yapıcaktı? benimde sadece ucu azıcık kısalacak ama o kadar cok korkuyorumki anlatamam naci bey olacak yuzde doksan ama genede insan emin olamıyor
peki cnm bisey daha sorcam sen naci beyin tasarımını daha mı cok begendin birde ameliyatı barıs bey kapalı mı yapıcaktı? benimde sadece ucu azıcık kısalacak ama o kadar cok korkuyorumki anlatamam naci bey olacak yuzde doksan ama genede insan emin olamıyor[/QUOT
cnm sen cenenı nesını yaptırdın ne gıbı bı sorunun vardı?bende olmayı dusunuyorumda
10 gün önce barış beye burun ameliyatı oldum. kapalı tekniği kullandı. sonuç tasarımla aynı oldu. burun ucu içinse kendi tekniğini uygulamış, ben şeklinden ve doğallığından çok memnunum. ayrıca diş çektirmekten daha kolay bir süreç olduğunu gördüm. ameliyat sonrası çok kolay geçiyor, ağrı kesici bile içmedim. barış beye ilgisi, güleryüzü ve titiz çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum. gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ederim.
barış beye ameliyat olmadım ama bana olan sonsuz ilgisinden dolayı buranın aracılığıyla ona sonsuz teşekkürlerimi iletmeyi bir borç biliyorum.kendisi mükemmel bir cerrah
bu şişlik hala geçmedi? 2 ay sonra bir sene olacak,hele ucu çok şiş ya.olmadı barış beye gidicem iğne falan yapar heralde,ya da ikinci bi operasyon?? memnunum ama şiş olmasa sanki daha iyi olacak..
resım koyrsan bızde goreblrmıyz acaba fıkır verırız
canım keske sende resım koysan ve sanada fıkır versek ınankı burnunu cok merak edıyorum ya ben kalkık burn sevıyorum ve ıns yakın zamandada kaldırıcam..ufak bır rötuşle...
koyrdım ama bn aynaya bıle zor bakıyorum bnm sıkayetım burnumla berbr yuzume kattgı o deıgısım bn ondan bukadr mutusuzm zaten yoksa bu burun belkı aska bı surttı guzllştırebılrdı ama bnı cok uzdu oyuzden amlytımdan sonra kendımn cektıı tek bı resım bıle yok
ya ole deme canım belkı sana ole gelıyordu bence abartıyorsun ya yuzunu koyma sadece burnunu koy en azından burada duyacagın gercek seyler bıraz olsun senı rahatlatır emın ol buna....
canım oyle dıyosnda yakın cevremden olsun arkdslarımdan tanıynlardn bır kısı bıle begenmedı ustlk benı kırmamk ıcn yorum bıle yamaynlar oldu gercktn güzl olmadı yanı hıc bsıye benzemıyo
MISSERABLE siz kime ameliyat oldunuz merak ettim önceki yazılarınıza da bakamadım.
bilgi verirseniz sevineceğim.tşkler