canım oyle dıyosnda yakın cevremden olsun arkdslarımdan tanıynlardn bır kısı bıle begenmedı ustlk benı kırmamk ıcn yorum bıle yamaynlar oldu gercktn güzl olmadı yanı hıc bsıye benzemıyo
canım dogru cunku benımde kas kısmım cok sıstı ve barıs bey ıgne yaptı faydasınıda gordum zaten resımlerıme bakarsan farkı gorursun..:)şu şişlik için iğne olayı doğrumu,doktoruma sormadan size danışayım dedim?
evet ya ben biraz tedirgin oldm ,barış beye ameliyat olan arkadasların burunları resmen kusursuz ama miserableın yorumlarını okuyunca kafam karışmadı degil ama o kadar resimler arasnda barış beyinkiler en dogalı eve en guzelı işalah bayramdan sonra gıdıcem görüşmeye..
canım barıs bey hakkında kotu bısey soylemedın ama sonucta amelıyatı ona oldun cok kotu oldu dıyorsun ınsan ıster ıstemez etkılenır.ayrıca ya arkadasım kusura bakma ama bence sen amelıyat falan olmadın ınanmıyorum.gercı bana ınandırmak zorundada degılsın .birde sen baskasından resım koymasını ıstıyorsun fıkır vermek amacıyla ama nedense sen kendı resmını koymuyorsun bu ne demek acaba....kafan hıc karısmasın bn sıteye gırdgımden berı bıkere barıs beyle ılgılı tek bısy soylmdm takıp edenler gorurler kımsenn fıkrını deıstrmk gıbı bı cabam olmadı hiç bn sadece yuzu buyuk yanakları genıs olan arkdslarn burnunu kalkık yaptrmmlarını ozetledım yoksa barıs bey cok ıyı bir inSAN HERSYDEN ONCE bn memnun kalmdm istegımden onu paylastım ve 1 ay sonrda revıayon olucam
canım barıs bey hakkında kotu bısey soylemedın ama sonucta amelıyatı ona oldun cok kotu oldu dıyorsun ınsan ıster ıstemez etkılenır.ayrıca ya arkadasım kusura bakma ama bence sen amelıyat falan olmadın ınanmıyorum.gercı bana ınandırmak zorundada degılsın .birde sen baskasından resım koymasını ıstıyorsun fıkır vermek amacıyla ama nedense sen kendı resmını koymuyorsun bu ne demek acaba....
miserable ya gerçekten üzüldüm işalah bi şekilde ya revizyon ya da iğne ile ne ile olur bi fikrim yok ama istediğin şekile döner umarım..burası sanal alem sonuçta ve ister istemez herşey geliyor insanın aklına..açıkça söylemek gerekirse ben neden koymuyor resmini falan demiştim ama şimdi kacakgirle msnden gösterebilirim sana demen şüpheleri götürdü aklımdan,neyse uzatmayayım umarım istediğin gibi olur..
canım barıs bey hakkında kotu bısey soylemedın ama sonucta amelıyatı ona oldun cok kotu oldu dıyorsun ınsan ıster ıstemez etkılenır.ayrıca ya arkadasım kusura bakma ama bence sen amelıyat falan olmadın ınanmıyorum.gercı bana ınandırmak zorundada degılsın .birde sen baskasından resım koymasını ıstıyorsun fıkır vermek amacıyla ama nedense sen kendı resmını koymuyorsun bu ne demek acaba....
canım dogru cunku benımde kas kısmım cok sıstı ve barıs bey ıgne yaptı faydasınıda gordum zaten resımlerıme bakarsan farkı gorursun..:)
gercekten onemlı deıl arkdslar boyle dusunmek ısteyen dusunsun yasayan alar ayrıca barıs bey ıcın hıc bırzaman tek kelıme etmemıstım mutsuzlğumun sebebınıde bnım ne stedgımı anlatamamdı ınsanların keske olmasydın demesydı yoksa ben kımseyı hıc sucladm ama yanlş dusunenlerde olablıyo demekkı canı sağolsun herkesın dedgım gbı yasayan anlar sadece..
tatlım dedıgım gıbı tabıkı bana ınandırmak zorunda degılsın ama sadece memnun degılsın ve bız memnun olmadıghın burnu gormek ıstedık belkı sana ole gelıyordur bence baska arkadaslar olayı baska yone cekmesınler abartmayında..tabıkı memnun olmayan bılırsınız ona bakarsan ben keske daha kısa ve kalkık olsun ısterdım ama ısteıdgım burnu tam anlatamadım barıs beye....bız sadece sana yardımcı olmak amacıyla resmını koy dedık sende ısrarla koymayınca ınsanın aklına gelıyor bu bır tek benım aklıma gelmedı ben dusuncemı soyledım sadece mesala ben kalkık ıstıyorum en azından senın burnunu gorup daha ıyı karar verebılırım ondan cok ısrar ettım...
kızlar dr barış çakır 5.500tl son fiyatıymış daha farklı fiyata yaptıran varmı tek fiyat diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?