How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

mumkun mertebe cok fazla bir degısımı kabullenebilicek pskolojiniz yoksa burnunuzda asırı sekil degişliğine gitmeyiniz sanıyıorum ki nekadar cok kaldrırlrsa burun okadar kısalıyor hepinzn iyi kararlar verıp mutlu olmanız ıleğiyle.

Misserable canim durumuna inan cok üzüldüm.. insallah hersey düzelir canim. normal de burun ilk zaman asiri klakik duruyor, yani benim öyleydi, ama zamanla baya bi düsdü. ikinci ameliyatini ne zaman düsünüyorsun, genellikle 6 ay dan önce yapmiyorlar.

mumkun mertebe cok fazla bir degısımı kabullenebilicek pskolojiniz yoksa burnunuzda asırı sekil degişliğine gitmeyiniz sanıyıorum ki nekadar cok kaldrırlrsa burun okadar kısalıyor hepinzn iyi kararlar verıp mutlu olmanız ıleğiyle.

tatlım bence resımlerını bızımle paylas en azından bızımde fıkrımızı almıs olursun hem kalkık burun zamanla ınıyor barıs beyın asırı kalkta yapcagını sanmıyorum belkı sen bıraz abartıyorsundur bence resımlerını koy burası sonucta bır bılgı alısverısı yapılan bır sıte hem bızımde fıkırlerımız almıs olursun bak mesala benım burnum cok dogal oldu ama ufak bır revızyonla yada revızyon demıyelımde rötusla kaldırıcam burnumu....

tatlım bence resımlerını bızımle paylas en azından bızımde fıkrımızı almıs olursun hem kalkık burun zamanla ınıyor barıs beyın asırı kalkta yapcagını sanmıyorum belkı sen bıraz abartıyorsundur bence resımlerını koy burası sonucta bır bılgı alısverısı yapılan bır sıte hem bızımde fıkırlerımız almıs olursun bak mesala benım burnum cok dogal oldu ama ufak bır revızyonla yada revızyon demıyelımde rötusla kaldırıcam burnumu....

kaçakgirl sen karar verdin mi? bugün yaptırıyo musun?

evt tatlım karar verdım en kısa zamanda olucam bır sorun cıkmasa barıs beye guvenıyorum olucam umarım daha guzel olur pısman olmam ..

genel anestezi olucak sanırım senin di mi etleri küçülttürüceksin bi de kaldırma. inşallah kolay geçer ve istediğin gibi bir burna kavuşursun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

genel anestezi olucak sanırım senin di mi etleri küçülttürüceksin bi de kaldırma. inşallah kolay geçer ve istediğin gibi bir burna kavuşursun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tesekkur ederım tatlım lokal olucak buyuk ıhtımal....ıns senınde en kısa zamanda sorunun duzelır ...:kedi:

ben sadece fazla kalkık istedgım ıcın ıstedgım sonucu alamdagımdan dolayı mutluszlğumu paylaştım tabiki sonucta sız kalkık istıyosanız belki size yakısıcaktır ben kendımede banaa yakıstırmadıkları ıcın paylşatım okadar.

ben sadece fazla kalkık istedgım ıcın ıstedgım sonucu alamdagımdan dolayı mutluszlğumu paylaştım tabiki sonucta sız kalkık istıyosanız belki size yakısıcaktır ben kendımede banaa yakıstırmadıkları ıcın paylşatım okadar.

tatlım adına uzuldum ama bence resımlerı paylassan en azından bızde gormus oluruz belkıde buradan alcagın tepkıler senı mutlu eder cunku buradakı herkes tecrube edınmıs yada amelıyat olucaklara yol gostermek amacıyla resımlerımızı koyuyoruz gercekten merak edıyorum burnun nasıl dıe tabı gostermek ıstemeyebılırsınız senın fıkrın...:kedi:

bencede cnm resimlerini bi koy bizde bakalım nasıl die :)) kızlar barış beyle mailleştim sorunumu sordum tekrardan resimlerime tekrar baktı ve burnun otruduğunu daha iyi olucağını söleydi 6. ayda tekrar gidicem ve revizyona da şuan itibariyle gerek yokmuş şükür ki tabi benim burun kalkıklığı takıntım geçerse ))) darısı sizlerin başına :)

bencede cnm resimlerini bi koy bizde bakalım nasıl die :)) kızlar barış beyle mailleştim sorunumu sordum tekrardan resimlerime tekrar baktı ve burnun otruduğunu daha iyi olucağını söleydi 6. ayda tekrar gidicem ve revizyona da şuan itibariyle gerek yokmuş şükür ki tabi benim burun kalkıklığı takıntım geçerse ))) darısı sizlerin başına :)

canım çok sevindim senin adına, burnunun kalkıklığına alışmaya çalış inşallah revizyona gerek kalmazsa sadece kaldırtmak için olmazsın belki yerimseniben

kızlar merhaba ben bi kaç ay önce barış beyle görüştüm bana bir tasarım yaptı benim burnum uzun ve kanatları geniş bir burun o zmn yaptığı tasarımıda albüme koydum çok karasızım ameliyat olanlar anlarlar sizce bu tasarım yüzde kaç gerçekleşir?? ne olur bana yardımcı olun zaten büyük bi burnum var ameliyattan sonrada et bir burnum olsun istemiyorum lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşınn....

dahlia85 saol cnm ayy umarım seninde düselir gerçekten çook istiyorum bunu senin adına herşey güsel olur umarım. yaa ben hala burun ucuna takığım barış beyin attığı fotoda 1. ay da o kadar güsel duruo ki burnum yani kalkıklığı sanki 3. ayda biraz düşmüş gibi bundan korktum ama barış bey daha düşmez dio sadece şişliklerin inio diyor umarım öledir daha düşmesin yaa :((

merhaba misserable, ameliyatının istediğin gibi geçmemesine çok üzüldüm gerçekten... sonuçta hepimizin bir hayali ve bir beklentisi var.. bir ameliyat ile sadece dış görüntümüz değil çoğumuzun hayatı ve psikolojisi de değişiyor...birden bu değişikliğie alışmak herkes için kolay olmasa gerek.. ben daha ameliyat olmadım ama 1 yıldan uzun zamandır bu forumu takip ediyorum.. ameliyat olan arkadaşların yorumları ve tavsiyeleri sayesinde buradan bir çok şey öğrendim (yeri gelmişken de bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederim biz ameliyat olmayı bekleyenler adına :D ) ben burnunun belki de o kadar abartılı görünmüyor olabilir diye düşünüyorum. çünkü yüzünün tam ortasındaki yıllardır alıştığın bir organın tamamen değişiyor yeni görüntün bu yüzden sana tuhaf geliyor da olabilir.. o yüzden bence de resimlerini bizimle paylaşabilirsin tabi eğer istersen.. buradaki herkes tüm samimiyetiyle seninle fikirlerini paylaşacaktır yerimseniben

kıızlar ya bende korkmaya başladım bunları okudukça benimde şişliklerim var ve banada barış bey 6. ayı bekleyelim dedii offf bidaha aynı şeyleri yaşamak :((( kaçakgirl cnm inş. istediğin gibi olur herşey ama şu an bile güsel duruo bence biraz daha bekle derim ben en azından korkun hafiflemiş olur..

cnmmm ssenin ameliyatın açıkmı kapalımıydııı...burdaa kaç kişininn ameliyatı kapalı olduuu...kapalıda şişlikler hemen iniomuşşş takriben ne kadar şiş kalırr yüzüüümm biliomusunuzz?

cnm benim ameliyatım kapalı oldu morarma olmadı denibilcek kadar azdı şişlikte 10. günde tamamen yokuldu yani kimsenin farkdemeyeceği kadar azaldı tabi şişlik ve morluklar kişiden kişiye değişebiliyor. kapalı ameliyatta iyileşme süreci açığa göre çok daha hızlı ve bir dezavantajınıda yaşayan olmadı sanırım burda için rahat olabilir ;)

Kızlar merhaba . Ben geçen hafta Barış Bey le görüştüm ve iki burun tasarladık albüme ekledim. Sizce hangisi? Dört resim var önden olan şuanki halim sağ üst fotoğraf ve alt sol fotoğraf tasarım. sol üst de yandan şuhanki halim. Sizce hangisi karar veremiyorum. yardım edin. Aralık 15 gibi ameliyat olucam.
Sağolun.

adacıgım hayat senin hayatın ama alttaki diyorum kesinlikle ve ustteki cok abartı ve hic dogal degil ben ameliyatlıyım diye bagırıyor resmen sen bilirsin...ben cenemi yaptırdım gecen sene ona bile o kadar zor alıstımki genede sen bilirsin . birde bisey sorucam barıs bey tasarım ve gorusme den para alıyor mu? resimleri sana veriyor mu?

adacıgım hayat senin hayatın ama alttaki diyorum kesinlikle ve ustteki cok abartı ve hic dogal degil ben ameliyatlıyım diye bagırıyor resmen sen bilirsin...ben cenemi yaptırdım gecen sene ona bile o kadar zor alıstımki genede sen bilirsin . birde bisey sorucam barıs bey tasarım ve gorusme den para alıyor mu? resimleri sana veriyor mu?

barış bey eğer istersen veriyor tasarımı. ben ama alttakini uzun buldum. ikisinin ortasında bir burun olucak ama ameliyatı naci beye olucam hem göyüs hem burun. Naci bey de çok iyi. barış bey kapalı yaptığı için istemedim. yoksa çok başarılı. naci bey zaten bana olmazsan Barış beye ol dedi. Naci beye olucam hayırlısı naci bey tasarımı gönderemiyor rogramdan dolayı yoksa paylaşırdım. bakalım bir kaçkezdaha konuşp tasarımı belirliycez.

son zamanlarda burun ameliytai olan arkadaslar

memorialdaki ameliyat hersey dahil yaklasik ne kadar tutuyor ve tamami kredi kartiyla odenebiliyor mu?

Back